Troluz makarna cay tayyip baba sagolsun koli koli yolluyor yoksa neden saatlerce bunlarla ugrasayimYok artık kendi ekseni etrafında döneni yapıyorlar fark var tontriko
Ben cevabı biliyorum tontriko hazır ol geliyor.Istediklerini yaparsan dolar yukselmez ablacim. Bu ay dolar dusecek faizler yukselecek deniyor yani dolariniz varsa yanar
Seçimden sonra olduğunu biliyorum. Sert derken bayağı sert tepki olarak geldi bana, izlerken bayağı şaşırdım kullandığı kelimelere.Burda bir yanlışlık var seçimle ilgili konuşmuyor, seçim sonrası için özellikle "Ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil" sözü için eleştirisi var. Yeri geldiğinde doğru şeyler söylemiş yeri geldiğinde abartı yükselmiş. "İstifanız için çalışacağım" diyor kurultayda başka aday olması için. Ama bu kadar eleştiri içinde söylediği çok önemli bir söz var: "Kesinlikle adil bir seçim değildi.Gördüklerimin hepsine de adaletsiz diyorum"
Bunu daha önce de dile getirmişti. Lakin programında daha da üslubu sert olarak dile getirmiş.
Ben şu paylaşımını gayet doğru buluyorum saygı hariç.
'Soru gelsin o zaman...' diyerek paylaştı: Fatih Portakal'dan 'seçim sonucu' yorumu
Bilemiyorum. Koltuğu kime bıraktığına bağlı biraz da.Keske daha onceden bıraksaydı simdi hersey farklı olabilirdi
Ben de 2.aşıdan sonra oldum korona. Aşı zaten korona olmamak için değil de olursak daha hafif atlatalım diye vurulduk bir nevi.Ya o değilde ben ikinci aşıda korona oldum sjsjsjsjsj
AKP zamanında İBB'nin durumu iyi olmayan aileler için verdiği kart vardı. Yine var. Genelde Şokta, A101 de yapıyorlar o kartla alışverişi.Bu durumda AKP seçmeni de, CHP li belediye tarafından verildiği için yardım alanları makarnacı, çaycı diye suçlayabilir mi? 2 komşumun o kartla alışveriş yaptığını biliyorum ki biri AKP seçmeni bile değil...Kızlar uğraşmayın bundan sonra akp liyim
Soğan kömür makarna çay
Bunca insan akp diyorsa bir bildikleri var
Ben mualif olup kendimi yiyeceğine akpli olup makarna yerim
Konut satın alarak vatandaş olanları ne yapacağız. Mülteciler oy kullanamaz evet ama mülteciyken vatandaşlık satın alanlar, sözde özel durumlardan vatandaşlık alanlar çatır çatır kullanıyor. Onların sayısı da fazlasıyla belirsiz.
Bunlardan muzdarip olduğunu bildiğin halde savunmak da ne bileyimÖnceden de yazdığım gibi 20 küsür yıllık iktidar yıpranmasi, deprem ekonomik durum ve mülteciler.
Heykel dikenlerin bizimle alakası yok yalnız, yeteri kadar bilmediğin şeylerle gelmeSizler heykel dikmeye dewamke bunyenize agir gelir iha siha petrol metrol isleri
En uygun aday da olsa, hiçbir hata yapmamış olsalar da milyonlarca fark atarak kazanamazlardi. Kazansalar da milyonlarca fark olmazdı. Çünkü iki tarafın kemik seçmeni aynı sayıda değil. Kararsızlari ikna etmek ve bazı kesimleri küstürmemek gerekiyordu.Hiçbiri aradaki milyonlarca farki aciklamaz. Kendini kandırma yöntemi sadece. Önceden de yazdığım gibi 20 küsür yıllık iktidar yıpranmasi, deprem ekonomik durum ve mülteciler. Muhalefet milyonlarca fark atarak kazanmaliydi. Sağa sola saldırmak bahane aramak yerine bence hatayı kendilerinde arasınlar. Koltuğa yapişmakla olmuyor o işler.
Zeynep hanım kastım makarna değil makarnaya tav olanda varya neyseAKP zamanında İBB'nin durumu iyi olmayan aileler için verdiği kart vardı. Yine var. Genelde Şokta, A101 de yapıyorlar o kartla alışverişi.Bu durumda AKP seçmeni de, CHP li belediye tarafından verildiği için yardım alanları makarnacı, çaycı diye suçlayabilir mi? 2 komşumun o kartla alışveriş yaptığını biliyorum ki biri AKP seçmeni bile değil...
