Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Zeynep hanım kastım makarna değil makarnaya tav olanda varya neyse
AKp li isen daha kolay terfi edersin iş bulursun atanırsın ihale alırsın destek görürsün gezersin
Akp li müdür yardımcısı karne çıkaramıyor daha o kadar eksik ve yetersiz insanlar baştaki okullardaki yönetim artık sınavla belirlenmiyor akp belirliyor
Ünüversitelerde artık oligarşik yöbetim mevcut aile yönetiyor üniversiteyi akademik kadro aileden
İhalleler çok daha iiyi ve ucuza yapılabilecekken falanca kimsenin dıdısına veriliyor
İşkurda adam cami temizlemeye merccedesiyle gidiyor
Koskep den destek akp li isen çok daha rahat alırsın mesela
Sözüm o ki akp liyim bundan sonra
Adam yolsuzluğu önleme komüsyonu başkanlığında üstün başarı göstermiş
dürüstlük konusunda birçok başarısı var
Adam gene hırsız ilan ediliyor seçilmiyor
Mİlletin parasıyla saraylarda yaşıyor genede millet baştaçı yapıyor
Bu ülkede dürüstlük 5 para etmiyor😁
Makarnacı.çaycı diye birkaç kez etiketleme olunca yazma gereği hissettim.
Haksızlık gördüğünüzü düşündüğünüz için haklısınız ama sadece partiyle alakalı değil çoğu yerde de aynen böyle değil mi?Bal tutan parmağını yalar mantığı işlemiyor mu?
Şimdi A Haber yandaşlık yapıyor diye eleştirilir o zaman Fox TV ,Sözcü,Halk TV vs.Şimdi X Holding ,şirket ihaleyi alır o zaman o tarafın.Her durumda olacak bu şikayetler..Seneler önce Kemal Sunal'ın Koltuk Belasıydı galiba bir filmi vardı orada ele alınmıştı bu konu.Devletin malı deniz yemeyen keriz diye ele almışlardı bu konuyuDoğru mu değil ama böyle gelmiş böyle gider bu devran.
Bahsedilen kömür makarna o değil yalnız, senin bahsettiklerin sosyal yadım, bu hakkın dışında dağıtılanlar çok boldu bikr zamanlar
Peki her dağıttıkları kişi AKP seçmeni mi?Oy vereceğinin garantisi var mı?Çıkarı için alamaz mı?Şuan bile hem yardımları alıp hem de oy vermeyen kişiler de var.

AKP zamanında İBB'nin durumu iyi olmayan aileler için verdiği kart vardı. Yine var. Genelde Şokta, A101 de yapıyorlar o kartla alışverişi.Bu durumda AKP seçmeni de, CHP li belediye tarafından verildiği için yardım alanları makarnacı, çaycı diye suçlayabilir mi? 2 komşumun o kartla alışveriş yaptığını biliyorum ki biri AKP seçmeni bile değil...
Getirdigim suyu kana kana icip bogazlari kuruyana kadar bana kufredecekler!

Abdulhamit han

Gerçek bir seçim politikası mi? En son Kılıçdaroğlu iha siha neymiş kim saldiracakmiş bize gibi birseyler geveliyordu. Sizin o küçümsediğinz iha sihalar sayesinde pkk eskisi gibi cirit atamiyor ama asil biz kime anlatiyoruz. Kendini anlatmak için çıktığı babala TV de canan kaftancıoğlu sakine cansizi savundu resmen ve kıliçdaroğlunun giki çıkmadı. Sizler bunu normal görebilirsiniz ama halk asla görmüyor. Neyse seçim geldi geçti. Birdaha ki seçime daha akilli politikalar bekliyoruz. Belki halkini biraz daha tanır zaten koltuktan kalkmaya niyeti yok. En azından köylünün masraflarini filan biraz çalişir.
Ulkenin ileri gitmesini istemeyen tek ulke olabiliriz. Birde bu soylemleri yaparak oy aldilar. Bunlar telnoloji dusmani..

İstediklerini yapıyor zarten, mülteciler burada yabancılara mal edindirip vatandaşlık verme burada dolar bazlı 49 yıl ödemeli yollar burada, ne vermiyor da dolar yükseliyor.

Yanlış ekonomi politikasını istediklerini vermemek sanıyorsan yanılıyorsun, dünya çapında denemiş kabul görmüş bir politikayla inatlaşmak yer çekimiyle inatlaşmak gibidir. Birinin istediğini yapmıyor falan değil direk icat çıkarıp kalıpları alt üst etme derdinden bunlar ama olmuyor işte, başka ülkelerde tutmamış bizde de tutmayacağı aşikarken ısrarcı davranılınca suçu dış minnaklara atmak çok kolay.
Senin aklin ermiyor demek ki.. isine geldigi icin kabul ediyordur. Her dediklerini mi yapiyor.. sen siradan bir vatandassin ben de oyle kucucuk aklinla devleti 20 yildir yonetene isini mi ogreteceksin?

