Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a:

Sistem mi değiştireceksin, ortak mı değiştireceksin, rahmetli Erbakan'a attığın kazıkta olduğu gibi gömlek mi değiştireceksin bilmem ama bizimle birlikte anayasa değiştiremeyeceksin! "Anayasa, Erdoğan için değil her doğan için yapılır. O da toplumsal mutabakat ile yapılır. 'MHP ile baş başa verdik, onlar da noktasını virgülünü değiştirmez' dersen seni böyle esir alırlar kardeşim"

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan:

"Apartman görevlimiz olan Sadık Abi’ye de çoğu zaman fiyatları soruyorum. Onu sorguya çekiyorum.Ben ‘indi’ diyorum. O ‘inmedi’ diyor. Sürekli “Fiyatlar inmedi, istersen git şu soğanın fiyatına bir bak” diyor."

Bir insanın 10 evi olmamalı, 10 insanın bir evi olmalı. Ev ve gıda çok önemli. Sağlık konusunu devletimiz çok oldu çözeli. İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz.

6 vatan evladı daha şehit oldu, 6 eve daha kor ateşler düştü, biz bir gün üzülürüz iki gün üzülürüz ama bugüne kadar şehit düşen ne kadar asker, polis, sivil varsa hepsinin evi her gün yangın yeri.
Atatürk’ün kurduğu ülkede, Atatürk’ün kurduğu TBMM’de cani bir teröristin serbest bırakılmasını ağzına alanlara bizim vergilerimizle verilen maaşlar, TRT’ye çıkarılmaları, devlet yani bizim adımıza gidip konuşulması, seçim kazanabilmek için hepsinin gidip açıkça teröriste yandaş olanlarla el sıkışması.
Diyecek laf bulamıyorum, bugüne kadar ki tüm şehitlerin vebali hepinizin üzerinde.

Son düzenleme:
Gerçekten söyleyecek çok şey var ama nerden başlayalım. Kimi TRT ye çıkarıp konuşturuyor kimileri özgürlük vaad edip selam gönderiyor. Ve en acı olandı sırtını teröre dayayan bu hainler bu milletin vergileriyle maaş alıyor.

Emekli General Osman Pamukoğlu:

"Ben sınır ötesinde üs kurmaya karşıyım, bizim toprakla işimiz yok. Biz teröristi arıyoruz. Biz girer 3-4 günde yok eder, çıkarız. 21 kere Irak'a girdim, çıktım. Niye? Orada kalmama gerek yok.Gayrinizami harpte tek bir formül vardır: Ara-bul-yok et. Kartalın avını takip ettiği gibi, bir anda süzülüp alacaksın. Oraya yerleşmeyeceksin.ABD, Vietnam'da üsleri basılarak 56 bin ölü verdi. Üs demek, sen sabitsin demek, sen gözetleniyorsun, sen takip ediliyorsun demek. Üssün varsa zayıf anında baskın yersin."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…