- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.452
Ama deprem bölgelerine yakın bir şehir olduğu için kiralar 15 binden başlıyor biz de depremden sonra buraya attık kendimizi.Oraya mı taşınsak napsakhalk ekmek 4.75 di bayadır o da 7.5 oldu
7.5 pahalı mı yani az bile. Sen vergi vermezsen ben vergi vermezsem nasıl oy veren mülteci gardaşlarımız sahillerde nargile tüttürecekOraya mı taşınsak napsakhalk ekmek 4.75 di bayadır o da 7.5 oldu
Cıks. İmamoğlu olsa kazanamazdı cumhurbaşkanlığını. İnsanlar o kadar umut etmişti ki. Olay artık CHP'den herhangi birisi değildi. Onun karşısındaki kim olursa olsun yeter ki o olmasın diye kullanıldı birçok oy.İmamoğlu olsaydı başta bakalım kazanmıyor muydu bi geçemedi başına zaten
Yanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın ama siz görüş mü değiştirdiniz? Çünkü ben sizi baya baya iktidar yanlısı olarak hatırlıyorum.Hatta burada hararetli tartışmaların içindeydiniz sanki. Yani tabi yanlış hatırlıyor da olabilir merak ettim sadece. Togg falan almıştınız sankiİmamoğlu olsaydı başta bakalım kazanmıyor muydu bi geçemedi başına zaten
Bizim buralarda da en ucuzu 8 binden başlıyorAma deprem bölgelerine yakın bir şehir olduğu için kiralar 15 binden başlıyor biz de depremden sonra buraya attık kendimizi.
Togg falan aldı oy verdikten sonra zamları görünce dedi ki anaaa noliiii ben naptımYanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın ama siz görüş mü değiştirdiniz? Çünkü ben sizi baya baya iktidar yanlısı olarak hatırlıyorum.Hatta burada hararetli tartışmaların içindeydiniz sanki. Yani tabi yanlış hatırlıyor da olabilir merak ettim sadece. Togg falan almıştınız sanki
Karşıda seçenek yoktu yapacak bir şey olmadığı için zorunlu oy atanlardanim ama bu zamların olacağıni bilseydim yemin ediyorum atmazdim bakın burada ezan okunuyor evet görüşüm değişti yazıklar olsun onlara attığım oya aslında sırf şu Lgbt yi Chp desteklediği için vermedim başında Kilicdaroglu olmasaydı benim için bir seçenek.olurdu bunu hep dile getirdim ama Müslüman dediğimiz de halka böyle geçirmemeliYanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın ama siz görüş mü değiştirdiniz? Çünkü ben sizi baya baya iktidar yanlısı olarak hatırlıyorum.Hatta burada hararetli tartışmaların içindeydiniz sanki. Yani tabi yanlış hatırlıyor da olabilir merak ettim sadece. Togg falan almıştınız sanki
Çok pişmanım babam ilk defa AKP ye oy attı bakın o da pişman sadece emekliye yapılan zamdan memnundu verdi oy çünkü annem emekli olduğunda bin üççç yüz elli tl ye emekli oldu o maaş yükseldi diye sevindi adam ama adamın emekli maaşına yaklaştı onun emekli maaşı eridiTogg falan aldı oy verdikten sonra zamları görünce dedi ki anaaa noliiii ben naptım
Yahu biz seçim kazandığı akşam pasta kestikYanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın ama siz görüş mü değiştirdiniz? Çünkü ben sizi baya baya iktidar yanlısı olarak hatırlıyorum.Hatta burada hararetli tartışmaların içindeydiniz sanki. Yani tabi yanlış hatırlıyor da olabilir merak ettim sadece. Togg falan almıştınız sanki
Bence Kılıçdaroğlu faktörü çok büyükCıks. İmamoğlu olsa kazanamazdı cumhurbaşkanlığını. İnsanlar o kadar umut etmişti ki. Olay artık CHP'den herhangi birisi değildi. Onun karşısındaki kim olursa olsun yeter ki o olmasın diye kullanıldı birçok oy.
