Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ohff gadasini aldigim videoyu izledin mi? No
Videoyu sonuna kadar izledim yok Amerika'da böyle yok Hollanda da şöyle cumartesi okulu falan. Elin ülkesinde ne olup bittiginden bize ne. Lgbt yi ben de sevmiyorum ama insanların cinsel tercihlerine saygı duyuyorum ve sırf bu yüzden dışlanmalarına karşı çıkıyorum.

Videoyu sonuna kadar izledim yok Amerika'da böyle yok Hollanda da şöyle cumartesi okulu falan. Elin ülkesinde ne olup bittiginden bize ne. Lgbt yi ben de sevmiyorum ama insanların cinsel tercihlerine saygı duyuyorum ve sırf bu yüzden dışlanmalarına karşı çıkıyorum.
Bak cin de virus cikti dunyaya yayildi.. yani orda normal karsilanan birseyin ulkelere yayilmayacagini mi diyorsun? Buna kim inanir.. sorun lgbt filan degil. Kim ne halt ediyorsa etsin zaten... bu insanlar cocuklarinizi almaya gelicez diye yuruyusler yapiyolar.. yani bu tarz kuresel sorunlari bu kadar basite indirgemenizede ben hayret ediyorum. Sorun yenisafakta yayinlanmis olmasi filan degil zaten icerigine bakacaksiniz… bu is amerika siniriyla kalsa hak verirdim ama iyle degil maalesef

Sinirim bozuldu yine :KK70: Dünya genelinde Haziran ayında Onur Yürüyüşü sebebiyle gündeme gelen bu durum, bizim sürekli gündemimizde nedense
Aslında çok saçma bir konu ben her ne kadar lgbt sevmesem de onların haklarını aramalarına saygı duyuyorum. Sırf cinsel tercihleri yüzünden dışlanmalarını doğru bulmuyorum sürekli gündemde tutulması da ayrı saçmalık zaten

X