Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
İmamoğlu olsaydı başta bakalım kazanmıyor muydu bi geçemedi başına zaten
Cıks. İmamoğlu olsa kazanamazdı cumhurbaşkanlığını. İnsanlar o kadar umut etmişti ki. Olay artık CHP'den herhangi birisi değildi. Onun karşısındaki kim olursa olsun yeter ki o olmasın diye kullanıldı birçok oy.

İmamoğlu olsaydı başta bakalım kazanmıyor muydu bi geçemedi başına zaten
Yanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın ama siz görüş mü değiştirdiniz? Çünkü ben sizi baya baya iktidar yanlısı olarak hatırlıyorum.Hatta burada hararetli tartışmaların içindeydiniz sanki. Yani tabi yanlış hatırlıyor da olabilir merak ettim sadece. Togg falan almıştınız sanki

Togg falan aldı oy verdikten sonra zamları görünce dedi ki anaaa noliiii ben naptım

Karşıda seçenek yoktu yapacak bir şey olmadığı için zorunlu oy atanlardanim ama bu zamların olacağıni bilseydim yemin ediyorum atmazdim bakın burada ezan okunuyor evet görüşüm değişti yazıklar olsun onlara attığım oya aslında sırf şu Lgbt yi Chp desteklediği için vermedim başında Kilicdaroglu olmasaydı benim için bir seçenek.olurdu bunu hep dile getirdim ama Müslüman dediğimiz de halka böyle geçirmemeli

Togg falan aldı oy verdikten sonra zamları görünce dedi ki anaaa noliiii ben naptım
Çok pişmanım babam ilk defa AKP ye oy attı bakın o da pişman sadece emekliye yapılan zamdan memnundu verdi oy çünkü annem emekli olduğunda bin üççç yüz elli tl ye emekli oldu o maaş yükseldi diye sevindi adam ama adamın emekli maaşına yaklaştı onun emekli maaşı eridi

Yahu biz seçim kazandığı akşam pasta kestik suratıma tüküreyim öyle soyliyim asprerox a gelen zammı gördüm ya gözler böyle pörtledi

7.5 pahalı mı yani az bile. Sen vergi vermezsen ben vergi vermezsem nasıl oy veren mülteci gardaşlarımız sahillerde nargile tüttürecek
Kız burada bi ilce var deniz ilçesi turistik bölge çadır atmaya kalkmışlar deniz kenarina belediye durur mu atletle denize gireni yakalamışattirirlar mı sana oraya çadır ama halkını tebrik ediyorum Suriyeliye kiraya vermiyor evini

Sizi tebrik ediyorum en azından yanlışa yanlış diyebiliyorsunuz.Hangi partiyi desteklediğimizin bir önemi yok chp o şu bu hiç farketmez.Ben de chp liderini asla sevmiyorum eminimki onun yerinde başka bir aday olsa çoktan kazanırdı hatta ben Kılıçdaroğlunun resmen iktidara hizmet ettiğini düşünüyorum.İnşallah ülkemiz bundan sonraki seçimde bilinçlenir

En çok bu tarzlar halka geçiriyor zaten. Ülke hep dini Müslümanlığı bu kadar konuşanlardan göze sokanlardan ne çektiyse çekti hatta bununla ilgili bugün karşıma bir video çıkmıştı paylaşayım. Çok şükür bizim Müslümanlığımız bir partinin tekelinde değil.

Ben de Kılıçdaroğlunun özellikle birileri tarafından başında tutulduğunu düşünüyorum bir şey var ama biz bilmiyoruz onca İmamoğlunun çabalarına rağmen başına geçememesi değişim şart bizden bundan sonra oy çıkmaz babam ilk defa attı o da pişman oldu önümüzde belediye seçimleri var he Bursada yine AKP seçilecek adım gibi eminim ama benden oy çıkmaz artık asla yahu evimiz var satilacak satamiyoruz ev alan yok yok tam satılacak oluyor hopp değeri artıyor

Kesinlikle öyle dini kullanmalarını hiç doğru bulmuyorum yaşadığın dinin sanadır sen halkının haklarını gözet Araplar kadar kendi halkını düşünseydiler

Şuan pilav yapıyorum aklıma tereyağı geldi bu millet tereyağı da mı yiyemeyecek hele margarin tereyagina yaklaşacak az kaldı ya zeytinyağı ayçiçek yağını alırsa şükredecek

Kusura bakmayın ama yıllardır din vatan beka zırvalıklarıyla milletin beyni yıkandı. Burası artık Türkiye Cumhuriyeti değil mülteci kampı. Nerde Suriyeli Afgan varsa memlekete doldurdu. Ülkemizde mülteciler yüzünden ciddi anlamda güvenlik açığı var.

Larunun hazinelerini onlar paylasiyor. Ama gormek istemeyen belli ki gormuyor. Mustehak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…