İstediklerini yapıyor zarten, mülteciler burada yabancılara mal edindirip vatandaşlık verme burada dolar bazlı 49 yıl ödemeli yollar burada, ne vermiyor da dolar yükseliyor.Istediklerini yaparsan dolar yukselmez ablacim. Bu ay dolar dusecek faizler yukselecek deniyor yani dolariniz varsa yanar
Artık ne diyeceğimizi bile şaşırdık.Haber sitelerinde iddia edildi diye çıkar dava açmasınlar diye ben birebir yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Seçim öncesinde edevlet üzerinden isim ve soyad değişikliği açıldı bir süre bazında. Asıl amaç isimde ve soyadındaki hataları gidermek görünebilir ben imla hatasından dolayı kendi soyadım adına başvuru yaptım.
İddialar neydi peki? Yaklaşık 500 bin kişinin isim ve soyadı oy kullanabilmesi için değiştirildi. Haber sitelerinde arayın bulursunuz bunu. Yıllardır isim mahkeme yolu ile soyisim nüfus müdürlüğü ile değişirken bu hak nerden çıktı diye sorguladılar haklı olarak.
Velhasıl kendi sonucuma gelirsem reddedildi. Gerçek amacına hizmet etmediğini görmüş oldum.
Orta sınıfta zarar edecek kadar dolar yok zaten endişelenme. Daha düşüş bandına girmemize bir yıl var. O zamana kadar da 30u görür kesin. Şu an olmayan dolarımın değil hayat standardımı korumanın derdindeyim.Istediklerini yaparsan dolar yukselmez ablacim. Bu ay dolar dusecek faizler yukselecek deniyor yani dolariniz varsa yanar
Biz burada o milyonların sebeplerini defalarca yazdık ama inatla anlamayana tekrar tekrar yazamayacağım. Bir cb adayının seçim sonrası muhaliflerin gözünü oyacağını söylediğini kulağıyla duyduğunu iddia eden insanlar varken bu seçim zaten kazanılamazdı. 6lı masa aklı selim insanları ikna etmek için gerçek bir seçim politikası yürüttü ama yeterli gelmedi. İlk günden bütün kanallarda aynı saldırganlığı muhalefet yapabilse emin ol kazanırdı. Gerçi kime anlatıyorum ki, biz ekonomi demografi derken iha siha diyenlerin bunları mantıklı bulma ihtimali zaten yokHiçbiri aradaki milyonlarca farki aciklamaz. Kendini kandırma yöntemi sadece. Önceden de yazdığım gibi 20 küsür yıllık iktidar yıpranmasi, deprem ekonomik durum ve mülteciler. Muhalefet milyonlarca fark atarak kazanmaliydi. Sağa sola saldırmak bahane aramak yerine bence hatayı kendilerinde arasınlar. Koltuğa yapişmakla olmuyor o işler.
Bahsedilen kömür makarna o değil yalnız, senin bahsettiklerin sosyal yadım, bu hakkın dışında dağıtılanlar çok boldu bir zamanlarAKP zamanında İBB'nin durumu iyi olmayan aileler için verdiği kart vardı. Yine var. Genelde Şokta, A101 de yapıyorlar o kartla alışverişi.Bu durumda AKP seçmeni de, CHP li belediye tarafından verildiği için yardım alanları makarnacı, çaycı diye suçlayabilir mi? 2 komşumun o kartla alışveriş yaptığını biliyorum ki biri AKP seçmeni bile değil...
Bunlardan muzdarip olduğunu bildiğin halde savunmak da ne bileyim
Düzgün biri olsa ona oy verirdim lafı ile oy verdiğiniz kişi birbirine uyum sağlamıyor.Yok ben savunmuyorum yanlişi da çok doğrusu da. İki aday arasından seçim yapmak zorunda kadim diyelim. Daha düzgün biri olsa ona oy verirdim. Kılıçdaroğlu daha kendini idare edemiyor ülkeyi mi idare edecekti. Kendi seçmeni bile su an bizi Allah kurtarmış diyor ekşi sözlük Twitter az takipte kalın :)) Tekrar en başa dönmek istemiyorum ancak hdp nim desteklediği bir adam benim için baştan eksi zaten. İyi bir muhalefet hepimizin hakkı bence
Biz burada o milyonların sebeplerini defalarca yazdık ama inatla anlamayana tekrar tekrar yazamayacağım. Bir cb adayının seçim sonrası muhaliflerin gözünü oyacağını söylediğini kulağıyla duyduğunu iddia eden insanlar varken bu seçim zaten kazanılamazdı. 6lı masa aklı selim insanları ikna etmek için gerçek bir seçim politikası yürüttü ama yeterli gelmedi. İlk günden bütün kanallarda aynı saldırganlığı muhalefet yapabilse emin ol kazanırdı. Gerçi kime anlatıyorum ki, biz ekonomi demografi derken iha siha diyenlerin bunları mantıklı bulma ihtimali zaten yok