Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ak parti BŞ belediye başkan adayları henüz belli değil, şimdi biraz göz gezdirdim burada muhaliflere "adayınız bile belli değil, bidonu koysalar bidona oy verecek kitlesiniz" diyenler olmuş. Şimdi aklımda tek bir soru var: o arkadaşlar bidona mı oy verecek?

Bayılıyorum ben sana

Onlar

Şuan İsrail i boykot etmekle meşgul
Çok mu komik. Bebek katillerinin bir kurşunluk parası dahi olsa içinde payımız olmasın. Çok mu gülünç. Şu mesajı atarken hangi partiye laf atıyorsanız umrumda değil böyle gülen emojler filan koyarken hiç mi vicdanınız sızlamıyor.

Gündemden kopanlara bu eleştiri, bence sakıcası da yok. evimiz yanarken oturup komşunun evine ağlayanları eleştirmek de mi kabahat

Gündemden kopanlara bu eleştiri, bence sakıcası da yok. evimiz yanarken oturup komşunun evine ağlayanları eleştirmek de mi kabahat
Kendi ülkemizin içinde olduğu durumla onların içinde olduğu durumu kıyaslamayın. Çünkü kıyaslanamaz. bizim evimiz yanıyorsa onların evlerinin içinde çocukları diri diri yanıyor. Sizce bu kıyaslanabilir bi durummu. Biliyorum burdaki büyük bi kesim bu laftan hiç hoşlanmıyor ama onlara bakınca halimize şükür etmeliyiz. Zar zor da olsa geçiniyoruz. En azından birazdan kafamıza bi bomba düşecek mi birazdan biri kızımıza tecavüz edecek mi diye korkmuyoruz. Bi sabah uyanıp evlatlarımızın cesetlerini aramıyoruz. Bir millet tüm dünyanın gözü önünde soykırıma uğruyor. Ve nokta atışı olan son bir cümle. Ben tek başıma ne yapabilirim diyen 8 milyon müslüman.... Bu yüzden eleştirmeyin evet eleştirmek kabahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…