- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Çok lgbt o zamanAz lgbt olur mu ya fazlalığını bile aldırmış
Buna yapacak birsey var mi? Her toplumda var dislananlarPeki neden diye düşündünüz mü bu insanlar cinsel tercihleri yüzünden sürekli toplum tarafından soyutlandılar bazı insanların elindeki haklar bu insanlara tanınmıyor. Ya bi kendinize ülke de deprem sel olduğunda bile faturası bu insanlara kesiliyor
E görünen köy kılavuz istemez işi evliliğe kadar götürüyor yaniÇok lgbt o zaman
Sorun bu zaten..normallesecek cunku duygularimizdan dolayi bizi suclayamazlar.. peki ya o hallendiginiz cocuklarin tercihleri?Senin sabahtan beri anlamadığın bu. Yetişkin insanların tercihlerine müdahale edemezsin, çocukların durumu farklıdır. Tercihi bu, diyemeyiz. Çocukları tercih edenleri de normal göremeyiz.
Ben mi ettim 1. Si.. 2. Si ise neden o insan degil mi?Peki niye Bülent Ersoy'u saraya iftara davet ediyorlar? O az lgbt mi?
Var mesela onların birey olduğunu bizler gibi eşit haklara sahip olduğunu kabullenmeliyiz. Ayrıca öcü muamelesi yapmamalıyızBuna yapacak birsey var mi? Her toplumda var dislananlar
Gozumuzun icine sokmalari gerekmiyor dimi bunun icin? Biraz fazla pompalanmiyorlar mi sencede?Var mesela onların birey olduğunu bizler gibi eşit haklara sahip olduğunu kabullenmeliyiz. Ayrıca öcü muamelesi yapmamalıyız
Dokunulmazlığın mı varSen yine bildigimiz gibisin gelio ortaligi karistirip gidersin.. bana dokunmaz
O çocuklara hallenen şeresizlerin bir yerini kesip kendilerine yedirmek lazım. Çocukların tercihlerinizden kastınızSorun bu zaten..normallesecek cunku duygularimizdan dolayi bizi suclayamazlar.. peki ya o hallendiginiz cocuklarin tercihleri?
Hükümet lgbt ye bu kadar karşıysa insanına göre hareket etmememeli Mabel'in konserini yasaklayanlar Bülent Ersoy'a kucak açıyor. İnsan gibi görmeyen ben değilim sensin sabahtan beri bi lgbt tuturmuş gidiyorsun.Ben mi ettim 1. Si.. 2. Si ise neden o insan degil mi?
Inatla ve yuzsuzce yinede gelip bos siyaset yapan birine yaziyorsun amaBütün yorumlarınızı toplayıp çarpsalar üstüne de bölseler, ortaya çıkan sonuç: İçi boş siyaset, fütursuzca politikadan anladığını düşünmek en çok söylenen aynı kelime (boş yapma)
Üstüne gidilince ful kıyamet hakaret. Tüm bunların sonucu magazin kısmını içeriyor dedikodu olsun gıybet olsun gerisi çok mühim değil
Cocuklara yan gozle bakacaklar ve biz aa bu da bunun cinsel tercihi diyecekmisiz.. cocuklarsa dunyadan bihaberO çocuklara hallenen şeresizlerin bir yerini kesip kendilerine yedirmek lazım. Çocukların tercihlerinizden kastınız
Sen insanlara demediğini bırakma, senin aklın buna yeter, beynin şu kadar diye.. ortalık karıştıran benim öyle mi?Sen yine bildigimiz gibisin gelio ortaligi karistirip gidersin.. bana dokunmaz
Ne yapıyorlar gözümüzün içine sokuyorlar sokak ortasında çiftleşiyorlar mıGozumuzun icine sokmalari gerekmiyor dimi bunun icin? Biraz fazla pompalanmiyorlar mi sencede?
Son zamanlarda herkes lgbt icin aliyor odullerino bu tesaduf mu? Baya sponsorlaniyolar, odul almak icin satiyolar o fikirleri..Hükümet lgbt ye bu kadar karşıysa insanına göre hareket etmememeli Mabel'in konserini yasaklayanlar Bülent Ersoy'a kucak açıyor. İnsan gibi görmeyen ben değilim sensin sabahtan beri bi lgbt tuturmuş gidiyorsun.
LGBT ve pedofili ne alaka ? Küçük beynimi yormayayım ben siz anlatınCocuklara yan gozle bakacaklar ve biz aa bu da bunun cinsel tercihi diyecekmisiz.. cocuklarsa dunyadan bihaber
Bakin kimNe ya
Ne yapıyorlar gözümüzün içine sokuyorlar sokak ortasında çiftleşiyorlar mı
Güzel kardeşim sen profili ile lgbt yi birbirine karıştırmışsın herkes anlatıyor sen anlamıyorsun. Anlaman bizde mı onur yürüyüşüne çıkalımCocuklara yan gozle bakacaklar ve biz aa bu da bunun cinsel tercihi diyecekmisiz.. cocuklarsa dunyadan bihaber