Sussam olmuyor, susmasam olmaz.Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki dönemde Elektrik Üretim A.Ş'ye (EÜAŞ) ait hidroelektrik santraller (HES) limanlar, otoyollar, köprüler ile arsa ve arazilerin özelleştirileceğini açıkladı.
Mehmet Şimşek açıkladı: Köprüler, otoyollar, limanlar ve HES'ler özelleştirilecek
Şimşek, enflasyonu düşürme konusunda kararlı olduklarını söyledit24.com.tr
Bakan Şimşek, bakanlığının 2024 yılı bütçesini sunduğu TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda soruları yanıtladı. Programdakiler dışında yeni bir kamu kurumunu özelleştirmeye almayacaklarını belirten Şimşek'e muhalefet milletvekilleri, "Zaten satmadığınız ne kaldı ki, elde avuçta ne varsa hepsini sattınız" karşılığını verdi.
Artık satacak bisey Dr kalmadı bu şekilde nereye kadar idare edilir bilmiyorum.bir de bu ozellestirmeleri kimler alıyor işletiyor araplar mi diye düşünmeden edemiyorum.Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki dönemde Elektrik Üretim A.Ş'ye (EÜAŞ) ait hidroelektrik santraller (HES) limanlar, otoyollar, köprüler ile arsa ve arazilerin özelleştirileceğini açıkladı.
Mehmet Şimşek açıkladı: Köprüler, otoyollar, limanlar ve HES'ler özelleştirilecek
Bakan Şimşek, bakanlığının 2024 yılı bütçesini sunduğu TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda soruları yanıtladı. Programdakiler dışında yeni bir kamu kurumunu özelleştirmeye almayacaklarını belirten Şimşek'e muhalefet milletvekilleri, "Zaten satmadığınız ne kaldı ki, elde avuçta ne varsa hepsini sattınız" karşılığını verdi.
Büyük ihtimalleArtık satacak bisey Dr kalmadı bu şekilde nereye kadar idare edilir bilmiyorum.bir de bu ozellestirmeleri kimler alıyor işletiyor araplar mi diye düşünmeden edemiyorum.
Güzel, adı bizim ama ülkede bize ait iğne bile kalmayacak bu gidişle, güle güle kullanamayalımHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki dönemde Elektrik Üretim A.Ş'ye (EÜAŞ) ait hidroelektrik santraller (HES) limanlar, otoyollar, köprüler ile arsa ve arazilerin özelleştirileceğini açıkladı.
Kendi ülkemizde kiracı gibi oluruzGüzel, adı bizim ama ülkede bize ait iğne bile kalmayacak bu gidişle, güle güle kullanamayalım
Heslerin bazılarının %100 ü Ruslarda. Sıcak deniz emellerine İsrail gibi ulaşmaya çalışıyorArtık satacak bisey Dr kalmadı bu şekilde nereye kadar idare edilir bilmiyorum.bir de bu ozellestirmeleri kimler alıyor işletiyor araplar mi diye düşünmeden edemiyorum.
Mehmet Tevfik Göksu diyorlar
Ekrem İmamoğlu: "Kaç adayın ismi geçerse geçsin, ben İstanbul'daki rakibimin kim olduğunu biliyorum." Demiş sizce kim fikri olan var mı?
Sanmam :)Mehmet Tevfik Göksu diyorlarjoker eleman Binali değildir artık diye düşünüyorum
Ben Ali Yerlikaya diyorumMehmet Tevfik Göksu diyorlarjoker eleman Binali değildir artık diye düşünüyorum
Sen kim olduğunu düşünüyorsun? Seçim kapıya dayandı hâlâ adayları belli değil jsjsjskskskSanmam :)
Yazmışsın tamam:)Ben Ali Yerlikaya diyorum
Benimde aklıma o geliyor,başka süpriz biriside olabilir.Mehmet Tevfik Göksu diyorlarjoker eleman Binali değildir artık diye düşünüyorum
İçişlerinden alırlar diyorsun yani.Ben Ali Yerlikaya diyorum
Belli olmaz bir anda birini allayıp pullayıp çıkarabilirler.Benimde aklıma o geliyor,başka süpriz biriside olabilir.
İstanbul için evet alırlar diyorum :)İçişlerinden alırlar diyorsun yani.
Diğer belediye başkanlarından biride olabilir yani,yada dışardan biriside olabilir.Belli olmaz bir anda birini allayıp pullayıp çıkarabilirler.
O da olabilir tabi de niye şimdiye kadar açıklamadılar şaşırdım.Belli olmaz bir anda birini allayıp pullayıp çıkarabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?