Kız burada bi ilce var deniz ilçesi turistik bölge çadır atmaya kalkmışlar deniz kenarina belediye durur mu atletle denize gireni yakalamış7.5 pahalı mı yani az bile. Sen vergi vermezsen ben vergi vermezsem nasıl oy veren mülteci gardaşlarımız sahillerde nargile tüttürecek
Sizi tebrik ediyorum en azından yanlışa yanlış diyebiliyorsunuz.Hangi partiyi desteklediğimizin bir önemi yok chp o şu bu hiç farketmez.Ben de chp liderini asla sevmiyorum eminimki onun yerinde başka bir aday olsa çoktan kazanırdı hatta ben Kılıçdaroğlunun resmen iktidara hizmet ettiğini düşünüyorum.İnşallah ülkemiz bundan sonraki seçimde bilinçlenirKarşıda seçenek yoktu yapacak bir şey olmadığı için zorunlu oy atanlardanim ama bu zamların olacağıni bilseydim yemin ediyorum atmazdim bakın burada ezan okunuyor evet görüşüm değişti yazıklar olsun onlara attığım oya aslında sırf şu Lgbt yi Chp desteklediği için vermedim başında Kilicdaroglu olmasaydı benim için bir seçenek.olurdu bunu hep dile getirdim ama Müslüman dediğimiz de halka böyle geçirmemeli
Bu mevsimde fasulye yenmicek ne zaman yenecek beka diye diye kuru ekmek yedirecekler milleteBen geçen pazarda bu mevsimde fasulye bu fiyata olur mu dedim diye ablanın biri "yemeyiz olur biter, önemli olan beka" dedi
En çok bu tarzlar halka geçiriyor zaten. Ülke hep dini Müslümanlığı bu kadar konuşanlardan göze sokanlardan ne çektiyse çekti hatta bununla ilgili bugün karşıma bir video çıkmıştı paylaşayım. Çok şükür bizim Müslümanlığımız bir partinin tekelinde değil.Karşıda seçenek yoktu yapacak bir şey olmadığı için zorunlu oy atanlardanim ama bu zamların olacağıni bilseydim yemin ediyorum atmazdim bakın burada ezan okunuyor evet görüşüm değişti yazıklar olsun onlara attığım oya aslında sırf şu Lgbt yi Chp desteklediği için vermedim başında Kilicdaroglu olmasaydı benim için bir seçenek.olurdu bunu hep dile getirdim ama Müslüman dediğimiz de halka böyle geçirmemeli
Ben de Kılıçdaroğlunun özellikle birileri tarafından başında tutulduğunu düşünüyorum bir şey var ama biz bilmiyoruz onca İmamoğlunun çabalarına rağmen başına geçememesi değişim şart bizden bundan sonra oy çıkmaz babam ilk defa attı o da pişman oldu önümüzde belediye seçimleri var he Bursada yine AKP seçilecek adım gibi eminim ama benden oy çıkmaz artık asla yahu evimiz var satilacak satamiyoruz ev alan yok yok tam satılacak oluyor hopp değeri artıyorSizi tebrik ediyorum en azından yanlışa yanlış diyebiliyorsunuz.Hangi partiyi desteklediğimizin bir önemi yok chp o şu bu hiç farketmez.Ben de chp liderini asla sevmiyorum eminimki onun yerinde başka bir aday olsa çoktan kazanırdı hatta ben Kılıçdaroğlunun resmen iktidara hizmet ettiğini düşünüyorum.İnşallah ülkemiz bundan sonraki seçimde bilinçlenir
Kesinlikle öyle dini kullanmalarını hiç doğru bulmuyorum yaşadığın dinin sanadır sen halkının haklarını gözet Araplar kadar kendi halkını düşünseydilerEn çok bu tarzlar halka geçiriyor zaten. Ülke hep dini Müslümanlığı bu kadar konuşanlardan göze sokanlardan ne çektiyse çekti hatta bununla ilgili bugün karşıma bir video çıkmıştı paylaşayım. Çok şükür bizim Müslümanlığımız bir partinin tekelinde değil.
