- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
Sınırlardaki mayınlı araziyi kim temizletti haberin var mı, atlayacak yer var mıydı eskiden çin seddi mi öreceklerdi sınıra öracaklerse nerede neden örmediler yatişmedi mi savaşaİşte ben de onu diyorum. Onlar daha kontrollü alırken bizim sınırdan atlayarak giriyorlar.
Turk ırkı ile karıştırıyorlar. Ingilizlerle falan karistirsinlar.
Papa nin böyle beyan vermesi sahsen beni rahatsız etti.
Her şeyin sorumlusu Erdoğan değil mi? Ben çıkıp da "bu ülkenin ekonomisinden ben sorumluyum ben, ben ekonomistim" demediğime göre onun olma ihtimali daha yüksek gibi.Ama herseyin sorumlusu erdogan diyorsaniz, karsisina halkin sececegi birini cikarmak zorunda muhalefet.
Ne diyon sen ya bi git parazit yapmaDüşündüm şu an: Kulpsuz. Geleneklere aykırı. Kulp takılamıyor
Ama bu her donem vardi adamcilik kayirma filan.. bunlar daha uzun sure iktidarda oldugu icin kitlelerini daha buyuttuler o ayri. Bizim ulkemizde torpil asla bitmez kim gelirse gelsinBu kadar ırkçısın madem ülkede bu kadar yabancının ne işi var. Ülkenin bu şekilde dinemitlenmesindense karşıdakine oy verirdim ben, bu bile yeterli gerekçe. Metropoller serseri doldu. Yarınki vatandaşların babaları da mahnood yaĥyaaaa olacak
Hatlar karışmış galiba, sert girmişim biraz pardonİşte ben de onu diyorum. Onlar daha kontrollü alırken bizim sınırdan atlayarak giriyorlar.
Turk ırkı ile karıştırıyorlar. Ingilizlerle falan karistirsinlar.
Papa nin böyle beyan vermesi sahsen beni rahatsız etti.
RelaxNe diyon sen ya bi git parazit yapma
Ben diğerinin nesinin fazla olduğunu bulamadım , bence adamın eksiği yok, genel bir sorgulama yorumlama sorunu var. Zamların sorumlusunun dış minnaklar ya da belediye başkanları olduğunu düşünmek gibiAma siz sadece uslup uslup diyorsunuz.. sadece tatlilikla olsaydi onca zaman kalp yapinca kazanirdi herhalde. Yani hic dusunup sorgulamaz mi insan? Karsidakine kulp takacagimiza birde bu adamin nesi eksik acaba diye dusunurdm ben acikcasi
Argüman bu mu yaniŞunu bıraksam olur mu
Kılıçdaroğlu'ndan ananı açıklaması
Kılıçdaroğlu, Benim adımı yolsuzlukla anarsan, ana, a... dediği Başbakan için bir açıklama yaptı.www.ensonhaber.com
Cok guzel bir roportaj izlemistim keske bulsam linki atsam sana.. yani sen bulamadin ama demek ki birsey var ki seciliyorBen diğerinin nesinin fazla olduğunu bulamadım , bence adamın eksiği yok, genel bir sorgulama yorumlama sorunu var. Zamların sorumlusunun dış minnaklar ya da belediye başkanları olduğunu düşünmek gibi
Alternatifler değerlendirilirse her şey olur. Alternatifi yok diye bir şey yok, evladın bile alternatifi bulunur yeri geldiğinde, körü körüne bağlılık ve öğrenilmiş çaresizlikten ibaret yaşananlarHeh iste olay tamda budurdaha oraya gelemedi dahada gelemez
Ben saldırmadım, cavap verdim alındıysan bilemem.Halay cek dedi ben zaten cekiyorum dedim ne var bundasadirmak icin yer aramayin
Canlı aşı değil, bu mRNA aşısı.Aşı konusu karıştırmış burayı. Arkadaşlar biontech firması insan üzerinde canlı virüs aşısı deneyen hemen hemen ilk firma. Canlı aşılar genellikle hayvanlarda yapıldı şimdiye kadar. Benim atladığım varsa da kesinlikle çok az. Bize 2 aşı sunuldu çin ve alman, tercih bizim elimizdeydi. Canlı aşının riski yüksekti, ısrarla yaptırmak istemeyenler sinovac oldu zaten. Ben durumu tartıp değerlendirip uzun vadeli düşündüm. Yeni bir çocuk planlamadığım, kronik hastalığım da bulunmadığı için biontec tercih ettim. 3. Dozu olmadan covit geçirdim bu yüzden 3. Aşıyı olmadım. Çocuklarıma da aşı yaptırmadım, zorunlu tutsalar da sinovac tercih ederdim onlar için. Covit zaten grip gibi herkeste başkaydı. Aşının yan etkileri de her aşıda olduğu gibi mevcut. Hepimiz riskli olduğunu biliyorduk. Bakanlık mecbur tutmasa büyük ihtimalle kendim de yaptırmazdım.
