- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
Kesinlikle öyleOrtada eğer beka sorunu varsa mevcut hükümet ve mültecilerdir.
Yıllardır din dediler terör dediler milletin beynini yıkadılarKesinlikle öyle
Sulalemde ne kadar iktidarı destekleyen varsa şimdi kem kum ediyor yada fatura yakıt fiyati paylaşıp isyan ediyorlar benim beklediğim şeylerdi bunlar, ama bu kadar erken gozlernin acilmasi şaşırtmadı değil ben biraz daha sabrederler diyordumYanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın ama siz görüş mü değiştirdiniz? Çünkü ben sizi baya baya iktidar yanlısı olarak hatırlıyorum.Hatta burada hararetli tartışmaların içindeydiniz sanki. Yani tabi yanlış hatırlıyor da olabilir merak ettim sadece. Togg falan almıştınız sanki
Kendisi emekli olduğunda övündüğü 40 binlik maaşı şak diye 10 bine çakıldığı zaman, buraya gelip muhalefeti eleştirecek haberi yok. Yaş 40ı geçmiş emeklilik yaşı yakın. Emekli olduktan sonra düşüncelerinizi bekliyoruz. Devlet neticede size her ay bedava 40 verecek değil ya ? Sizde taşın altına sokarsınız elinizi azcıkSizin bu argümanlarınıza göre e niye kazanamadınız o zaman.Emekli niye gidip Erdoğan a oy verdi.Her şey bu kadar sizin lehinizeyken niye kaybettiniz.Bana saçma sapan ama çaldılar söylemiyle gelmeyin Allah aşkına.Gerçi liderinizin açıklamaları daha da içler acısı .Yok köylü kötü durumdan haberdar değilmiş miş miş.Hani çiftçi kan ağlıyor diyordu.
Siz hiç umut değilsiniz bu millete ,görün şunu artık.Bu millet cebindeki paranın hesabını da mı yapamıyor?
Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar yokken o tencere boş değilmiş demek ki.
Neyse sizi kendi öfkelerinizle başbaşa bırakıyorum.Bu kadar stres hasta eder sizi.
Çokta doğru söylemiş
Cidden togg un var mı Niloya elektrik faturan kaç geliyor şarj edinceYahu biz seçim kazandığı akşam pasta kestiksuratıma tüküreyim öyle soyliyim asprerox a gelen zammı gördüm ya gözler böyle pörtledi
Yok yağlan yapıyorum arabanın değil de klimanın elektriğini düşünüyorum ben bu ay kapanmadan çalışıyor kışın rekor 700 küsür ödedik bu ay onu merak ediyorumCidden togg un var mı Niloya elektrik faturan kaç geliyor şarj edince
Toggun yok yaniYok yağlan yapıyorum arabanın değil de klimanın elektriğini düşünüyorum ben bu ay kapanmadan çalışıyor kışın rekor 700 küsür ödedik bu ay onu merak ediyorum
İşletme olmasından kaynaklı olabilirEvvelki gün kuyumcuya gittim o sırada elektrik faturası geldi oraya 3bin yaklaşık 10 saat açık olan bi dükkan için 3 bin iyi bir rakamdı bize niye 700 gibi bir rakam geliyor düşünceler düşünceler
İşletmeye elektrik 3 katı geliyorİşletme olmasından kaynaklı olabilir
116 kW elektrik kullanımına 464₺ elektrik geldi. Haline şükret vallahiEvvelki gün kuyumcuya gittim o sırada elektrik faturası geldi oraya 3bin yaklaşık 10 saat açık olan bi dükkan için 3 bin iyi bir rakamdı bize niye 700 gibi bir rakam geliyor düşünceler düşünceler
Bu ulkede din elden gidiyo dedin mi akan sular durur. Kuru ekmek yer basimda ki musluman der rahat uyur. Yapilan yolsuzlugu haksizligi adaletsizligi gormek bilmek istemez. Bilse de umursamaz. Cunku din toplumlar icin afyondur. Egitim sistemi giderek beter hale getiriliyor. Asil tehlike orda kimse farkinda degil. Valla millet acliktam ölse umurum degil cunku secimu millet yapti. Olan gelecek nesillere olacak. Parsel parsel satiliyoruz. Cahillestiriliyoruz. Araplastiriliyoruz. Camide ki emekli 2 cayin pqrasini istedigi gibi odesin umurum da degil artikÖlüyorlar zaten. Gözlerinde fer yok. Yedikleri çorba makarna peynir ekmek. Hani canları çekse şunu alayım yok, cami kahvesinde içtikleri çayın hesabını yapıyorlar. Sen hayırdır camideki emekli dayıların da nabzını tuttun bilmem kaç binlik çantanla Ateist hâlinle, halkın arasına iner miydin diyenleriniz olacaktır, çıkıyor ya aradan sırf bana saldırmak için bir iki zırtlak; ama babamın arkadaşlarından bazıları babam hastayken geldiler evimize, hepsini ağırladım ve tanıştık, arada araçla hepsini alır gezmeye götürürdüm, sohbet ederiz. Babam vefat etmesine rağmen hâlâ hal hatır sorup evlerine de gidiyorum. Yaşlı eşlerine mutfakta yardım ederken dolabı ucundan görüyorum, inanın dolapları buzlukları bomboş. Giderken elim dolu gitmeye çalışıyorum. İmkânsız zaten geçinmeleri, beslenmeleri; gözleri gülüyor ya duygulanıyorum.
Zaten kaynanam da annem de emekli. Maaşları ek gelirler olmasa evlatları olmasa yetmiyor. Annemin babamdan kalan mülklerden kira gelirleri var;ama kaynanama biz takviye yapıyoruz.
Benim son faturam 665 geldi ama buna da şükür 44 liralık doğalgaz faturam ödendi ya odenmeseydi ben ne yapardım116 kW elektrik kullanımına 464₺ elektrik geldi. Haline şükret vallahi
Bu ay anlaşılacak bizim bakalım geçtiğimiz dönem devletin yeni koyduğu kotayı aşmışız ikiye katlamış bu ay klima sürekli çalışıyor bir iki güne gelir fatura116 kW elektrik kullanımına 464₺ elektrik geldi. Haline şükret vallahi
Ahahahah tabiki canım, ölürdüükBenim son faturam 665 geldi ama buna da şükür 44 liralık doğalgaz faturam ödendi ya odenmeseydi ben ne yapardım
Bizde mesken alınmamış sanırım. kW başı 4 küsürle çarpılıyor. Normalde 200 gelecek bir faturanın 2 katını ödüyorum aylardırBu ay anlaşılacak bizim bakalım geçtiğimiz dönem devletin yeni koyduğu kotayı aşmışız ikiye katlamış bu ay klima sürekli çalışıyor bir iki güne gelir fatura
Kardeşime 0.50 kuruş gelmiş acısı kışın çıkar sabret dedimBenim son faturam 665 geldi ama buna da şükür 44 liralık doğalgaz faturam ödendi ya odenmeseydi ben ne yapardım