- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
Ben yine Mustafa Kemal Atatürk'ten "fazla merhamet vatana ihanettir" alıntısını bırakayım şuraya.Bizden baika merhametli ülke yok ki zaten,kendi çocuklarımıza bile kendimiz sahip çıkıyoruz.
Çok doğru söz aslında.Ben yine Mustafa Kemal Atatürk'ten "fazla merhamet vatana ihanettir" alıntısını bırakayım şuraya.
Anlayabilene her sözü altınÇok doğru söz aslında.
Keşke oy verenler de şu durum hakkımda ne düşündüklerini yazsalar. Dünyada bir örneği daha yoktur böyle kendi vatandaşından önce başka ülkelerin vatandaşlarını tutan bir devlet.Bizden baika merhametli ülke yok ki zaten,kendi çocuklarımıza bile kendimiz sahip çıkıyoruz.
Değeri hayat tecrübesi verdiği imkanlar bile hala kabul görmüyor maalesef.Anlayabilene her sözü altın
Yazmazlar biliyoruz bunu,sorsan başka türlü açıklama yaparlar.Keşke oy verenler de şu durum hakkımda ne düşündüklerini yazsalar. Dünyada bir örneği daha yoktur böyle kendi vatandaşından önce başka ülkelerin vatandaşlarını tutan bir devlet.
Azınlıkların bu üreme hızıyla 20 seneye nüfusları bizimkiyle eşitlenir. O zaman neler olacak düşünmek bile istemiyorum. Hakkımı helal etmiyorum ben.Değeri hayat tecrübesi verdiği imkanlar bile hala kabul görmüyor maalesef.
Yazmazlar biliyoruz bunu,sorsan başka türlü açıklama yaparlar.
Kesinlikle hızlarına yetişmek mümkün değil,vatandaş zaten zor geçiniyor birde bunlara verilen destekle sıkıntıda kalan bizim halkımız oluyor.Azınlıkların bu üreme hızıyla 20 seneye nüfusları bizimkiyle eşitlenir. O zaman neler olacak düşünmek bile istemiyorum. Hakkımı helal etmiyorum ben.
Görüşürüz ablaPazara gidiyorum çıkıyorum şimdi gürüşürüz.
Hastadan sonra da öğrenci demek
Artıran var mı? Ben bütün kadınlar diyorumHastadan sonra da öğrenci demek
Bunun böyle olacağı baştan belliydi zaten. Fazla merhametin sonucunda mülteci istilası yaşıyoruzAzınlıkların bu üreme hızıyla 20 seneye nüfusları bizimkiyle eşitlenir. O zaman neler olacak düşünmek bile istemiyorum. Hakkımı helal etmiyorum ben.
Sen bebeklere acımıyorum deyince tepki gösterdim ben, yoksa görüşüm net: ülkemde hiçbir mülteciyi istemiyorum buna Ukraynalılar da dahil.Bunun böyle olacağı baştan belliydi zaten. Fazla merhametin sonucunda mülteci istilası yaşıyoruz
Ben benden olmayan hiç kimseyi istemiyorum. Ama o anne babasını kaybeden çocuklar bebekler de buraya getirilip yurtlara yerleştirilecek o zaman biz ülkemizin sahibi değil azınlığı olacağız. Evet kimsenin ölmesine sevinmiyorum ama gelip ülkemizde ekmek elden su gölden asalak gibi yaşamalarını kabullenemiyorumSen bebeklere acımıyorum deyince tepki gösterdim ben, yoksa görüşüm net: ülkemde hiçbir mülteciyi istemiyorum buna Ukraynalılar da dahil.
Hangi dediklerinin arkasında durdular ki, bu gün söyle yarın inkar et, en sağlam durdukları noktaAlmanya dönüşünde yüzde 50+1 kuralı için "değiştirilmesi isabetli olur" diyen Erdoğan’ın 4 yıl önce yaptığı konuşma:
"Yüzde 50 sınırı vazgeçilmez bir kriterdir. Bu tartışmayı bir daha açılmamak üzere kapatıyoruz"
Sonuna kadar haklısınBen birseyi çok merak ediyorum. Coca Cola almayalım diyenler ülkemizdeki firmanın yüzde 50den fazla yerli olduğunu, istihdam sağladığını yeni yatırım teşvik belgesi aldığını- vergi muafiyeti ve bir sürü destek- hatta yerli aracımız Toggu da ürettiğini biliyor mu?
Simdi o zaman Toggda boykot ürünü oluyor galiba
Hiç biri paraşüt ile tepemize atılmıyor çoğu yerli sermaye fabrikaları var ülkeye faydası var. Orada çalışmasınlar diyenlere kaç çocuğa burs kaç kişiye iş vereceksiniz diye soruyorum daha cevap yok
Birde yerli üretim deterjan firması dolanıyor reklam üstüne reklam bizi alın biz yerliyiz fln. Ama Cumhuriyet bayramında Osmanlı'nın son günü diye paylaşım yapmış tam bir Cumhuriyet düşmanı. Ve özür fln dilememis fikir özgürlüğü vs konu kaynamis
Bence bizim bizden başka düşmana ihtiyacımız yok