Uzun süre değil canım palazlanma bu, mülakat dediğin şeyi torpil yarışına ben çevirmedim. Geçmiştekiler hiç değilse ona cesaret edememişti. Pandemiden önce müdür yardımcılığı sınavını kazandım, arkadaşıma söyledim kazandığımı, torpilin var mı diye sordu, yok deyince yüzüme karşı kahkaha attı biliyor musun? Bunu her gün milyonlarca insan yaşıyorAma bu her donem vardi adamcilik kayirma filan.. bunlar daha uzun sure iktidarda oldugu icin kitlelerini daha buyuttuler o ayri. Bizim ulkemizde torpil asla bitmez kim gelirse gelsin
Bu konuda Tıp bilgim yetersiz ben canlı aşı diye duymuştum öyle yazdım, sonuç olarak her zaman kullanılandan farklı ve deneysel bir yapıCanlı aşı değil, bu mRNA aşısı.
Zaten sizler istediginizi soyleyebilirsiniz karsi taraf ne dese suc olur.. daha az once sizlerden biri ataturkun mezarina isemekten bahsediyodu.. gecen hafta ben ataturkun adini tiklama hatasi yaptim diye linclenmistim , alindigimdan degil tabiiki ama kendinize bakin onceBen saldırmadım, cavap verdim alındıysan bilemem.
Ben diğerinin nesinin fazla olduğunu bulamadım , bence adamın eksiği yok, genel bir sorgulama yorumlama sorunu var. Zamların sorumlusunun dış minnaklar ya da belediye başkanları olduğunu düşünmek gibi
Bak yazdım yukarı ne olduğunuCok guzel bir roportaj izlemistim keske bulsam linki atsam sana.. yani sen bulamadin ama demek ki birsey var ki seciliyor
Oncedende vardi diyorum.. benim teyze kizim bir yere basvurunca dayin var mi demislerdi.. bu erdogandan cok onceydi.. torpil hep vardi.. buarada anliyorum hakkin yenmis filan ama duzen boyleydi hala oylrUzun süre değil canım palazlanma bu, mülakat dediğin şeyi torpil yarışına ben çevirmedim. Geçmiştekiler hiç değilse ona cesaret edememişti. Pandemiden önce müdür yardımcılığı sınavını kazandım, arkadaşıma söyledim kazandığımı, torpilin var mı diye sordu, yok deyince yüzüme karşı kahkaha attı biliyor musun? Bunu her gün milyonlarca insan yaşıyor
Onu yazan banlandı, buradaki devamlılardan değil o, onun yazdığıyla hepimizi aynı kefeye koyamazsın, ben aylardır buradayım, kimseye de saldırmadım. Verecek cevap bulamayanlar saldırmakla itham ettiZaten sizler istediginizi soyleyebilirsiniz karsi taraf ne dese suc olur.. daha az once sizlerden biri ataturkun mezarina isemekten bahsediyodu.. gecen hafta ben ataturkun adini tiklama hatasi yaptim diye linclenmistim , alindigimdan degil tabiiki ama kendinize bakin once
Sizlerin surekli uslup uslup dediginiz gibi yaniOnu yazan banlandı, buradaki devamlılardan değil o, onun yazdığıyla hepimizi aynı kefeye koyamazsın, ben aylardır buradayım, kimseye de saldırmadım. Verecek cevap bulamayanlar saldırmakla itham etti