Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ankara Keçiörende somalili aile merdiven altı, kullanımı yasak böcek ilacını daireye koyup gitmiş kimseye uyari yapmadan. Bu nedenle komşularından 2 kişi vefat etmiş, bir kişi yoğun bakımda. Başka yaralılar da var. Ülkemin cahilleri yetmiyordu bir de yurtdisindan cahil ithal ediyoruz.

Ben de az önce okudum haberi
10 yaşında çocuk vefat edenlerden biri.
İçim parçalandı

Yeni zamlar kapıda yani. Asgari ücret arttıkça zam geliyor market ürünlerine
Bu zamlar bir de özel sektörde 1 ay sonra veriliyor ama ürünlere gelen zam biz daha zam almadan oluyor. Benim en çok rahatsız olduğum zam; temel gıda ve ulaşım.

Bozulmaya kalmıyor merak etme.
Sen galiba savurgansın katipçiğim. 10 bin kiraya verceksin, 1000 faturalara (kışın birbirinizi hohlayarak ısının) 400 lirayla her gün bir ekmek alıp suya banıp yesen, 2 lirayla çocukların geleceği için altın, döviz falan biriktirsen; al sana gül gibi hesap yaptım işte

Tüh ya, togg taksidine girecek para kalmadı

Küçük bir Anadolu şehrinde yaşayıp bu asgarî ücreti alan için çok büyük rahatlama oldu. Hele bir de kira borcu yoksa.. belki fiyatlar da artacak ancak yine de rahatlama sağlar

Aynen. Ben bunu fırsatçılık olarak görüyorum biraz da. (Her ne kadar bu söylem savunma mekanizması olarak kullanılsa da fırsatçı olan da var)
Zarar edeceğiz diye düşünüyorlar, kendilerini haklı görüyorlar Çoğu ev sahibi artan fiyatlar yüzünden eski kiracılarını çıkarmayı bile düşünüyor, kiranın yetersiz olduğunu düşündüğünden.

Katılıyorum. Bu dönemde insanların fiyat algısı değişti bir de. Pahalı olsa bile "ya normal ama herşey artık pahalı" deyip geçiyoruz. Ev sahipleri de kirayı geçim kaynakları olarak gördüklerinden dolar arttı, memur maaşı zamlandı diye arttırdıkça artırıyorlar. Artık küçük şehirlerdeki kira fiyatları da metropollere yaklaştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…