Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Anayasaya cok uyan var.. adam 18 inden kucuk biriyle olan herkes ceza yesin diyor ne demis sanki? Kizlari tek sizler mi dusunuyorsunuz? Adam aciklama yapmis ama o aciklamayi bile aciklattiriyorsunuz
Ben sizinle bu konuyu tartışmayacağım. Dünyada bazı şeylerin tartışması bile gereksizdir.
Çocuk çocuktur ve evlenemez. Hiçbir koşulda evlenmemelidir. Evlilik iki yetişkinin rızası dahilinde kurulan bir kurumdur.
Çocuk evlenemez, ev-le-ne-mez!
Daha adam diyorsunuz bana, bana ne adamdan? Ben bu fikre karşıyım direkt, çocuğun erken yaşta evlenme fikrine karşıyım. Biz kim siz kim? Ben yetişkin bir kadın olarak, eğitimci olarak, zamanının büyük çoğunluğunu sizlerin çocuklarıyla geçiren bir kadın olarak karşıyım. Niye beni anlamıyorsunuz ya?

Kiz istiyorsa napsinlar? Evden mi kacsin? Evlenmesin okumadan zaten diyor.. Ayni cocuk cinsiyet degistirmek isteyince cinsel tercih diyorsunuz ama..
Tontriko, ben Erbakan'ın ne dediğiyle değil, senin ne dediğinle ilgili yorum yaptım.
Bu cümlelerinle sen istiyorsa 18 yaşından küçük bir çocuk evlenebilire gidiyor sözlerin, farkında mısın acaba?
Ben buna yorum yaptım. Israrla topu Erbakan'a atıyorsun, yok şöyle yapıyorsunuz, adama açıklama yaptırıyorsunuz deyip duruyorsun. Yav adamı tanımıyorum, takip de etmiyorum. Ben SANA yorum yaptım, sana. Ay içim kıyıldı ya.

Benim düğün fotoğrafçısı bir arkadaşım var, çekime gittiği yerde gelinin çocuk gelin olduğunu görünce çekim yapmayıp üstüne bir de polise şikayet etmişti.

Yöneticiler usluptan muaf mi oluyor burada? Neyse ben sizinde çok bir halt bildiğinizi düşünmüyorum herkes kendi penceresinden bakiyorsa demekki. Ak partinin eskilerini fetöcüleri tekrar meclise soktunuz kimse de biz ne yapiyoruz demedi ama biz particilik lidercilik yapiyoruz tabi.

Tespit gibi tespit
Fetöcü iseler neden yargılanmadılar
Fötöcü değillerse neden meclise giremesinler
Öğretmeni polisi savcısı mantı yapan teyze bile yargılandı
Hani bu fetönün siyasi ayağı
Yoksa fetö diye birşey mi uyduruldu işlerine geleni bıraktılar gelmeyenin anasını mı ağlattılar

14-15 yaşında biri çocuktur. Rızası falan olamaz! Rızası var derseniz tecavüzcüsü ile evlendirmenin yolunu açmış olur, tecavüz eden kişiyi de ödüllendirmiş olursunuz!
Onlarin sülalesinde yüksek lisans,doktora yaygın olduğu için kızlarının yüksek lisans yapıp evlenmesini istiyor. ortalama 23 24 civarı.
Yani benim kizlarimla halkın kızı bir mi demek istiyor ki

Onlarin sülalesinde yüksek lisans,doktora yaygın olduğu için kızlarının yüksek lisans yapıp evlenmesini istiyor. ortalama 23 24 civarı.
Yani benim kizlarimla halkın kızı bir mi demek istiyor ki
Bir siyasetçinin bunu söylemesi ve onu savunan kadınların olması...Beni asıl üzen bu Çocuklardan bahsediyor... Küçüğün rızası var demekten ne farkı var bunun...

E onlar kandırıldılar bunu bilemiyor olamazsınız aşk olsun.

Ama ben israrla burda adamin demediklerini demis gibi yapanlara yazdim onu.. ayrica benim kizimla sizinki bir mi filan demedi.. adama kisisel olarak birsey sordu , o da kendi cocuklari veya cevresini soyledi. Bunda bile art niyet ariyorsunuz gereksiz bir sekilde. Yanlis tek bir kelimesi yok

Yargılanmadilar madem biz mi kol kanat gerelim tekrar meclise sokalım dediler yani çok iyi ya.

Yav bak daha şahsıma ithamda bulunuyorsun. Hala benim söylemediğim şeyleri söyledin diyorsun. Ben sana yaptım yorumu, çünkü sen de fikir beyan ettin. Kaçacağına evlensin demeye getirdin 15 yaş çocuğu için. Kaçsa daha mı iyi ne demek?
Valla bu başlık gereksiz strese sebep oluyor. Ya uzmanlık alanım da dil, bir türlü laf anlatamıyorum. İyi mi ya?
Allah'ını seven bir kontrol etsin, kanal mı değiştirdim, yabancı dilde mi yazıyorum acaba ben?

ariyorsunuz derken siz ve ben yani.. sizler cogunlukla ayni fikirde oldugunuz icin oyle dedim yoksa sen bana yazmamis olsan yine aynisini yazacaktim. Simdi goruyoruz daha gecen hafta bir videoda gordum 14 yasindaki kizi 40 yasinda ogretmeni mi kandirmis nedir.. kizi kucagina almis foto cekinmis birde.. kizin annesi gordu kahroldu..simdi bu kiz biraz daha buyuk olsaydi yasina gore biriyle yasasaydi bunlari cahillik derdi ailesi ikisinede ama koskoca babasi ysindakiyle olunca cok cirkin oluyor.. bu adam ceza yemeli dibine kadar. Simdi kizin gonlu varmis derlerse dogru olur mu? Adam bu kiza nikah kiyamaz zaten yasi kucuk ama her turlu pisligi yaptigina eminim. Bu yasta birine Nikah kiymasi halinde nasil ceza gerektiriyorsa nikahsiz olarak yaptigininda cezasini ceksin diyoruz.

Illa tutturan kizlarda var, yasina basina bakmadan inanmazsin belki..intihar edeni biliyorum ha 15 degildir biraz daha buyuktur. Hos bana gore 17 ile 18 yas arasinda hic bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…