Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Eşimin düzenli kullandığı bir şampuan var. Şuan güncel fiyatı 150₺ kremi 135₺ mecbur onur kullanıyor çünkü cilt sorunu var. Çok sık duş alıyor ayda 2 kez almamız gerekiyor bunları. En basiti. 1 ped. 1 ped ya bu kadınların zorunlu ihtiyacı en adisi 30dan başlıyor tampon fiyatlarından bahsetmek bile istemiyorum. Ancak bazı insanlar buna da derki çaput bağlayın bi tarafınıza.

Evler sanırım tamamen bedava verilmeyecek belli bir taksitlendirme olacakmış sanırım bakan açıklama yapmıştı başvuru sayısını söylemişti hatta deprem bolgesi için

Benim depremde 5 senelik yeni binam harabeye döndü devlet bize yaptırıp oturun diyor bir dahaki depremdeki ölüme davetiye resmen mahkemeliğiz şu an.

Evler sanırım tamamen bedava verilmeyecek belli bir taksitlendirme olacakmış sanırım bakan açıklama yapmıştı başvuru sayısını söylemişti hatta deprem bolgesi için
En son okuduğum haber şöyleydi ne kadar doğru bilemiyorum. Evin rayiç bedelinin %70i diye duydum. Ancak %70 dedim diye sanılmasın ki milyonlar. En basiti benim 3 milyonluk evime belediyeden rayiç bedeli 300 bin çıktı. Yani Allah esirgesin benim evim yıkılsa, devlet bana sus payı 200 küsür birşey verecek kalan 2 küsür milyonu ben kendim ödeyeceğim. Olay bu.
Konu depremden açılmış iken, öğretmen hanımefendiye sorumdur.
" Orası bir deprem bölgesi, fazlasıyla deprem vergisi toplandı. Bu vergi nerede? "
2. Sorum;
" Canlı yayında milyonlarca dolar toplandı. Beğenmediğiniz CHP milletvekilleri meclise bu paranın nereye gittiğini ve ne kadar toplandığını halka açıklanmasını istediğinde ak parti ve MHP neden reddetti "
BU PARA NEREDE? VERGİLER NEREDE?

Evvelki gün aldım tredyol marketten en uygun marketten 20 li molped 36 tl duşa gelince eşim her gün duş alır ben şampuan indirimlerini takip ediyorum önceden indirimlere hic bakmazdım reyondan alır çıkardım beni bu hale getirdilerse yuh diyorum artık

Param varken dahi alabilecekken lüksünü almaktan tiksiniyorum. Vicdanım el vermiyor inan ki el vermiyor. Görüyorum bazen reyonlarda en ucuz hangisi diye cebindeki parayı çıkarıp çıkarıp sayan parası yeter mi diye hesap yapan insanları görüyorum. Kendi aldığımdan utanıyorum

O evleri denetleselerdi de evler yıkılmasaydı önüne gelen bina yaptı burada da öyle yapılan binanın altından baraj gibi su çıktı gözümle görmesem inanmicam Allah korusun da Marmara depremi olmasın evleri devlet bedava yapacak gibi konuşuyorlar devlet üzerine düşen görevi yapsaydı da denetleseydi

Marmara depremi olduğu zaman ki tüm yer bilimcilere göre de olacak. Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka çarem yok.
Çünkü sokaklarda 2 araba yan yana giremeyecek kadar darken, çöken binalara yardıma hangi araç girebilecek ki? Depremden ölmeyen göçük altında ölecek.

Ayrıca bir şeylerden tasarruf edilecekse sarayın masraflarından başlansın buna! Hanımefendi milyonluk çantaları takmayıversin.

Ayrıca bir şeylerden tasarruf edilecekse sarayın masraflarından başlansın buna! Hanımefendi milyonluk çantaları takmayıversin.
Kim demişti bilmiyorum ancak burda bi kendini bilmez söylemişti, sorulmuştu ona da karısının çantasının parası nereden çıkıyor diye
Çok haklı soruydu çünkü çantası Cumhurbaşkanı maaşının bile üstünde bir meblağ. Utanmaz üye demişti ki eee Cumhurbaşkanı karısı tabiki takacak. Kendisi de ucuz ekmek için halk ekmekte sıraya girer.

Beyin nakli şart bazılarına.

Seçim öncesi çok tartıştık ama helal olsun sana Niloya yanlışa yanlış diyebiliyorsun en azından.
Niye demeyim secimin hemen ardından bu zamlar ne üstelik emekliye asgari ücretliye zam yapmanın ardından yazıklar olsun benim maddi durumum iyi evimiz var arabamız var kirada evlerimiz var yahu asgari ücretli napacak taş mı kemirecek ben sucuk alabiliyorum 2 hafta önce aldım 580 tl ödedim ne yapacak asgari ücretli kokusunu mu çekecek davlumbazi mı acmayacagiz dışarı sucuk kokusu gitmesin diye tavuk ya en basitinden tavuk yenmeyecek rakamlara cikti geçen göl kenarına gittik 2 kilo pişmiş tavuk incik hesap 900 tl hani içeceği karpuzu

Aynen öyle Niloya bizim de geçim sıkıntımız yok ama bu susup oturacağım anlamına gelmiyor, benim iki kedinin bile dağ kadar masrafı var çocuklu ve asgarî ücretliler ne yapacak şu pahalı hayatın içinde.

Ne martavalı okuyorsun sen ya? Emekliler 7 bin TL ile geçinmeye çalışıyor, maaşlara verdiği üç kuruş zam da almadan eridi. Ben de yurt dışına gidip, bir çantaya ayakkabıya keyfim için binlerce € verip alabiliyorum;ama tüm Türkiye benimle aynı imkânlara sahip değil biliyorum. Alışveriş merkezleri de Starbuckslar da Türk’ten çok Arap dolu. Parametreye bak, et yiyorlarmış, alışveriş yapıyorlarmış. Herkes kuru ekmek yesin, iki kahve içip temel protein ve gıda maddesi olarak et almasın benim vatandaşım zaten, bunlar lüks olmamalı, büyük bir olaymış gibi bahsedilmemeli. Ne zaman markete gitsem kenardaki çöp kasalardan insanlar meyve sebze seçiyor. Enflasyon her yerde var diyorsunuz da Almanya’da fiyatlar neredeyse eski hâline döndü. Okuyun, okuyun, fakire fukaraya martaval okuyun; fakirleri kandırın ki şükretsinler kuru ekmeğe. Kriz de var hiperenflasyon da var, hepsinin sorumlusu da oy verdiğin şahıs ve deneme tahtası olarak kullandıkları, istikrarsız, irrasyonel ekonomi politikaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…