Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
LGBTİ+: Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks kimliklerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Lezbiyen, Gey, Biseksüel, cinsel yönelim; Trans, cinsiyet kimliği; İnterseks ise cinsiyet durumu/ka- rakteristiğidir.

LGBTİ+: Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks kimliklerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Lezbiyen, Gey, Biseksüel, cinsel yönelim; Trans, cinsiyet kimliği; İnterseks ise cinsiyet durumu/ka- rakteristiğidir.
Lgbti+ bunun sonuna p de gelince
Lgbtip oluyor
Tip le bağlantısı olabilir
Dikkat edelim

Sen git begenmedim at cunku konusunca cekilmiyormussun😂😐
Algılaması olmayanlara beğenmedim atıp geçiyorum. Sende anca küçük yaşta evliliği savunan zihniyetinle, hakaretlerinle devam edersin burada :) Taşa anlatsan bu acı gerçekleri dile gelir o bile anlar ama size boş biliyor musun? O yüzden hiiç yormam kendimi. Üslubun bile çirkin değmezsin konuşmaya buda ilk ve son notum olsun :)

LGBTTIQ (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti, Transseksüel, Intersex, Queer)..

Harfler cogaliyor yani P harfi neden gelmesin dimi? Alfabede harf mi kalmamis

Ne zarar gördün bu insanlarda benimde üniversite de eş cinsel arkadaşlarım vardı gayet iyi insanlardı aralarında hala görüştüklerim
Benim ogretmenin gaydi.. sana yemin ederim o herif kadar iyi ders anlatan ogretmenim olmadi..is arkadaslarimda oldu.. gayet iyi anlasirim ve cogunlukla zararsiz oluyolar zaten.. ben insan mi ona bakarim.. ama gunumuzde oyle degiller.. gercekten cinsel tercihi ise eyvallah..ama bunlar sponsorlu diyorum..bunu bi kac yila kadar daha iyi anlayacagiz

Benim ogretmenin gaydi.. sana yemin ederim o herif kadar iyi ders anlatan ogretmenim olmadi..is arkadaslarimda oldu.. gayet iyi anlasirim ve cogunlukla zararsiz oluyolar zaten.. ben insan mi ona bakarim.. ama gunumuzde oyle degiller.. gercekten cinsel tercihi ise eyvallah..ama bunlar sponsorlu diyorum..bunu bi kac yila kadar daha iyi anlayacagiz
Bir iki tane sapık yüzünden hepsini karalayamazsınız

Algılaması olmayanlara beğenmedim atıp geçiyorum. Sende anca küçük yaşta evliliği savunan zihniyetinle, hakaretlerinle devam edersin burada :) Taşa anlatsan bu acı gerçekleri dile gelir o bile anlar ama size boş biliyor musun? O yüzden hiiç yormam kendimi. Üslubun bile çirkin değmezsin konuşmaya buda ilk ve son notum olsun :)
Cok uzuldum be🥹🥲😂 yazmazsan darilirim.. diyorum ya sen yazinca cekilmiyormussun zaten begenmemeye dewamke😂

X