Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ülkenin kurucusu ve kurtarıcısıyla ağızlarını ayıra ayıra dalga geçenlere beğeni emojisi atmanız dikkatimden kaçmamıştı. Benim gözümde sizin fikirlerinizin pek önemi yok o yüzden.

Burda da Sma'lı çocuklara aynısı yapılıyor bilmem farkında mısınız? Konu çocuk olunca millet fark etmiyor bize ama siz Sma'lı çocuklar için sağlık bakanlığını boykot ettiniz mi? Hayır tabiki..

Atatürk'e neler dediler like attın. Tekrar yazıyorum beğeni butonunu kullandın. Mevzu Filistin olunca dile geliyorsun. Anlaman gereken bir şey var. Korkunçsa orda yaşananlar milli bilince sahip olmadıkları için
Ve bir gün Filistin olacaksak senin gibiler yüzünden.

Belki siz zar zor geçiniyorsunuz ama geçinemeyen ve hatta intihar eden insanlar var bu ülkede. Belki kafamıza bomba düşmüyor ama İstiklalin orta yerinde bomba patlayabiliyor. Tecavüz olayına hiç girmeyin bence erkeklere, hayvanlara hatta cansız cisimlere bile tecavüz ediliyor bu ülkede. Büyük bir deprem yaşadık evlatlarını, ailesini, sevdiklerini bulamayan bir sürü insan var. KYK kız yurtlarında asansörler arıza yapıyor Aydın da asansör düştü bir kızımız vefat etti. O kadar çok sorunumuz var ki hangi birini yazacağımı bilmiyorum. Önceliğimiz ülkemiz. Yazınızda müslümanlığı neden vurguladınız bilmiyorum. 8 milyon müslüman dediğiniz kim ? Sizin ürünlere boykot uygulamanız çokta birşeyi değiştirmeyecektir ama savaş başladığından beri Türkiyeden kalkan 200 küsür geminin ait olduğu şirketlerin İsraille ticaretini kesmesi ( ki işin içinde para var hayatta kesmezler ) belki bir şeyleri değiştirir. Son olarak benim gözümde Hamas bir terör örgütü İsrail bir terör devletidir. Müslüman olsun olmasın bu savaşta ölen sivillere üzülüyorum ben.

Alnı olsa öpülecek yazılardan olmuş.

Alnı olsa öpülecek yazılardan olmuş.
Müsaadenle maden göçüklerinde can veren yüzlerce insanı da ekliyorum buraya. Ha o insanların yakınlarını tekmeleyenler vardı bir de boykot yerine ödüllendirildiler bu halk tarafından. noegthy alıntı yanlış olmuş seni alıntı yapacaktım.

Malesef iki ülkede olanlar bir değil ikisi arasında ki farkı anlamıyor da değilsiniz işinize geldiği gibi davranıyorsunuz. Yok orda öyle olmuş burda böyle olmuş. Boykot meselesine gelirsek 1 şey yapmak hiçbirşey yapmamaktan iydir. Ben üstüme düşeni yapıyım de bişeyler değişsin yada değişmesin içim rahat olsun en azından kendi adıma.

Size boykotunuzda başarılar diliyorum. Umarım alıp alıp dökerek boykot yapmıyorsunuzdur.

SIz burda delirmiyo musunuz

Hayır benim vicdanım sizlamiyor. Sonuçta bizden bağımsız iki ülke arasında yaşanan bir sorun. Evet çocukların ölümüne sevinmiyoruz ama ortada bizleri ilgilendiren bir durum göremedim. Benim ülkeme milletime bir şey olmadıktan sonra gerisi çokta umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…