- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
5 te olabilirİki çocuk olmasa iyiymiş. Üçe tamamlamadı diye lanetlendiyse demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 te olabilirİki çocuk olmasa iyiymiş. Üçe tamamlamadı diye lanetlendiyse demek
Hangi maddelermiş onlarAma lozanin suresi yok ki? Benim
Bildigim icinde bahsedilen belli
Maddeler icin zaman doldu
Aynen ekonominin önüne geçtiLgbt ilgi çekici bir konu işte ekonomiden filan şikayet edilirken hooop konuyu değiştirebilirsin.
Yer alti kaynaklarindan feragat edilmesi gibi bir kac madde vardi.. ve bu 2023 te son bulacak diye okumustumHangi maddelermiş onlar
7 olsun, ne fark eder? Kimlik ne kadar inkar edilir? Kimsin sen, demeyecek mi bir ses?5 te olabilir
Ama burasi siyaset bolumu hersey konusulabilir.. neden bu kadar rahatsiz oldunuz ki?Aynen ekonominin önüne geçti
Olabilir 7 iyi tek sayi olsun gerisi onemsiz7 olsun, ne fark eder? Kimlik ne kadar inkar edilir? Kimsin sen, demeyecek mi bir ses?
Bildiğim kadarıyla Lozan Barış antlaşmasının süresi yokAyrica lozanin suresi dolmasi gibi birsey varsa demek ki 12 adayi geri alacagiz italyadan..
Öyle bir şey yok zaten uydurma, dalga geçtim ben. Antlaşmalarda gizli madde diye bir şey de olamaz.Ayrica lozanin suresi dolmasi gibi birsey varsa demek ki 12 adayi geri alacagiz italyadan..
Evet Nisan ayındaYer alti kaynaklarindan feragat edilmesi gibi bir kac madde vardi.. ve bu 2023 te son bulacak diye okumustum
Hımm şu herkesin bildiği gizli maddeyi diyorsunuz. Yok öyle bir madde.Yer alti kaynaklarindan feragat edilmesi gibi bir kac madde vardi.. ve bu 2023 te son bulacak diye okumustum
-halifelik kalkacak, istanbuldan cekilenecekÖyle bir şey yok zaten uydurma, dalga geçtim ben. Antlaşmalarda gizli madde diye bir şey de olamaz.
Nerden biliyorsun ben de okudum oyle bi madde bak arkadasa bir kac maddeyi yazdimHımm şu herkesin bildiği gizli maddeyi diyorsunuz. Yok öyle bir madde.
Gozumuzun icine sokmalari gerekmiyor dimi bunun icin? Biraz fazla pompalanmiyorlar mi sencede
Ay bunlara inandın mı cidden ayrıca birinci maddenin nesi gizli halifelik açık açık kaldırıldı.-halifelik kalkacak, istanbuldan cekilenecek
-musul kerkuk 2023 e kadar turklere yar edilmeyecek
-bor, petrol uranyum ve toryum cikartmak icin 2023 beklenecek
-yerli ve milli uretim asla olmayacak, teknolojiye asla ilisilmeyecek. Sadece konyada kimsenin gormedigi ama herkesin bildigi bir uzay ussu kurulacak..
Bu bir kac madde okumustum not almisim
-
İktidarın başkan adayı ben olsam kendime oy vermem. Ailemden de bana oy çıkmaz. Yine de kazanma ihtimalim yüksekKızlar konu dışa lakin benimle aynı fikirde olan var mı diye merak ediyorum 2028 de iktidarın başkan adayı hakan fidan olcak
Tabi 2028 yılı gelmeden de olabilir
Kesin bilgi mı buKızlar konu dışa lakin benimle aynı fikirde olan var mı diye merak ediyorum 2028 de iktidarın başkan adayı hakan fidan olcak
Tabi 2028 yılı gelmeden de olabilir
Nerede okudunuz?Nerden biliyorsun ben de okudum oyle bi madde bak arkadasa bir kac maddeyi yazdim