Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Dünya genelinde iç savaş ekonomik kriz varken tartıştığımız şeye bak LGBT
Cunku herkes calisirken cocuklarini krese okula birakirken, anne babalar kendi cocuklarini egitemezken malum calisinca ikiside baskalrinin elinde buyuyo o cocuklar.. yani terbiyeyi normali okulda kreste ogreniyolar bir yerden sonra.. kontrol anne babalarda olmayacak zaten.. herkes ekonomi kriz derken cocuklar anne babalarin elinden kayip gidecek…

Aslında çok saçma bir konu ben her ne kadar lgbt sevmesem de onların haklarını aramalarına saygı duyuyorum. Sırf cinsel tercihleri yüzünden dışlanmalarını doğru bulmuyorum sürekli gündemde tutulması da ayrı saçmalık zaten
Surekli gundemde tutulmalari icin sponsorlaniyorlar zaten, hem de dunya capinda

Cunku herkes calisirken cocuklarini krese okula birakirken, anne babalar kendi cocuklarini egitemezken malum calisinca ikiside baskalrinin elinde buyuyo o cocuklar.. yani terbiyeyi normali okulda kreste ogreniyolar bir yerden sonra.. kontrol anne babalarda olmayacak zaten.. herkes ekonomi kriz derken cocuklar anne babalarin elinden kayip gidecek…
Yazar burada ne demek istemiş :110:

Bak cin de virus cikti dunyaya yayildi.. yani orda normal karsilanan birseyin ulkelere yayilmayacagini mi diyorsun? Buna kim inanir.. sorun lgbt filan degil. Kim ne halt ediyorsa etsin zaten... bu insanlar cocuklarinizi almaya gelicez diye yuruyusler yapiyolar.. yani bu tarz kuresel sorunlari bu kadar basite indirgemenizede ben hayret ediyorum. Sorun yenisafakta yayinlanmis olmasi filan degil zaten icerigine bakacaksiniz… bu is amerika siniriyla kalsa hak verirdim ama iyle degil maalesef
Hanımefendi bu lgbt dediğimiz şey virüs gibi sonradan çıkmadı. Dünya genelinde zaten vardı. Sadece bizim ülkemizdeki saçma sapan toplum baskısı yüzünden kendilerini belli ettirmiyorlardı. Ayrıca kim kimin çocugunu iki tane serserinin lafıyla ortalığı karıştırmayın. Şimdiye kadar kimsenin çocuğunu almadılar bundan sonra alacaklar

Cinsiyet degistirrn bi abla var.. gecenki yuruyuse katilmis o da.. diyor bize haklarimiz icin yuruyecez dediler gidince kurdistan filan dediler ne alaka dedi.. o bile sasirmis

Bak cin de virus cikti dunyaya yayildi.. yani orda normal karsilanan birseyin ulkelere yayilmayacagini mi diyorsun? Buna kim inanir.. sorun lgbt filan degil. Kim ne halt ediyorsa etsin zaten... bu insanlar cocuklarinizi almaya gelicez diye yuruyusler yapiyolar.. yani bu tarz kuresel sorunlari bu kadar basite indirgemenizede ben hayret ediyorum. Sorun yenisafakta yayinlanmis olmasi filan degil zaten icerigine bakacaksiniz… bu is amerika siniriyla kalsa hak verirdim ama iyle degil maalesef
Diyelim ki dünyaya yayıldı. Komşunla kek yerken kadına mı halleneceksin? Cinsel yönelim nasıl yayılır?

Hanımefendi bu lgbt dediğimiz şey virüs gibi sonradan çıkmadı. Dünya genelinde zaten vardı. Sadece bizim ülkemizdeki saçma sapan toplum baskısı yüzünden kendilerini belli ettirmiyorlardı. Ayrıca kim kimin çocugunu iki tane serserinin lafıyla ortalığı karıştırmayın. Şimdiye kadar kimsenin çocuğunu almadılar bundan sonra alacaklar
Bunlarin plani 1 senelik degil bizim gibi yuz yillik planlar bekleyin ve gorun. Bu kadar masum olmadiklarini

Magazin kismi nedir o zaman onu soyle.. az once hepiniz aslan kesiliyodunuz 15 yasindakileri evlendiriyolar diye.. simdi yeni safak alerjiniz mi basldi.. guluncsunuz
Bütün yorumlarınızı toplayıp çarpsalar üstüne de bölseler, ortaya çıkan sonuç: İçi boş siyaset, fütursuzca politikadan anladığını düşünmek en çok söylenen aynı kelime (boş yapma) 😂

Üstüne gidilince ful kıyamet hakaret. Tüm bunların sonucu magazin kısmını içeriyor dedikodu olsun gıybet olsun gerisi çok mühim değil

Surekli gundemde tutulmalari icin sponsorlaniyorlar zaten, hem de dunya capinda
Peki neden diye düşündünüz mü bu insanlar cinsel tercihleri yüzünden sürekli toplum tarafından soyutlandılar bazı insanların elindeki haklar bu insanlara tanınmıyor. Ya bi kendinize ülke de deprem sel olduğunda bile faturası bu insanlara kesiliyor

Pedofiliden bahsediyorum lgbt bu kadarla

Kalmayacak cunku.. pedofilide normallesecek
Senin sabahtan beri anlamadığın bu. Yetişkin insanların tercihlerine müdahale edemezsin, çocukların durumu farklıdır. Tercihi bu, diyemeyiz. Çocukları tercih edenleri de normal göremeyiz.

X