Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Hâlâ gelmiş utanmadan ülkenin ekonomisini AVM ye göre ölçüyor. Nüfus kaç milyon ya oraya giden insan sayısıyla nasıl ölçersin.

Kışlık bir şeyler hazirlamayacagim.bir ilk olacak benim için.simdi pazardan geldim. Fasulye 100 tl.barbunya da öyle. Bamya 80...canım çekerse marketten dondurulmuş alacağım
Ben geçen pazarda bu mevsimde fasulye bu fiyata olur mu dedim diye ablanın biri "yemeyiz olur biter, önemli olan beka" dedi

Hâlâ gelmiş utanmadan ülkenin ekonomisini AVM ye göre ölçüyor. Nüfus kaç milyon ya oraya giden insan sayısıyla nasıl ölçersin.
Dün gözlerimle şahit oldum insan yok olan da Araptı kızımla sinemaya gittik sadece 3 aile vardı koca salonda üstelik haftasonu yani ee kitaplara gelen zam yahu bir kitap 110 TL geçen ay da 110 tl ye aldım bir kitabı bu ay da öyle hani sosyallik kültürellik

Sizin bu argümanlarınıza göre e niye kazanamadınız o zaman.Emekli niye gidip Erdoğan a oy verdi.Her şey bu kadar sizin lehinizeyken niye kaybettiniz.Bana saçma sapan ama çaldılar söylemiyle gelmeyin Allah aşkına.Gerçi liderinizin açıklamaları daha da içler acısı .Yok köylü kötü durumdan haberdar değilmiş miş miş.Hani çiftçi kan ağlıyor diyordu.
Siz hiç umut değilsiniz bu millete ,görün şunu artık.Bu millet cebindeki paranın hesabını da mı yapamıyor?

Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar yokken o tencere boş değilmiş demek ki.
Neyse sizi kendi öfkelerinizle başbaşa bırakıyorum.Bu kadar stres hasta eder sizi.

İnsanlara sözde vaatler vererek, yardım sözleri, destek olacağız biz halkın arkasındayız sözleriyle kandırdılar. Kazandıkları gibi kazık gibi sırasıyla herşeye zam yaptılar. Sizin gram acımanız yok ise sizi vicdanınızla bırakmak lazım. Allah sizin fikrinizdeki insanlara düşürmesin bizi.
Tek diyeceğim bizi bu duruma getirmeye destek olan savunan kimseye bir gram hakkım helal değildir.

Neden biliyor musunuz çünkü devletin tüm kanalları, basını, medyası sizin oy verdiğiniz kişinin elinde. Her dakika karalama kampanyası yapıldı. Eee makarna kafalı kömürcüler de inandı. Bugün olmazsa yarın çarşamba olmazsa perşembe diyor şair hanım abla.

Emekli verdi ama seçim sonrası doğalgaza yapılan zammı bilseydi öngorseydi vermezdi babam mesela tam 15 temmuz selalari verilirken akaryakıta gelen zam babamla birbirimize söyledik ikimizin de gözleri pörtledibak biz seçmenine geçirdiler diye babamla vay be diye güldük vay efendim petrol çıktı vah efendim dogalgaz çıktı şahlandırdılar da şahlandırdilar bu kadar üretiyoruz iha siha hani ekonomi nerede yerlerde niye etkilemiyor nerede yanlış niye çünkü her yeri özelleştirdiler yollar ya yollar en basitinden tatile git yakıtın cebinden yola verilen para nedir yola ülkemde gittiğim yola para veriyorum yazıklar olsun otoban köprü paralarına

Çiftçi kan ağlıyor inanmıyor musunuz tarlasını nasıl sürecek benzin fiyatlarına bakın küresel ısınma ayrı birçok ürün sıcaktan yandı bir de ekonomik şartlar pühüüü

Biz hep 50 liralık alıyoruz benzini. Şükredin mülteci gardaşlarınıza para kalmayacak siz vergi vermezseniz

İnsan hiç mi hava almak için biraz kafa dağıtmak için avmye gitmiyor? Ben sırf gezmeye gidiyorum illa birşey almak zorunda mıyım.
Ben haftada bir gün illa gidiyorum gezmek için çevremde çok avm var hepsine giderim hepsinde de durum aynı dün gitmiş olduğumun çevresi o kadar çok apartman dolu ki bildiğin bir ilçe yaşıyor orada avm bomboş en üst kat oyun parkı bomboş cumartesi haftasonu üstelik

Bu söylediklerine sen bile inanmıyorsun ya işine bak milletle bir şey geçme. 7500 lirayı al önüne kalem kalem hesaplama yap, ekmek bile 7 lira olmuş. Sonra biraz utanman varsa gel tekrar yaz.

Biz hep 50 liralık alıyoruz benzini. Şükredin mülteci gardaşlarınıza para kalmayacak siz vergi vermezseniz
Aynen öyle yakında yurdum insanına patron olacaklar burada bir terzi vardi genç çocuk baya da başarılı dikimini çok beğendim cocuk kapattı ne yaptı biliyor musun Bursada en ünlü ticaret bölgesi Vişne Caddesinde yer açtı nüfus olarak da çoğalıyorlar ya yarın öbür gün halkımız onlara işçi olacak sonra da siz zamanında bize böyle davrandiniz diye ver mehteri hacııı

Bu söylediklerine sen bile inanmıyorsun ya işine bak milletle bir şey geçme. 7500 lirayı al önüne kalem kalem hesaplama yap, ekmek bile 7 lira olmuş. Sonra biraz utanman varsa gel tekrar yaz.
Kendisi bile inanmıyor söylediklerine. Ama siz neden kazanamadınız diye sordu ya bitti o anda tüm söyledikleri benim için. Cevaplamak için mesajı okuyup kaale almaya gerek yok. Sen gerçekten bilmiyor musun kuzum neden kazanmadığımızı. Marstan bugün mü geldin

Yürüyen merdiven der birazdan düşer bayılırım.

İmamoğlu olsaydı başta bakalım kazanmıyor muydu bi geçemedi başına zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…