- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Lgbtq harfleri cogalacak p eklenecekLGBT ve pedofili ne alaka ? Küçük beynimi yormayayım ben siz anlatın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lgbtq harfleri cogalacak p eklenecekLGBT ve pedofili ne alaka ? Küçük beynimi yormayayım ben siz anlatın
Benim beynim yandı bileLGBT ve pedofili ne alaka ? Küçük beynimi yormayayım ben siz anlatın
Gelecekten haber varmışLGBT ve pedofili ne alaka ? Küçük beynimi yormayayım ben siz anlatın
15 yaşındaki çocukların tercihi mi? Bilmem, normal mi?Sorun bu zaten..normallesecek cunku duygularimizdan dolayi bizi suclayamazlar.. peki ya o hallendiginiz cocuklarin tercihleri?
Merak etmeyin heosini cok iyi biliyorum karistirilacak birsey yok.. bu yuruyusler vs hepsi bir zemin hazirliyorlar gelecektede pedofilinin onunu acmak icinGüzel kardeşim sen profili ile lgbt yi birbirine karıştırmışsın herkes anlatıyor sen anlamıyorsun. Anlaman bizde mı onur yürüyüşüne çıkalım
Haziran ayındayız. Eşcinsellerin Onur Yürüyüşü var ya hani bu ay ondan olabilir mi acaba Gerçi minik beynim ne anlarSon zamanlarda herkes lgbt icin aliyor odullerino bu tesaduf mu? Baya sponsorlaniyolar, odul almak icin satiyolar o fikirleri..
Sadece 15 degil kundaktaki bebekler bile15 yaşındaki çocukların tercihi mi? Bilmem, normal mi?
Ben anlatamadım görevi size devrediyorum15 yaşındaki çocukların tercihi mi? Bilmem, normal mi?
Yok surekli gundemdeler emin olun bu aya has hirsey degil..Haziran ayındayız. Eşcinsellerin Onur Yürüyüşü var ya hani bu ay ondan olabilir mi acaba Gerçi minik beynim ne anlar
Çüüüşş yok daha nelerSadece 15 degil kundaktaki bebekler bile
Yav sizin bu komplo teorileriniz çok fenasınız var ya şurada iki ekonomi eleştirisi yapacaktık konuyu lgbt yaptın hemen. Hep böylesiniz biraz sıkışınca vatan millet sakarya dış güçler LgbtSon zamanlarda herkes lgbt icin aliyor odullerino bu tesaduf mu? Baya sponsorlaniyolar, odul almak icin satiyolar o fikirleri..
Bana diyoraunuz ya pedofil ve lgbt farkini biliyor musun diye.. pedofil nedir asil sizler bi arastirinÇüüüşş yok daha neler
Ne alaka hepinizde yazacak yer ariyomussunuzYav sizin bu komplo teorileriniz çok fenasınız var ya şurada iki ekonomi eleştirisi yapacaktık konuyu lgbt yaptın hemen. Hep böylesiniz biraz sıkışınca vatan millet sakarya dış güçler Lgbt
Tabi canım bu planın liderleri rahmetli Zeki Müren Bülent Ersoy Yılmaz Morgül Fatih Ürek değil miMerak etmeyin heosini cok iyi biliyorum karistirilacak birsey yok.. bu yuruyusler vs hepsi bir zemin hazirliyorlar gelecektede pedofilinin onunu acmak icin
Sen hangi kaynaktan öğrendin söyle de bakmayalımBana diyoraunuz ya pedofil ve lgbt farkini biliyor musun diye.. pedofil nedir asil sizler bi arastirin
Dur ya ben bir de kadından hoşlanayım demekte ne bileyimDiyelim ki dünyaya yayıldı. Komşunla kek yerken kadına mı halleneceksin? Cinsel yönelim nasıl yayılır?
Neden oyle diyorsun? Cogu Zeki muren gibi insan olabilseler keskeTabi canım bu planın liderleri rahmetli Zeki Müren Bülent Ersoy Yılmaz Morgül Fatih Ürek değil mi
SS ye fazla mazur kalmışsın biraz azalt.Lgbtq harfleri cogalacak p eklenecek
Sen git begenmedim at cunku konusunca cekilmiyormussunDur ya ben bir de kadından hoşlanayım demekte ne bileyim
Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar. Pedofil bireyler, çeşitli şekillerde sınıflandırılabilir. Pedofili, kişiye özgü ya da kişiye özgü olmayan biçimde karakterize edilebilir. Kişiye özgü pedofiller yalnızca çocuklara ilgi duyarlar.Bana diyoraunuz ya pedofil ve lgbt farkini biliyor musun diye.. pedofil nedir asil sizler bi arastirin