Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Yenilgi üstüne yenilgi yaşayanla sürekli seçim kazananı aynı kefeye koyan sizsiniz laf sokmak gibi bir niyetim yok. Erdoğan kazandiği için o koltukta.
Seçimlere girmesi bile anayasa olarak mümkün değildi, anayasayı degiştirip girdi, sonucta ikiside koltuk sevdası ve mumkun oldugu kadar ikiside bırakmayacak o koltugu

Kaç sene davet edilmesinin üstüne davete icabet etmeye tenezzül etmiş acaba? onu da yazaydınız
Nerede yazıyor kaç sene davet edilmesine gitmediği?
Bunu Babala'da da söyledi ama izlemediğiniz için röportaj yazısını atayım onu bari okuyun:
"A partisi-B partisi ayrımı yapmak da yanlış. Sonuçta yapan bizim insanlarımız, burada çalışanlar, üniversitede okuyan öğrenciler. Onlar da bizim evlatlarımız. Bizim evlatlarımızın yaptığı başarıları kim gölgelemek isteyebilir? Dolayısıyla her birimiz bakmalıyız. Ben, daha önce de sizin haberiniz yokken, daha İkitelli’deyken gidip bunları ziyaret ettim. Sizin haberiniz bile yoktu, gazeteci olarak haberiniz yoktu. Ben, gittim görüştüm"

Haber burada. Lütfen bir şey yazıyorsanız kaynak belirtin destekli bile atamıyorsunuz
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘İHA ve SİHA’ sorusuna yanıt

Siz de ki hazımsızlığı anlayabiliyorum öfkenizi de anlayabiliyorum da yapacak birsey yok. Ödünüz kopuyor değil mi tekrar aday olacak diye. Sürekli kazanan bir adam sonuçta herkes kıskanır
Siz neden anlamadığınız/cevap veremediğiniz şeylerde; hazımsızlık, öfke ve ohh kazandı şeklinde hazır kalıp cümleyi yazar gibi tekrar ediyorsunuz. Size yazılan ne sizin yazdığınız ne!?

Cevap tıkanınca neyse cağğnımm kazandı mı kazandı

Bu şuna benziyor gelen zamı boşver, gelen indirime bak sen!

Edit:Beyaz eşya/küçük ev aleti almayı düşünüp erteleyen varsa arçelik yarından itibaren %10-20 zam yapacakmış.

Siz neden anlamadığınız/cevap veremediğiniz şeylerde; hazımsızlık, öfke ve ohh kazandı şeklinde hazır kalıp cümleyi yazar gibi tekrar ediyorsunuz. Size yazılan ne sizin yazdığınız ne!?

Yok gayet anladim da ne kadar yasaya aykırı hareket etse de halk seçti diyorum siz de bunu anlamiyorsunuz sürekli aynı seyler yazılıp duruyor. Halk seçmedikten sonra bin kere yasa değiştirse aday olsa ne farkeder değil mi?

Offfff devasa indirimden faydalanmak lazım şimdi koşun koşunnnn bitmeden kapalımm

Peki Selçuk bayraktar'ın açiklamasini okudunuz mu? Telefondan kopyalayamıyorum bir okuyun sonra kim destekli desteksiz sallıyor bakarsınız.

Peki Selçuk bayraktar'ın açiklamasini okudunuz mu? Telefondan kopyalayamıyorum bir okuyun sonra kim destekli desteksiz sallıyor bakarsınız.
Hangi açıklaması? Siyasi propanga yaptığı açıklaması mı, yalanladıkları hani?(Kayınpederi minvali konuşup üstüne de üstü örtülü aldığımız bütçeyi ve ihaleleri kimse inceleyemez dediği)

Savunma sanayisi hani siyaset üstü olmalıydı?

Sizin normalleştirdirdiğiniz bu şeye biz normal bakamıyoruz.

Baş ayrı çekerse ayaklar ne yapsın misali yürütmenin başı bunu yaparsa milletvekilleri tabi ki dezenfektan ihalesine şirketini sokar. Ayyuka çıkanlar neyse de ayyuka çıkmayan neler var hiç bunu sorguladınız mı koşulsuz güven deyip geçiştirdiniz mi?

Seçilme konusunda dün mültecileri yazmıştım siz ona cevap veremediniz!

Muhalefeti eleştirin mesela ama deyin ki evet adil seçim yaşamadılar da deyin, önce bunu kabul edin

Neden lafı çeviriyorsunuz. Bana desteksiz atiyorsunuz diyorsunuz söyleyince de başka yere çekiyorsunuz. Beş kere çağrilmiş ve gitmemiş madem siyaset üstü neden gitmemiş? Seçim üstü mü aklina gelmiş

3 ayrı kulüpten davetiye, şirketler, tapular ve banka hesabıma kadar herşeyi paylaşmışken Yunanistan benim vize başvuruma neden red verdi? Benim mal varlığımı eşim bile bilmezken uyduruk bir vize başvurusunda don rengine kadar herseyi neden paylaşıyorum? Bu arada pasaport full vize dolu 10 yıllık aktif Amerika vizesi var.

Bana mantıklı cevap vereni şimdiden selamlıyorum....

D
Öncesinde gittiğiniz ülkeler yüzünden vermeyebilir yunanistan kk gibi banlamıştır o ülkeyi daha önce yaptığınız vize başvurularında aldığınız red cevabı ?! Daha önce aldığımız bir ret yüzünden Malta için vize almak istediğimizde bununla ilgili bir sıkıntımız olmuştu bizim birkaç defa denedik biraz zor oldu ama oldu alabilmiştik sonunda.
Ocak ayında bir arkadaşım sağdan soldan borç alıp banka hesabına 20 bin lira kadar gösterdikten sonra tek gidiş 2 haftalık alabildi yunanistan vizesini öyle tapuları filan da yok
Bizim tecrübelerimiz bunlardan ibaret yalnız iki ülke arasında yaşanan dönemsel problemler sebep olabilir

Bana mantıklı cevap vereni şimdiden selamlıyorum....
Mantık arama, vizesiz gidilebildiğiniz ülkeleri baz alarak yapılan pasaport endeksi sıralamasında 52-55. sıralarda bir yerlerdeyiz, lafım yanlış anlaşılmasın ama adamlar bizi Afganistan Pakistan Suriye gibi pasaport endeksinde son sıralarda olan ülkelerle bir tutuyor.
Ekonomik durumları da baz alıyorlar galiba çünkü Japonya pasaport endeksinde ilk sırada ve ülkenin pasaport endeksinden bahsederken küresel ekonominin %98’ini oluşturan ülkelere vizesiz erişim sağlayabildiği belirtiliyor, paraları var ki gidiyorlar ekonomileri bu ülkelere vizesiz gitmeyi karşılıyor imajı veriliyor alttan alta.

Türkler bize iltica eder diye düşünüyorlar, ayrıca halkı için demiyorum aynı coğrafyada yüzyıllardır yaşıyoruz ama Yunan hükümeti bize ayrıca bir takık:)

Deniz adamı olduğun tekneyle sık sık açıldığın için benden daha fazla şey kulağına gelmiştir veya birebir yaşamışsındır, sıradan bir vatandaşsan ihtiyaçlar için tekneyle Yunan marinalarına yanaşınca ne zorluklar çıkardıklarını duymayan kalmadı.

Laf çevirmek? Konu dışı yazmıyorum ki laf çevireyim. Şu mış muş dediğiniz beş kere davet olayını atın da okuyalım. Çok meraklılar da 5 kere davet edecekler yersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…