Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Sulalemde ne kadar iktidarı destekleyen varsa şimdi kem kum ediyor yada fatura yakıt fiyati paylaşıp isyan ediyorlar benim beklediğim şeylerdi bunlar, ama bu kadar erken gozlernin acilmasi şaşırtmadı değil ben biraz daha sabrederler diyordum

Kendisi emekli olduğunda övündüğü 40 binlik maaşı şak diye 10 bine çakıldığı zaman, buraya gelip muhalefeti eleştirecek haberi yok. Yaş 40ı geçmiş emeklilik yaşı yakın. Emekli olduktan sonra düşüncelerinizi bekliyoruz. Devlet neticede size her ay bedava 40 verecek değil ya ? Sizde taşın altına sokarsınız elinizi azcık

Evvelki gün kuyumcuya gittim o sırada elektrik faturası geldi oraya 3bin yaklaşık 10 saat açık olan bi dükkan için 3 bin iyi bir rakamdı bize niye 700 gibi bir rakam geliyor düşünceler düşünceler

Bu ulkede din elden gidiyo dedin mi akan sular durur. Kuru ekmek yer basimda ki musluman der rahat uyur. Yapilan yolsuzlugu haksizligi adaletsizligi gormek bilmek istemez. Bilse de umursamaz. Cunku din toplumlar icin afyondur. Egitim sistemi giderek beter hale getiriliyor. Asil tehlike orda kimse farkinda degil. Valla millet acliktam ölse umurum degil cunku secimu millet yapti. Olan gelecek nesillere olacak. Parsel parsel satiliyoruz. Cahillestiriliyoruz. Araplastiriliyoruz. Camide ki emekli 2 cayin pqrasini istedigi gibi odesin umurum da degil artik

Bu ay anlaşılacak bizim bakalım geçtiğimiz dönem devletin yeni koyduğu kotayı aşmışız ikiye katlamış bu ay klima sürekli çalışıyor bir iki güne gelir fatura
Bizde mesken alınmamış sanırım. kW başı 4 küsürle çarpılıyor. Normalde 200 gelecek bir faturanın 2 katını ödüyorum aylardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…