Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Teşekkürler 🙏 Ayarı kaçırıp ne dediğini bilmeyenlere tekrar ikaz olmuştur umarım.
Rica ederim, üslubunu koruyanlar üzerine alınmasın lakin tartışma adabından çok uzak olan insanlar var, burada fikir tartışılmıyor üslupsuzca kavga ediliyor, kime ne faydası oluyor o da meçhul ya neyse.

Hem Milli ve Dini değerlere verilen önemden bahsedip hem de her değeri de yakışıksız bir şekilde dile dolamak ayıptır.

Bu topraklarda kurulan beyliklere kadar inilecek neredeyse, Şamanizm de tartışılır bu gidişle, ilerlemek isteyen yüzünü ileriye döner, bir nefreti varsa da bu sitede dile getiremez içinde yaşar.

Rica ederim, üslubunu koruyanlar üzerine alınmasın lakin tartışma adabından çok uzak olan insanlar var, burada fikir tartışılmıyor üslupsuzca kavga ediliyor, kime ne faydası oluyor o da meçhul ya neyse.

Hem Milli ve Dini değerlere verilen önemden bahsedip hem de her değeri de yakışıksız bir şekilde dile dolamak ayıptır.

Bu topraklarda kurulan beyliklere kadar inilecek neredeyse, Şamanizm de tartışılır bu gidişle, ilerlemek isteyen yüzünü ileriye döner, bir nefreti varsa da bu sitede dile getiremez içinde yaşar.
Değerlerimiz 🥰 Hepsi biziz, hepsi bizim hepimizin 🙏

Ee ben muslumanim ya bizim oluyor sen muslumansan senin de peygamberin zaten, sorun nedir😂 hersey niye zorunuza gidiyor?
Kıyafet yasası neden sizin zorunuza gidiyor :))
Hani hükümet için onlar bizim gibi küçük düşünmez dediniz ya, daha büyük düşünüp ülkeyi refah seviyesine getirebilirler neden yapmıyorlar :)) M. K. Atatürk işgal sehirlerimizi kurtarıp yeniden kurdu hatay, izmir, istanbul ve dahası için mücadele etti, bir zahmet başkalarıyla kıyaslamayın :))

Anlamak istediğiniz gibi anladığınız şeyler için size açıklama yapmayacağım. Çünkü daha önce defalarca yaptım. İha ve sihaları destekleyeceğini açıkça söylemiş bir adama iftira atıyorsunuz şu an. Ayrıca iha ve sihaların vasıfsızlığını da sınırdan valizle giren mültecilerden anlayabiliyoruz. Adı yetmez icraat görelim.

Ne zaman destekleyeceğim dedi 14 mayıstan sonra mı? E siz herşeyi savunuyorsunuz canan kaftancığluna bile kılıf bulmuştunuz. Her sey apaçik görünüyor zaten açiklamalariniz kendinize kalsin.

Siz zorla koltuğa yapişanla, seçilen adam farkını idrak edebiliyor musunuz?
O kadar laf sokmaya meyillisiniz ki açıkça yazılan cümleden hiç birşey anlamamışşınız :))
Koltuk sevdalıları kimse onlar yani buna rte de kk da dahil :)) keske objektif baksanız da körü körüne savunmasanız :))

O kadar laf sokmaya meyillisiniz ki açıkça yazılan cümleden hiç birşey anlamamışşınız :))
Koltuk sevdalıları kimse onlar yani buna rte de kk da dahil :)) keske objektif baksanız da körü körüne savunmasanız :))

Yenilgi üstüne yenilgi yaşayanla sürekli seçim kazananı aynı kefeye koyan sizsiniz laf sokmak gibi bir niyetim yok. Erdoğan kazandiği için o koltukta.

Ne zaman destekleyeceğim dedi 14 mayıstan sonra mı? E siz herşeyi savunuyorsunuz canan kaftancığluna bile kılıf bulmuştunuz. Her sey apaçik görünüyor zaten açiklamalariniz kendinize kalsin.
Geçen seneki Teknofest'e Kılıçdaroğlu'nun da katıldığından bir habersiniz anlaşılan🤷‍♀️

X