Kusura bakmayın ama yıllardır din vatan beka zırvalıklarıyla milletin beyni yıkandı. Burası artık Türkiye Cumhuriyeti değil mülteci kampı. Nerde Suriyeli Afgan varsa memlekete doldurdu. Ülkemizde mülteciler yüzünden ciddi anlamda güvenlik açığı var.Sizin bu argümanlarınıza göre e niye kazanamadınız o zaman.Emekli niye gidip Erdoğan a oy verdi.Her şey bu kadar sizin lehinizeyken niye kaybettiniz.Bana saçma sapan ama çaldılar söylemiyle gelmeyin Allah aşkına.Gerçi liderinizin açıklamaları daha da içler acısı .Yok köylü kötü durumdan haberdar değilmiş miş miş.Hani çiftçi kan ağlıyor diyordu.
Siz hiç umut değilsiniz bu millete ,görün şunu artık.Bu millet cebindeki paranın hesabını da mı yapamıyor?
Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar yokken o tencere boş değilmiş demek ki.
Neyse sizi kendi öfkelerinizle başbaşa bırakıyorum.Bu kadar stres hasta eder sizi.
Larunun hazinelerini onlar paylasiyor. Ama gormek istemeyen belli ki gormuyor. Mustehak.Seçimde Erdoğan a oy verdim,hiç pişman değilim.Bugün olsa yine aynı oyu kullanırım.
Buraya seçimden beri girmiyordum,şimdi farkettim.Cevap olarak da üşüşürsünüz ama dönemem çoğunuza.
Seçimden önce ben az çok doların fırlayacağını ,zamların geleceğini tahmin ediyordum zaten,bana sürpriz olmayan eminim size hiç olmamıştır.Kolay günlerden geçmiyoruz tabi ki.Belki üç dört yıl sürecek ama atlatacağız.Pandemiydi ardından depremdi kolay şeylerde yaşamadık.Bu yükü devlet tek başına omuzlayacak,biz hiç elimizi taşın altına koymayacak mıyız.Bana dokunmasın ama Memura versin,emekliye versin işçiye versin,asgari ücretliye versin.Depremzedelere baksın,onlara hemen ev yapsın versin.Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz,karunun hazinelerini paylaştık da ben mi duymadım.
Yok millet et yemiyormuş yok tatil yapmıyormuş.Hayır bunu da eee ben iyi kazanıyorum diyenler araya sıkıştırıyor.Millet etini de yiyor ,tatilini de yapıyor.Biz bile öğretmen maaşlarıyla geçen ay yurtdışına çıktık gezmek için.Cebinizden çıkandan bahsediyorsunuz ,girene gıkınız çıkmıyor.2020 de şu kadara mobilya almış muhabbeti var.2020 de benim maaşım iki bindi şimdi 40 a yaklaştı.Ne zaman takdir etmeyi de bileceksiniz.Evet hayat pahalı,evet enflasyon var ama kriz yok emin olun.Millet çatır çatır hala alışveriş yapıyor.
Ayrıca iktidara saydırdığınız kadar hali tel tel dökülen muhalefetinize azıcık saydırsanız,belki umut olacak kişileri bulursunuz.kim kimin kuyusunu kazıyor;kimin eli kimin cebinde belli değil.Sizinkiler bağırıyor hatta "iyiki kazanamamışsınız "diye.Daha gelmediği makamın koltuklarını gizli anlaşmalarla dağıtan dedenizden de kurtulamıyorsunuz.Hiç kusura bakmayın böyle muhalefete bu iktidar fazla bile.Kalın sağlıcakla.
Ortada eğer beka sorunu varsa mevcut hükümet ve mültecilerdir.Bu mevsimde fasulye yenmicek ne zaman yenecek beka diye diye kuru ekmek yedirecekler millete