- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.768
- 60
Her an herşey olabilir onlarda.İstanbul için evet alırlar diyorum :)
Ben bizim Malatya'da kimi aday gösterecekler onu çok merak ediyorum. Halk azdığı için deprem oldu diyen mevcut başkanı gösterirlerse hiç şaşırmam.O da olabilir tabi de niye şimdiye kadar açıklamadılar şaşırdım.
Cidden öylemi dedi.Ben bizim Malatya'da kimi aday gösterecekler onu çok merak ediyorum. Halk azdığı için deprem oldu diyen mevcut başkanı gösterirlerse hiç şaşırmam.
Cidden öylemi dedi.
Güleyimm mi ağlayayım mı bilmiyorum.
Depremde yakınlarını kaybeden bi vatandaşımız dava açtı kendisine ama sonuç ne olur bilmiyorum.Güleyimm mi ağlayayım mı bilmiyorum.
Sonuç çıkmaz bak gör dava düşer bile.Depremde yakınlarını kaybeden bi vatandaşımız dava açtı kendisine ama sonuç ne olur bilmiyorum.
Neydi o azanı teneşir mi paklıyordu
Eee o zaman bunlar nasıl azmışsa artık
Bize "evi krediyle alıp faize bulaştığınız için yıkıldı" diyen oldu. eee kaç tane cami yıkıldı depremde o ne olacak dedim bir şey diyemedi.
Eee o zaman bunlar nasıl azmışsa artık
Bence de öyle olur.Sonuç çıkmaz bak gör dava düşer bile.
Faiz konusuise fikirler değişmez onlarda.Bize "evi krediyle alıp faize bulaştığınız için yıkıldı" diyen oldu. eee kaç tane cami yıkıldı depremde o ne olacak dedim bir şey diyemedi.
Belli zaten sonuç alınmaz .Bence de öyle olur.
Düşen asansörler ve kyk komisyonu kurulması da reddedildi. Elalemin çocuğu mantar zaten kaya dibinden olgunlaşmış toplanıyorMuhalefetin kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçların engellenmesine yönelik araştırma önergesi AKP ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi...
Ben Rte nin girecegni düşünüyorum.Hem cumhurbaskani hem parti başkanı hem de İstanbul buyuksehir belediye başkanıİstanbul için evet alırlar diyorum :)
Şaşıran emoji? Nasıl hâlâ şaşırabiliyorsunAnayasa Mahkemesi'nin Can Atalay kararına uymayan Yargıtay, Can Atalay “hapiste kalacak” dedi ve AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu!
Akp adayı seçilirse öyle olmayacak mı zaten?Ben Rte nin girecegni düşünüyorum.Hem cumhurbaskani hem parti başkanı hem de İstanbul buyuksehir belediye başkanı