Heykel dikenlerin bizimle alakası yok yalnız, yeteri kadar bilmediğin şeylerle gelme
80 yildir millet metro tren yaparken bizler heykeller dikiyoruduk. Gecmise bak gorursun bilmislik yapma burda bosuna. Avrupada teknoloji ilerideymis bizde degilmis. Iste bu zihniyetiniz yuzunden.. onlar araba uretirken biz sapkayla turbanla ugrasiyorduk..ihayi sihayi dusman gibi gorneyin valla bak sizide koruyacaklar

Sen ve diger arkadas niye biylesiniz ya? Gelip bos yapip gidiyorsunuz.. hirsiz derseniz evet ss alip emniyete gonderirim.. saka yapmiyorum

Ataturkte geciciydi yani rahat birakin artik huzurla uyusun..

Biz de senin Atatürk'e geçici deyip cb ile kıyaslamanı dava edip Atatürk aleyhine bu yazdığını savcılığa veririz.

Ne konuştuğuna önce kendin dikkat edeceksin sayfa sayfa tehdit etmişsin. Bu söylediğini 2 yıl 6 ay ceza almış biri var. Ülkenin kurucusuna geçici deyip kimse ile kıyas edemezsin haddini bil!

80 yildir millet metro tren yaparken bizler heykeller dikiyoruduk. Gecmise bak gorursun bilmislik yapma burda bosuna. Avrupada teknoloji ilerideymis bizde degilmis. Iste bu zihniyetiniz yuzunden.. onlar araba uretirken biz sapkayla turbanla ugrasiyorduk..ihayi sihayi dusman gibi gorneyin valla bak sizide koruyacaklar
Hala türbanıma dokunma kısmındayız
20 yıldır gelinen nokta bu

Biz de senin Atatürk'e geçici deyip cb ile kıyaslamanı dava edip Atatürk aleyhine bu yazdığını savcılığa veririz.

Ne konuştuğuna önce kendin dikkat edeceksin sayfa sayfa tehdit etmişsin. Bu söylediğini 2 yıl 6 ay ceza almış biri var. Ülkenin kurucusuna geçici deyip kimse ile kıyas edemezsin haddini bil!
Uyy cok korktum🥲Ver ne vereceksen😂 hakaret mi etmisim birine, sizin gibi hirsiz mi demisim? gecici degil
Mi? Adam olmus yani kalici mi olumsuz mu😐 eger olumsuz ise anitkabir nedir?ne icip ne yiyorsunuz sizler ya bu kafaya ulasmak icin😂

Ayrica bizim icin kutsal olan Peygamberimiz bile vefaat etmis.. sizin gibi hala yasiyor gibi olumsuz degil gibi iddialarda bulunmuyoruz. Insan nihayetinde toprak olacak..sen ben gibi.. buarada Ataturk olmasa ne uzerinden duyar kasacaktiniz acaba😐 kullanmayin artik onun adini, yaptiklarini cok iyi biliriz ama her politikaciyi kiyas eden sizlersiniz..

Uyy cok korktum🥲Ver ne vereceksen😂 hakaret mi etmisim birine, sizin gibi hirsiz mi demisim? gecici degil
Mi? Adam olmus yani kalici mi olumsuz mu😐 eger olumsuz ise anitkabir nedir?ne icip ne yiyorsunuz sizler ya bu kafaya ulasmak icin😂
Ölümsüz olan bedeni değil elbette ölümlü
Nası nasıl evirip çevirip başka yere götürüyorsun
Fikirleri ölümsüz ama ülkenin yarısı İçin ölmüş olabilir fikirleri de.haklısın.

Koskoca paragrafta takildigin yere bak😂 kimse degil merak etme bak sapka diyorum sadece turban degil.. insanlarin nasil giyinecegine kafa yoracaklarina teknolojiye zaman harcasalardi suan cok baska yerlerdeydi turkiye
Kılık kıyafet yasası mı zoruna gitti tonti

Ayrica bizim icin kutsal olan Peygamberimiz bile vefaat etmis.. sizin gibi hala yasiyor gibi olumsuz degil gibi iddialarda bulunmuyoruz. Insan nihayetinde toprak olacak..sen ben gibi.. buarada Ataturk olmasa ne uzerinden duyar kasacaktiniz acaba😐 kullanmayin artik onun adini, yaptiklarini cok iyi biliriz ama her politikaciyi kiyas eden sizlersiniz..
Peygamberi de sizin kutsalınız yaptınız ya pes. Müslümanım diyen herkesin peygamberi.
Atatürk de sizin bakış açınıza göre inanmayanların mı kutsalı.
Yine saçma sapan şeyler mukayese ediyorsun

X