Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Güzel kardeşim sen profili ile lgbt yi birbirine karıştırmışsın herkes anlatıyor sen anlamıyorsun. Anlaman bizde mı onur yürüyüşüne çıkalım
Merak etmeyin heosini cok iyi biliyorum karistirilacak birsey yok.. bu yuruyusler vs hepsi bir zemin hazirliyorlar gelecektede pedofilinin onunu acmak icin

Son zamanlarda herkes lgbt icin aliyor odullerino bu tesaduf mu? Baya sponsorlaniyolar, odul almak icin satiyolar o fikirleri..
Yav sizin bu komplo teorileriniz🤦 çok fenasınız var ya şurada iki ekonomi eleştirisi yapacaktık konuyu lgbt yaptın hemen. Hep böylesiniz biraz sıkışınca vatan millet sakarya dış güçler Lgbt😒

Bana diyoraunuz ya pedofil ve lgbt farkini biliyor musun diye.. pedofil nedir asil sizler bi arastirin
Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar. Pedofil bireyler, çeşitli şekillerde sınıflandırılabilir. Pedofili, kişiye özgü ya da kişiye özgü olmayan biçimde karakterize edilebilir. Kişiye özgü pedofiller yalnızca çocuklara ilgi duyarlar.

X