Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Peygamberi de sizin kutsalınız yaptınız ya pes. Müslümanım diyen herkesin peygamberi.
Atatürk de sizin bakış açınıza göre inanmayanların mı kutsalı.
Yine saçma sapan şeyler mukayese ediyorsun
Ee ben muslumanim ya bizim oluyor sen muslumansan senin de peygamberin zaten, sorun nedir hersey niye zorunuza gidiyor?

Uyy cok korktumVer ne vereceksen hakaret mi etmisim birine, sizin gibi hirsiz mi demisim? gecici degil
Mi? Adam olmus yani kalici mi olumsuz mu eger olumsuz ise anitkabir nedir?ne icip ne yiyorsunuz sizler ya bu kafaya ulasmak icin
Ata toprağında yaşayıp ülkemizin kurucusu olan M. Kemal Atatürk için geçici, ölmüş diyemezsin dedirtmem. Dalganı geçemezsin. Şehitlerine saygı duy biraz. Kendinde bu kadar haddi nerden buluyorsun. Saygın bile yok Atamıza yazıklar olsun.

K Kazen Mune lütfen bu üyeyi uyarın başka bir şey için değil Atama saygısı olmayacaksa benimde saygı sınırım burdan sonra biter komik değil çünkü.

bilal de bir zamanlar öyle diyordu.
dolar düşecek tabiki ama kaça düşecek,20 lira seviyesini bile göremeyeceğiz artık.önce 30 lara çıkaracaklar,sonra 25 tl ye düşecek.sizlerde,bak dolar düştü diye sevineceksiniz.

Hdp bir zamanlar başkasını destekliyordu bu bir kriter değil, boşa kullanmayın. Akpyi desteklemiş olsa ona oy vermekten vazgeçecek miydiniz, içi boş bir savunma bu

Anlamak istediğiniz gibi anladığınız şeyler için size açıklama yapmayacağım. Çünkü daha önce defalarca yaptım. İha ve sihaları destekleyeceğini açıkça söylemiş bir adama iftira atıyorsunuz şu an. Ayrıca iha ve sihaların vasıfsızlığını da sınırdan valizle giren mültecilerden anlayabiliyoruz. Adı yetmez icraat görelim.

Biz de bir dahaki seçimden önce türkiye yüzyılı görmeyi bekliyoruz, uçursun bakalım başkan ülkeyi, bu saatten sonra seçimi kazandığınıza göre bizi suçlamak yerine yapılan işleri gösterip gururlanmanızı bekliyoruz. Petrol ve doğalgaz ihracatı olur, enflasyonda düşüş olur, depremzedelerin yeni yapılmış mükemmel şehirlerine yerleşmesi olur. Bunları paylaşın lütfen, biz kk ile ilgili kararı veririz. ülkeyi o yönetmediğine göre sizlik bir durum yok.

Devran böyle gitmemeli işte, başımıza ne geliyorsa bu kabullenmişlikten geliyor.

Çoğunun Oy vereceğinin garantisi var demek ki, mikrofonra konuşan teyzeler bunu açıkça kanıtlıyor

Ben çok ağır atlattım, ölmek için ağladığımı hatırlıyorum inanılmaz kıvrandım geçti şükür.

Evet koltuğu kime bırakacığıda önemli.

Rica ediyorum tartışırken seviyeli olun ve lütfen Hz. Muhammed (SAV) ve Atatürk’ü tartışma konusu yapmayınız, bir tanesi peygamber diğeri bu ülkenin kurtarıcısı lideri, ikisi de ölümsüz değildir ama tartışmaya da açık değillerdir.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum.
Manasız kıyaslamalar yakışıksız kaçıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Getirdigim suyu kana kana icip bogazlari kuruyana kadar bana kufredecekler!

Abdulhamit han

Ulkenin ileri gitmesini istemeyen tek ulke olabiliriz. Birde bu soylemleri yaparak oy aldilar. Bunlar telnoloji dusmani..

Senin aklin ermiyor demek ki.. isine geldigi icin kabul ediyordur. Her dediklerini mi yapiyor.. sen siradan bir vatandassin ben de oyle kucucuk aklinla devleti 20 yildir yonetene isini mi ogreteceksin?

Koskoca paragrafta takildigin yere bak kimse degil merak etme bak sapka diyorum sadece turban degil.. insanlarin nasil giyinecegine kafa yoracaklarina teknolojiye zaman harcasalardi suan cok baska yerlerdeydi turkiye
Şu söylediklerinin hepsi senin türkiye siyasi tarihinden de ülke gündeminden de ne kadar uzak olduğundan başka hiçbir şeyi kanıtlamıyor. Aklımız ermezmiş sevsinler. Sevgili reisinizi o koltuğa ıq testiyle mi oturttular da onun düşünebildiğini ben düşünemeyeceğim. Saltanat tebaası kafasından çıkamamışsınız. Senin aklın ermeyebilir de benimki ne olduğuna gayet eriyor.

Ahh bu koltuk sevdalıları yok mu? Son nefesine kadar koltukta koltuk diyenler yok mu?

Cahil idiler; çünkü tek kurtuluş dayanağının millet olduğunu ve olacağını takdir edemiyorlardı. Padişah’a dalkavukluk ederek, yabancılara hoş görünerek, yumuşak ve nazik davranarak büyük gayeleri gerçekleştirebileceği gafletini gösteriyorlardı.

M. Kemal ATATÜRK

Çoğu padişahlarımız da Anadolu'yu gayet güzel yönettiler zamanında, son padişahta ülkemiz işgal altındaydı, Atam sayesinde ülkemiz sınırları yeniden çizildi, bütün topraklarımızı işgallerden kurtardı.

Teşekkürler Ayarı kaçırıp ne dediğini bilmeyenlere tekrar ikaz olmuştur umarım.

Istediklerini yaparsan dolar yukselmez ablacim. Bu ay dolar dusecek faizler yukselecek deniyor yani dolariniz varsa yanar

Senin aklin ermiyor demek ki.. isine geldigi icin kabul ediyordur. Her dediklerini mi yapiyor.. sen siradan bir vatandassin ben de oyle kucucuk aklinla devleti 20 yildir yonetene isini mi ogreteceksin?
siyasette işine geldiği için kabul ediyordur diye birşey olamaz.önemli olan ülkenin çıkarlarıdır.ülkemiz,kimsenin babasının çiftliği değil.
ayrıca siz sıradan bir vatandaş olabilirsiniz.ama bu ülkede yetişmiş,dünya çapında ekonomi uzmanları var.profesörler var.ben ce halkı bu kadar küçümsemeyin.o sizin küçücük aklı dediğiniz insanlar devleti yönetenlere on basar.hükümeti halktan üstün görmek de ne bileyim.onlar da sizin bizim gibi sıradan insanlar.seçilmişler başa gelmişler diye yapılan yanlışları söylemeyelim mi?
neyse banlanmışsınız.banınız bitince hakaretlerinize devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…