- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.035
Makarnacı.çaycı diye birkaç kez etiketleme olunca yazma gereği hissettim.Zeynep hanım kastım makarna değil makarnaya tav olanda varya neyse
AKp li isen daha kolay terfi edersin iş bulursun atanırsın ihale alırsın destek görürsün gezersin
Akp li müdür yardımcısı karne çıkaramıyor daha o kadar eksik ve yetersiz insanlar baştaki okullardaki yönetim artık sınavla belirlenmiyor akp belirliyor
Ünüversitelerde artık oligarşik yöbetim mevcut aile yönetiyor üniversiteyi akademik kadro aileden
İhalleler çok daha iiyi ve ucuza yapılabilecekken falanca kimsenin dıdısına veriliyor
İşkurda adam cami temizlemeye merccedesiyle gidiyor
Koskep den destek akp li isen çok daha rahat alırsın mesela
Sözüm o ki akp liyim bundan sonra
Adam yolsuzluğu önleme komüsyonu başkanlığında üstün başarı göstermiş
dürüstlük konusunda birçok başarısı var
Adam gene hırsız ilan ediliyor seçilmiyor
Mİlletin parasıyla saraylarda yaşıyor genede millet baştaçı yapıyor
Bu ülkede dürüstlük 5 para etmiyor
Haksızlık gördüğünüzü düşündüğünüz için haklısınız ama sadece partiyle alakalı değil çoğu yerde de aynen böyle değil mi?Bal tutan parmağını yalar mantığı işlemiyor mu?
Şimdi A Haber yandaşlık yapıyor diye eleştirilir o zaman Fox TV ,Sözcü,Halk TV vs.Şimdi X Holding ,şirket ihaleyi alır o zaman o tarafın.Her durumda olacak bu şikayetler..Seneler önce Kemal Sunal'ın Koltuk Belasıydı galiba bir filmi vardı orada ele alınmıştı bu konu.Devletin malı deniz yemeyen keriz diye ele almışlardı bu konuyuDoğru mu değil ama böyle gelmiş böyle gider bu devran.
Peki her dağıttıkları kişi AKP seçmeni mi?Oy vereceğinin garantisi var mı?Çıkarı için alamaz mı?Şuan bile hem yardımları alıp hem de oy vermeyen kişiler de var.Bahsedilen kömür makarna o değil yalnız, senin bahsettiklerin sosyal yadım, bu hakkın dışında dağıtılanlar çok boldu bikr zamanlar