- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Yargı ne kadar bağımsız adlı çalışma?
Onlar herkese bu damgayı vurabilir ama başkası onların gerçeğini yüzüne vuramaz. Ülke gitti elden anlayan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yargı ne kadar bağımsız adlı çalışma?
Şaşırdım mı hayır arazi lazım malum Allaha havale ediyoruz artık onları Bursa zaten rezillik nerede benim eski BursamTürkiye gece yarısı uzaya bakarken, 13 ilde toplam 6 milyon m2'den fazla arazi Cumhurbaşkanı Kararı ile orman dışına çıkarıldı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre en fazla orman dışına çıkarılan arazi, 4 milyon m2 ile Bursa'da. Niloyatospikk
Çünkü kendileri vermedi, çünkü incelenirse ihmalleri ortaya çıkacak. Kalebodur bile çanakkaleden vinç gönderdi, afet alanına sokmadılar 'siz enkaz kaldırmaya gireceksiniz' diyerek. Daha 4. Gündü, hala sağ insanlar vardı. Gerçek ölü sayısı belkide 1 milyon, bununla yüzleşecek çesaret var mı ki onlardaTBMM Genel Kurulu'nda bugün, İYİ Parti'nin Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgedeki kaybolan vatandaşların tespit edilmesi ve bu kişilere yönelik yapılan araştırmaların doğruluğunun incelenmesi için verdiği önerge, Ak Parti ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.....Neden?
Epstein olayı da var...Türkiyeden çocukların kaçırılmış olma ihtimali de varken neden araştırılması engellenir ki ? Özellikle mevcut hükümete oy verenlere soruyorum. Neden en kritik konuların araştırılması mecliste Akp ve Mhp nin oyları ile reddediliyor ve siz neden bu durumdan rahatsızlık duymuyorsunuz?Çünkü kendileri vermedi, çünkü incelenirse ihmalleri ortaya çıkacak. Kalebodur bile çanakkaleden vinç gönderdi, afet alanına sokmadılar 'siz enkaz kaldırmaya gireceksiniz' diyerek. Daha 4. Gündü, hala sağ insanlar vardı. Gerçek ölü sayısı belkide 1 milyon, bununla yüzleşecek çesaret var mı ki onlarda
Dööş kalmadı bacım, yorgan gitti kavga bitti. Herkes kendi pisliğinde boğulmaya devam ediyor.Dööş var diye geldim ne dööş ne bişi.
Epstein demişken deprem bölgesinden bir çocuk Hollanda’da bulunmuştu. O işin aslı astarı nedir? Başka çocuklar da var mı? Böyle ciddi skandallar ve iddialar varken insan elini vicdanına koyar. Çocuklar bile vicdanlarını sızlatmıyorsa, güya dindarlar; ama bunca vebâlin altında kalmaktan korkmuyorlarsa, bize artık diyecek ne kalıyor ki?Epstein olayı da var...Türkiyeden çocukların kaçırılmış olma ihtimali de varken neden araştırılması engellenir ki ? Özellikle mevcut hükümete oy verenlere soruyorum. Neden en kritik konuların araştırılması mecliste Akp ve Mhp nin oyları ile reddediliyor ve siz neden bu durumdan rahatsızlık duymuyorsunuz?
Gerçekleri görmezden gelen tek bir yerden yönetilen bir medyamız var zaten. Epstein in pilotu Türkiye ye gittiniz mi sorusuna sessiz kalarak cevap vermiş. 1999 depreminde, 6 Şubat depreminde kaybolan insanlar özellikle çocuklar kaos ortamını fırsat bilerek bu pilot tarafından kaçırılmış olabilirlerEpstein olayları küresel bir suç ağı olduğunu gösteriyor, bu olaylar tüm dünyada yankı uyandırırken, bizim ülkemizde doğru dürüst konu bile edilmedi. Ben bu işin Türkiye ayağının ortaya çıkmaması için basının sustuğunu, siyasilerin bu yüzden reddettiklerini düşünüyorum.
Dün dündür bugün bugündürSON DAKİKA: İsveç'in NATO'ya üyeliği TBMM'den geçti.
Ne kadar da ilkeli(!) siyaset ne kadar da dik duruşlu(!) liderlerimiz var. Her zamanki gibi esip gürlediğimizle kaldık.
İçeride dik (!) O, dışarıdaki hali pek güzel örtülüyor. 'One minutes'te gördük öğrendik ama görmek istemeyen görmüyor işteSON DAKİKA: İsveç'in NATO'ya üyeliği TBMM'den geçti.
Ne kadar da ilkeli(!) siyaset ne kadar da dik duruşlu(!) liderlerimiz var. Her zamanki gibi esip gürlediğimizle kaldık.
Şu haberin güzelliğine(!) bakar mısın? Çıldırırsın!İçeride dik (!) O, dışarıdaki hali pek güzel örtülüyor. 'One minutes'te gördük öğrendik ama görmek istemeyen görmüyor işte
Çürük siyasetYine çok adil(!) bir yarış başlıyor. Hayırlısı olsun.
Eki Görüntüle 3375867