Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Peki neden diye düşündünüz mü bu insanlar cinsel tercihleri yüzünden sürekli toplum tarafından soyutlandılar bazı insanların elindeki haklar bu insanlara tanınmıyor. Ya bi kendinize ülke de deprem sel olduğunda bile faturası bu insanlara kesiliyor
Buna yapacak birsey var mi? Her toplumda var dislananlar

Senin sabahtan beri anlamadığın bu. Yetişkin insanların tercihlerine müdahale edemezsin, çocukların durumu farklıdır. Tercihi bu, diyemeyiz. Çocukları tercih edenleri de normal göremeyiz.
Sorun bu zaten..normallesecek cunku duygularimizdan dolayi bizi suclayamazlar.. peki ya o hallendiginiz cocuklarin tercihleri?

Bütün yorumlarınızı toplayıp çarpsalar üstüne de bölseler, ortaya çıkan sonuç: İçi boş siyaset, fütursuzca politikadan anladığını düşünmek en çok söylenen aynı kelime (boş yapma) 😂

Üstüne gidilince ful kıyamet hakaret. Tüm bunların sonucu magazin kısmını içeriyor dedikodu olsun gıybet olsun gerisi çok mühim değil
Inatla ve yuzsuzce yinede gelip bos siyaset yapan birine yaziyorsun ama😂 canin skliyor bence😂

Hükümet lgbt ye bu kadar karşıysa insanına göre hareket etmememeli Mabel'in konserini yasaklayanlar Bülent Ersoy'a kucak açıyor. İnsan gibi görmeyen ben değilim sensin sabahtan beri bi lgbt tuturmuş gidiyorsun.
Son zamanlarda herkes lgbt icin aliyor odullerino bu tesaduf mu? Baya sponsorlaniyolar, odul almak icin satiyolar o fikirleri..

Ne ya

Ne yapıyorlar gözümüzün içine sokuyorlar sokak ortasında çiftleşiyorlar mı
Bakin kim
Kimi yatakta basip aa bu lgbt diyor? Surekli bi pompalama surekli bi gundemde kalma.. bu ne olursa olsun cok rahatsiz edici.. bize nesi kim ozelde napiyorsa yapsin..

X