- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Ohhhhhh diyesim geliyorSS ye fazla mazur kalmışsın biraz azalt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhhhh diyesim geliyorSS ye fazla mazur kalmışsın biraz azalt.
Seçim süresince kimler sürekli gündeme getirdi biliyoruz evet.Yok surekli gundemdeler emin olun bu aya has hirsey degil..
iki tarafta getirdi.. zaten lgbt liler chpliydi..Seçim süresince kimler sürekli gündeme getirdi biliyoruz evet.
Lgbti+ bunun sonuna p de gelinceLGBTİ+: Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks kimliklerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Lezbiyen, Gey, Biseksüel, cinsel yönelim; Trans, cinsiyet kimliği; İnterseks ise cinsiyet durumu/ka- rakteristiğidir.
Algılaması olmayanlara beğenmedim atıp geçiyorum. Sende anca küçük yaşta evliliği savunan zihniyetinle, hakaretlerinle devam edersin burada :) Taşa anlatsan bu acı gerçekleri dile gelir o bile anlar ama size boş biliyor musun? O yüzden hiiç yormam kendimi. Üslubun bile çirkin değmezsin konuşmaya buda ilk ve son notum olsun :)Sen git begenmedim at cunku konusunca cekilmiyormussun
Üçlü ve güçlüler der susarım (TGRT ciosu)iki tarafta getirdi.. zaten lgbt liler chpliydi..
Ne zarar gördün bu insanlarda benimde üniversite de eş cinsel arkadaşlarım vardı gayet iyi insanlardı aralarında hala görüştüklerimNeden oyle diyorsun? Cogu Zeki muren gibi insan olabilseler keske
iki tarafta getirdi.. zaten lgbt liler chpliydi..
LGBTTIQ (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti, Transseksüel, Intersex, Queer)..LGBTİ+: Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks kimliklerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Lezbiyen, Gey, Biseksüel, cinsel yönelim; Trans, cinsiyet kimliği; İnterseks ise cinsiyet durumu/ka- rakteristiğidir.
Çocuga tecavüz başka bir şeyLGBTTIQ (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti, Transseksüel, Intersex, Queer)..
Harfler cogaliyor yani P harfi neden gelmesin dimi? Alfabede harf mi kalmamis
Büyük oyunu bozdunLgbti+ bunun sonuna p de gelince
Lgbtip oluyor
Tip le bağlantısı olabilir
Dikkat edelim
Benim ogretmenin gaydi.. sana yemin ederim o herif kadar iyi ders anlatan ogretmenim olmadi..is arkadaslarimda oldu.. gayet iyi anlasirim ve cogunlukla zararsiz oluyolar zaten.. ben insan mi ona bakarim.. ama gunumuzde oyle degiller.. gercekten cinsel tercihi ise eyvallah..ama bunlar sponsorlu diyorum..bunu bi kac yila kadar daha iyi anlayacagizNe zarar gördün bu insanlarda benimde üniversite de eş cinsel arkadaşlarım vardı gayet iyi insanlardı aralarında hala görüştüklerim
Evet cogu oyleydi
Bir iki tane sapık yüzünden hepsini karalayamazsınızBenim ogretmenin gaydi.. sana yemin ederim o herif kadar iyi ders anlatan ogretmenim olmadi..is arkadaslarimda oldu.. gayet iyi anlasirim ve cogunlukla zararsiz oluyolar zaten.. ben insan mi ona bakarim.. ama gunumuzde oyle degiller.. gercekten cinsel tercihi ise eyvallah..ama bunlar sponsorlu diyorum..bunu bi kac yila kadar daha iyi anlayacagiz
Cok uzuldum be yazmazsan darilirim.. diyorum ya sen yazinca cekilmiyormussun zaten begenmemeye dewamkeAlgılaması olmayanlara beğenmedim atıp geçiyorum. Sende anca küçük yaşta evliliği savunan zihniyetinle, hakaretlerinle devam edersin burada :) Taşa anlatsan bu acı gerçekleri dile gelir o bile anlar ama size boş biliyor musun? O yüzden hiiç yormam kendimi. Üslubun bile çirkin değmezsin konuşmaya buda ilk ve son notum olsun :)
Valla isleri gucleri olay cikarmak devletin memuruna bolca mesai yaptirmak..Bir iki tane sapık yüzünden hepsini karalayamazsınız
Chp liyim...Minik beyinliyim... Eşcinsel olabilir miyim ve bunu bugüne kadar anlamamış olabilir miyim acabaEvet cogu oyleydi
AcabaChp liyim...Minik beyinliyim... Eşcinsel olabilir miyim ve bunu bugüne kadar anlamamış olabilir miyim acaba
Olabilirsin.. bi is arakadsim bahsediyordu baska arkadasindan.. 2 cocuktan sonra anlamis gay oldugunuChp liyim...Minik beyinliyim... Eşcinsel olabilir miyim ve bunu bugüne kadar anlamamış olabilir miyim acaba