Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Şaşıran emoji? Nasıl hâlâ şaşırabiliyorsun
Anayasa Mahkemesi en yetkili mahkeme, alt mahkemenin üst mahkemeyi tanımaması o da yetmemiş gibi kararı verenler hakkında suç duyurusunda bulunması şaşırılacak bir durum. Bir ilki yaşıyoruz çünkü...Aslında haklısın daha ne olabilir ki diyoruz ama şaşırtacak bir şeyler buluyorlar yinede

Ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.

Güçler ayrılığı değil güçler birliği uygulandigi için orman kanunlarina göre hareket ediyor hakimi savcısı.

İktidar partisine oy veren arkadaşlar nerde yahu? Bi teşrif edin de sonuçları konuşalım
Türkiye yüzyılını iyice tahlil etmemiz lazım beraber değil mi, yalnız onlar tog sırasında olabilirler şu an, ülke ihya oldu ya her eve bir tog

Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay kararına uymayan Yargıtay, Can Atalay “hapiste kalacak” dedi ve AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu!

Hukukçular daha iyi bilir ama sanırım Türkiye'de daha önce böyle birşey olmamıştı. Çok şaşkınım şu an, bunun nasıl bir sonucu olacak merak ediyorum.

Özgür özelin sert çıkışı işe mi yaradı yani
Yaramıştı ama toplantı iptal edildi. CHP şuan meclisi terk etmeme kararı aldı.

Meclis Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş tarafından yapılacağı bildirilen ve saat 17.00'de toplanması beklenen Danışma Kurulu toplantısının yapılmayacağını öğrendim. Bu durumda dün gerçekleştirdiğimiz olağanüstü grup toplantısında aldığımız karar gereği, yargı krizi ve darbe girişimini gündemde tutmak amacıyla bugünden itibaren TBMM Genel Kurulu'nu terk etmeme eylemine başlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…