Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Vay be ne banlandık bu sayfalarda psikolojimizi sınadılar, üç maymunu oynadılar, kimi dini kimi dedemin dedesinin dedesinin dedesinin olduğu dönemi önümüze ısıtıp ısıtıp koydu. Şimdi pişman olsan ne fayda topraklar satılıyor, ülke savaşmadan yok oluyor, şimdi '' Ölüyorum anlasana gözlerimin önünde topraklarımızı satıyorlarrrr '' desen ne fayda. Sanki seçim öncesi bunların hiçbiri olmamış gibi...
Din kardeşi bahanesiyle getirilen ama bu ülkede sağlık, eğitim, iş... vs. bedavaya yaşayan mülteciler sadece benim çocuklarımın değil senin çocuklarının da geleceğini aldı, kaderiyle oynadı. Sadece benim çocuğum zarar görmüyor seninki de görecek. Kazanınca dokunulmazlığı da aldığını sananlar şimdi köpürüyor onlar adına mutlu, gençler adına çok üzgünüm.
Al körü körüne desteklediklerinle et devam edebilirsen nereye kadar edeceksiniz merak ediyorum.

Twitter da voleybol başarısını konuşmak yerine her maç sonrası temcit pilavı gibi milli takımda Ebrar'ı istemiyoruz demek neyin yoksunluğu bilmiyorum. Sinirden kötü sözlerim kifayetsiz kalır.

Twitter da voleybol başarısını konuşmak yerine her maç sonrası temcit pilavı gibi milli takımda Ebrar'ı istemiyoruz demek neyin yoksunluğu bilmiyorum. Sinirden kötü sözlerim kifayetsiz kalır.

Seçimden sonra twitter'ı kapattım ve asla ilgilenmiyorum... Nefretten beslenen bir güruhla sıklıkla muhatap olmak istemiyorum artık öneririm

Seçimden sonra twitter'ı kapattım ve asla ilgilenmiyorum... Nefretten beslenen bir güruhla sıklıkla muhatap olmak istemiyorum artık öneririm
Ben twitterı onun için açmamıştım aslında.

Türkiye'de bana göre en hızlı haber alma yeri.

Şurada bir şey olmuş dediklerinde ilk ordan bakıyorum ne olmuş diye daha haber sitelerine düşmeden ilk haberler oraya düşüyor.
İşte öyle arada da denk geliyor bu güruh

yıllarca bu yüzden aktif olarak kullandım işte son damla son seçimdi. artık haber de almıyorum. çünkü gerek yok. bak her yer güllük gülistanlık herkes hayatından memnun...

televizyonda "okul masrafı için kredi" reklamları dönüyor bunun rezaleti hepimize yeteceğine kimsenin umrunda değil... benim neden olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…