Bir tutturamadılar aylarıda,hep düşüyor yani hamdolsun:))Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: "Haziran sonrası çok hızlı bir şekilde düşecek."
İnandıkları Allah hepsinin belasını versin ama bu dünyada
Gerçekten söyleyecek çok şey var ama nerden başlayalım. Kimi TRT ye çıkarıp konuşturuyor kimileri özgürlük vaad edip selam gönderiyor. Ve en acı olandı sırtını teröre dayayan bu hainler bu milletin vergileriyle maaş alıyor.6 vatan evladı daha şehit oldu, 6 eve daha kor ateşler düştü, biz bir gün üzülürüz iki gün üzülürüz ama bugüne kadar şehit düşen ne kadar asker, polis, sivil varsa hepsinin evi her gün yangın yeri.
Osman Öcalan 'TRT röportajı'yla ilgili konuştu: Teklif TRT'den geldi
Osman Öcalan'dan TRT'de yayınlanan röportajıyla ilgili ilk açıklama: Teklif TRT'den geldi.tr.euronews.com AKP adayı Galip Ensarioğlu: “Devlet, Öcalan ile sürekli görüşüyor ancak PKK silah bırakırsa yeni bir süreç kurgulanabilir" - Medyascope
AKP Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, İmralı'da görüşme yapıldığı iddiası, silahsızlanma ve Kürt sorununun çözümüyle ilgili Medyascope'a konuştumedyascope.tv HDP, DBP ve Türkiye İşçi Partisi'nden ortak açıklama: Öcalan'ı serbest bırakın
HDP, DBP ve Türkiye İşçi Partisi ortak bir açıklama yaptı. HDP İstanbul Milletvekili Cengiz Çiçek'in yaptığı açıklamada, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması talep edildi.www.habervakti.com AK Parti seçim öncesi yeni bir çözüm süreci mi başlatmak istiyor?
Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığındaki AK Parti heyeti, başörtüsü konusunda hazırlanacak anayasa değişikliği için MHP, CHP, HDP ve İYİ Parti gruplarını ziyaret etmişti. Buna MHP'den de destek geldi.tr.euronews.com Kılıçdaroğlu HDP ile görüştü
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'yi saat 12.00'de ziyaret etti.www.trthaber.com CHP lideri Ãzel, DEM Parti'yi ziyaret etti: âAçık iÅbirliÄi teklifi yok, bölgesel iÅbirlikleri deÄerlendirilebilirâ - BBC News Türkçe
Bugünkü görüÅmenin ardından kulislere yansıyan bilgilere göre Ãzel açıkça bir âittifak modeli veya teklifi götürmediâ ancak yaklaÅan yerel seçim süreci masaya yatırıldı. Bu çerçevede DEM Partililer âkent uzlaÅısıâ adı altında muhalefet partileri ile yapılacak görüÅmeler...www.bbc.com Atatürk’ün kurduğu ülkede, Atatürk’ün kurduğu TBMM’de cani bir teröristin serbest bırakılmasını ağzına alanlara bizim vergilerimizle verilen maaşlar, TRT’ye çıkarılmaları, devlet yani bizim adımıza gidip konuşulması, seçim kazanabilmek için hepsinin gidip açıkça teröriste yandaş olanlarla el sıkışması.DEM Partili vekilden teröristbaşı Öcalan için özgürlük çağrısı yaptı
Haberin devamı için tıklayınız...www.yirmidort.tv
Diyecek laf bulamıyorum, bugüne kadar ki tüm şehitlerin vebali hepinizin üzerinde.
Büyük oynamışlar ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz.Kadıköy'e Sürpriz Aday: Fatih Mehmet MaçoÄlu Aday Oldu
Türkiye'nin ilk Türkiye Komünist Partili (TKP) Belediye BaÅkanı Fatih Mehmet MaçoÄlu, yerel seçimlerde TKP'nin Kadıköy Belediye BaÅkan adayı olacaÄı açıklandı.onedio.com
Bunu gördünüz mü?
Valla gülsem mi ne desem ben bilemedim. Ama kalsaydı yerinde dedim ya.Büyük oynamışlar ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz.
Bu adam orada diye 'hiçbir yerde barınamazsak tunceliye gideriz' diyordum. Orayla özdeşleşmişti gözümde, bir garip hissettim. Siyasetten silinirse üzülürümValla gülsem mi ne desem ben bilemedim. Ama kalsaydı yerinde dedim ya.
Ben de bir renk olarak kalsın özgün olsun isterdim. Metropol yer yutar bence.Bu adam orada diye 'hiçbir yerde barınamazsak tunceliye gideriz' diyordum. Orayla özdeşleşmişti gözümde, bir garip hissettim. Siyasetten silinirse üzülürüm
Köklü ve radikal değişimler için imkansız bir bölge gibiBen de bir renk olarak kalsın özgün olsun isterdim. Metropol yer yutar bence.