Vicdan mı :) Tamamen duygusal sebeplerden benceDünyanın tek vicdanlı ülkesi biz miyiz yahu? devletin resmi dini İslam olan ülkeler göbeklerini kaşıyarak geziniyor biz herkesi topluyoruz yeter vallahi yeter!
O duygusallığın da faydasını biz göremiyoruzVicdan mı :) Tamamen duygusal sebeplerden bence
Toprak da vereydiler iyidi, sadece insan olunca saflar sıklaşıyor, sığmayacağız yakındaTürkiye Cumhuriyeti "Türkiye Birleşik Devletleri" olma yolunda ilerliyor ve biz sadece seyrediyoruz.
Şu anda da sığmıyoruz zaten zemheri. Çok ciddi konut sıkıntısı var ülkede, depremden sonra ev bulamayıp misafirhanelerde yaşayan bir sürü arkadaşım var benim.Toprak da vereydiler iyidi, sadece insan olunca saflar sıklaşıyor, sığmayacağız yakında
Gözlerimden özür dilerim
Dudaktan öpme adetleri var biliyorum da bunların ki baya abartı olmuşGözlerimden özür dilerim
Açmayın dedeler.Gözlerimden özür dilerim
Türkiye Cumhuriyeti herşeye maydanoz olmayı seviyor. Bizi ilgilendirmeyen her olaya karışıyor.Dünyanın tek vicdanlı ülkesi biz miyiz yahu? devletin resmi dini İslam olan ülkeler göbeklerini kaşıyarak geziniyor biz herkesi topluyoruz yeter vallahi yeter!
Şuan İsrail i boykot etmekle meşgulMevcut hükümete oy veren arkadaşlar sizler Cumhurbaşkanının bu açıklamalarına ne diyorsunuz ? Niye hiç sesiniz çıkmıyor ?
Ay
Bayılıyorum ben sanaAk parti BŞ belediye başkan adayları henüz belli değil, şimdi biraz göz gezdirdim burada muhaliflere "adayınız bile belli değil, bidonu koysalar bidona oy verecek kitlesiniz" diyenler olmuş. Şimdi aklımda tek bir soru var: o arkadaşlar bidona mı oy verecek?
Ben bu gün açtım mecburen ev 19 dereceye düştü. Ara tatil bitmeden kışlıkları çıkarmam lazım.2023 sonuna geldik, hâlâ açmayı bekliyoruz
Çok mu komik. Bebek katillerinin bir kurşunluk parası dahi olsa içinde payımız olmasın. Çok mu gülünç. Şu mesajı atarken hangi partiye laf atıyorsanız umrumda değil böyle gülen emojler filan koyarken hiç mi vicdanınız sızlamıyor.Onlar
Şuan İsrail i boykot etmekle meşgul
Gündemden kopanlara bu eleştiri, bence sakıcası da yok. evimiz yanarken oturup komşunun evine ağlayanları eleştirmek de mi kabahatÇok mu komik. Bebek katillerinin bir kurşunluk parası dahi olsa içinde payımız olmasın. Çok mu gülünç. Şu mesajı atarken hangi partiye laf atıyorsanız umrumda değil böyle gülen emojler filan koyarken hiç mi vicdanınız sızlamıyor.
Kendi ülkemizin içinde olduğu durumla onların içinde olduğu durumu kıyaslamayın. Çünkü kıyaslanamaz. bizim evimiz yanıyorsa onların evlerinin içinde çocukları diri diri yanıyor. Sizce bu kıyaslanabilir bi durummu. Biliyorum burdaki büyük bi kesim bu laftan hiç hoşlanmıyor ama onlara bakınca halimize şükür etmeliyiz. Zar zor da olsa geçiniyoruz. En azından birazdan kafamıza bi bomba düşecek mi birazdan biri kızımıza tecavüz edecek mi diye korkmuyoruz. Bi sabah uyanıp evlatlarımızın cesetlerini aramıyoruz. Bir millet tüm dünyanın gözü önünde soykırıma uğruyor. Ve nokta atışı olan son bir cümle. Ben tek başıma ne yapabilirim diyen 8 milyon müslüman.... Bu yüzden eleştirmeyin evet eleştirmek kabahat.Gündemden kopanlara bu eleştiri, bence sakıcası da yok. evimiz yanarken oturup komşunun evine ağlayanları eleştirmek de mi kabahat