- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
Hitap ettikleri kesimin beklentisi budur belki de bilemiyorum...İşsizlere oturacak yer lazım, malum işsizlik zirvede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hitap ettikleri kesimin beklentisi budur belki de bilemiyorum...İşsizlere oturacak yer lazım, malum işsizlik zirvede
İstanbulda bir yerde sözde evi yıkılmış bir kadın Murat Kuruma şikayet ediyor İmamaoğlu ve Beykoz belediye başkanı böyle bir yer olmadığını söylüyorlar yalan dolan başladıMurat Kurum: Mahalle bahçeleri yapacağız. Kadınlar için de özel kıraathaneler yapacağız.
Millet bahçesi olmuş mahalle bahçesi...Her seçimde bahçe ve kıraathane vaatleri de var nedense
Ağlamıyorumİstanbulda bir yerde sözde evi yıkılmış bir kadın Murat Kuruma şikayet ediyor İmamaoğlu ve Beykoz belediye başkanı böyle bir yer olmadığını söylüyorlar yalan dolan başladı
Mevzu ne? Seçim falan mı var
Ne yapacak kadınlar plana göre? Okey mi oynayalım, kitap mı okuyalım? Ne buyuruyor?Murat Kurum: Mahalle bahçeleri yapacağız. Kadınlar için de özel kıraathaneler yapacağız.
Millet bahçesi olmuş mahalle bahçesi...Her seçimde bahçe ve kıraathane vaatleri de var nedense
Hesabı çalınmış olmasınAğlamıyorum
Kılıçdaroğlunu özleyeceğim aklıma gelmezdi yaaaSen ne söylediysen değil, sana ne söyledilerse YAPTIN!
Yalan söyledin, iftira attın, milleti aldattın ama şunu iyi bil; sana ve sadık kaldığınız planınıza GEÇİT YOK!!
• Kılıçdaroğlu kazanırsa, İsveç'i Nato'ya alacak dedin, SEN ALDIN!
• Kılıçdaroğlu kazanırsa, Kudüs düşer dedin, FİLİSTİN'e BOMBALAR YAĞIYOR!!
• Kılıçdaroğlu kazanırsa, faizleri arttırır, Nas var dedin, faizleri arttırdın, EKONOMİYİ BATIRDIN!!
• Kılıçdaroğlu kazanırsa, 15 Temmuz'u unutur dedin, B.A.E.'nin AYAĞINA GİTTİN!
• Türkiye'yi dünyanın mülteci kampına çevirdin!
Dedem paylaşmış
Kitap okuyan adam sevmez onlar, ablalar gelip dış güçleri kötüleyecektirNe yapacak kadınlar plana göre? Okey mi oynayalım, kitap mı okuyalım? Ne buyuruyor?
Okey şart o zaman ️Kitap okuyan adam sevmez onlar, ablalar gelip dış güçleri kötüleyecektir
Okey haram, zinhar olmaz. Biz onu huzur evinde oynayacağız, demansa da faydası var hemOkey şart o zaman ️
Huzurevi arkadaşlarımOkey haram, zinhar olmaz. Biz onu huzur evinde oynayacağız, demansa da faydası var hem
Şöyle konforlusundan bir tane araştıralım, hepimiz aynı yere yerleşirsek ortam hazır olur yaşlar yakın zaten emekli olunca gider kapağı atarızHuzurevi arkadaşlarım
Seçtiklerimizi yada secmediklerini konuşalımMevzu ne? Seçim falan mı var
Biz yazarız da seçenler yazamıyor. Ben küstüm aslında, arkadaş hatrına yazıyorum. Balçığa battık sayelerinde, tepindikçe batıyoruz, birileri de bu balçıktan kına yakıyorSeçtiklerimizi yada secmediklerini konuşalım
Emekli maaşları yeter mi acabaŞöyle konforlusundan bir tane araştıralım, hepimiz aynı yere yerleşirsek ortam hazır olur yaşlar yakın zaten emekli olunca gider kapağı atarız
Yetiyordur onlara, zira hamurla beslenmeyi normal sayıyorlarEmekli maaşları yeter mi acaba
Batak, ihale falan da oynarız o da iyi gelir demansaOkey haram, zinhar olmaz. Biz onu huzur evinde oynayacağız, demansa da faydası var hem
Konforlu huzurevi için diyorum bacım Deniz kenarında ki haniYetiyordur onlara, zira hamurla beslenmeyi normal sayıyorlar
Yurtta çok oynardık kızlarla ama ben en çok 101 seviyorum, oğlanı 101 masasında büyüttüm desem yeri var.Batak, ihale falan da oynarız o da iyi gelir demansa