Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebrar ona laf söyleyen gerici solucanlardan bin kat daha milliyetçi ve vatanını seven bir kız. Zaten o laf söyleyenler açık açık Sırbistan’ı destekledi.Twitter da voleybol başarısını konuşmak yerine her maç sonrası temcit pilavı gibi milli takımda Ebrar'ı istemiyoruz demek neyin yoksunluğu bilmiyorum. Sinirden kötü sözlerim kifayetsiz kalır.
Anlamazlar da yine de Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır. cevabını verdi onlara.Ebrar ona laf söyleyen gerici solucanlardan bin kat daha milliyetçi ve vatanını seven bir kız. Zaten o laf söyleyenler açık açık Sırbistan’ı destekledi.
Dün İstiklal marşımızı gözyaşları içerisinde okuduğunu görünce onunla beraber bende ağladım. Yolu bahtı açık olsun.
Sence biz ırkçı olsak ülkede bu kadar milletten insan olur muydu hanımefendi, sen daha ırkçılık görmemişsin Avrupa’ya git bakalım birBiz geçmişte Yunan Rum Ermeni Gürcü Arnavut Kürt Türk hepimiz bu topraklarda yaşamış milletiz ne ara böyle ırkçı olduk anlamıyorum hep Fransızları en çok ırkçı sanırdım ama biz millet olarak çok daha ırkçıyız
16 saat din dersi ne demek öğrencilere şimdiden acımaya başladımMaalesef doğru. Imamhatip değil hemde tüm ortaokul, lise
2023-2024 Haftalık Ders Çizelgeleri Güncellendi