Siz gundem takip etmiyor musunuz?Kim diyor bunu?
Yorumunu CIMBIZLADIM, öncesiyle devamını ilişkilendiremedim.
Hayır, etmiyorum. Yaz mevsimi çok kısa; değerlendirmek lazım.Siz gundem takip etmiyor musunuz?
Ne diyeyim o zaman? Biraz gundeme bakarsaniz neler dondugunu anlrsinizHayır, etmiyorum. Yaz mevsimi çok kısa; değerlendirmek lazım.
E anlamak için bakıyorum işte buraya arada. Pedofiliyi kim normalleştirdi, söyle de bileyim nereye bakacağımı.Ne diyeyim o zaman? Biraz gundeme bakarsaniz neler dondugunu anlrsiniz
Kendi de etmiyor o magazin kısmındaHayır, etmiyorum. Yaz mevsimi çok kısa; değerlendirmek lazım.
Sen hala bana niye yaziyorsun ya? Bu konuda bile dalga geciyorsun.. bunun magazin tarafi nedir acaba birde gulmussun, gercekten cok komikKendi de etmiyor o magazin kısmında
Kime yazıp yazmayacağıma ben karar veririm.Sen hala bana niye yaziyorsun ya? Bu konuda bile dalga geciyorsun.. bunun magazin tarafi nedir acaba birde gulmussun, gercekten cok komik
E anlamak için bakıyorum işte buraya arada. Pedofiliyi kim normalleştirdi, söyle de bileyim nereye bakacağımı.
Üzgünüm, yeni şafak alerjim var.
Dij gucler diye dalga geciyorsunuz ya, onlar bos durmuyor..
O zaman sen kk uzerinden gundem takip etmeye devam etÜzgünüm, yeni şafak alerjim var.
Magazin kismi nedir o zaman onu soyle.. az once hepiniz aslan kesiliyodunuz 15 yasindakileri evlendiriyolar diye.. simdi yeni safak alerjiniz mi basldi.. guluncsunuz
Kime yazıp yazmayacağıma ben karar veririm.
15 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle lgbt aynı şey mi biri cinsel istismar diğeri cinsel tercih.Magazin kismi nedir o zaman onu soyle.. az once hepiniz aslan kesiliyodunuz 15 yasindakileri evlendiriyolar diye.. simdi yeni safak alerjiniz mi basldi.. guluncsunuz
Ohff gadasini aldigim videoyu izledin mi? No15 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle lgbt aynı şey mi biri cinsel istismar diğeri cinsel tercih.
Videoyu sonuna kadar izledim yok Amerika'da böyle yok Hollanda da şöyle cumartesi okulu falan. Elin ülkesinde ne olup bittiginden bize ne. Lgbt yi ben de sevmiyorum ama insanların cinsel tercihlerine saygı duyuyorum ve sırf bu yüzden dışlanmalarına karşı çıkıyorum.Ohff gadasini aldigim videoyu izledin mi? No
Gel de bunu anlat milleteYeni Şafak bildiğimiz gibiVideo da katıldığım tek bir şey var o da Pedofili cinsel yönelim değil sapıklıktır. Eşcinsellikle bir tutulamaz.
Sinirim bozuldu yineDünya genelinde iç savaş ekonomik kriz varken tartıştığımız şeye bak LGBT
Bak cin de virus cikti dunyaya yayildi.. yani orda normal karsilanan birseyin ulkelere yayilmayacagini mi diyorsun? Buna kim inanir.. sorun lgbt filan degil. Kim ne halt ediyorsa etsin zaten... bu insanlar cocuklarinizi almaya gelicez diye yuruyusler yapiyolar.. yani bu tarz kuresel sorunlari bu kadar basite indirgemenizede ben hayret ediyorum. Sorun yenisafakta yayinlanmis olmasi filan degil zaten icerigine bakacaksiniz… bu is amerika siniriyla kalsa hak verirdim ama iyle degil maalesefVideoyu sonuna kadar izledim yok Amerika'da böyle yok Hollanda da şöyle cumartesi okulu falan. Elin ülkesinde ne olup bittiginden bize ne. Lgbt yi ben de sevmiyorum ama insanların cinsel tercihlerine saygı duyuyorum ve sırf bu yüzden dışlanmalarına karşı çıkıyorum.
Aslında çok saçma bir konu ben her ne kadar lgbt sevmesem de onların haklarını aramalarına saygı duyuyorum. Sırf cinsel tercihleri yüzünden dışlanmalarını doğru bulmuyorum sürekli gündemde tutulması da ayrı saçmalık zatenSinirim bozuldu yineDünya genelinde Haziran ayında Onur Yürüyüşü sebebiyle gündeme gelen bu durum, bizim sürekli gündemimizde nedense