Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Oncedende vardi diyorum.. benim teyze kizim bir yere basvurunca dayin var mi demislerdi.. bu erdogandan cok onceydi.. torpil hep vardi.. buarada anliyorum hakkin yenmis filan ama duzen boyleydi hala oylr
Eeeee halâ böyle diye böyle mi gitmeli yani, dur deme hakkımız yok mu, geçmişte 2 ise şimdi 200 bu durum. Torpiller birbirini dövüyor artık. Ben bileğimin hakkıyla kpss kazanıp atandım, şimdi kazan bakalım atanabiliyor musun, türkiyede derece yapan adamlar torpilsizlikten intihar ediyor. Hep mi böyleydi. Gemi azıya almak bu. Utanma gizleme falan da kalmadı allah korkusu yok, kuldan korku hele hiç yok. Gırtlağa kadar kul hakkı, destekleyenler de bu kul hakkına ortak

Biz alisigiz ama beddua edenlerde sizin tarafti diyeyim o zaman😐
Bizimle aynı görüşü paylaşanlar beddua etmiştir beni bağlamaz. Ahiretteki yerimi belirleyen bir oyum olduğunu söyleyecek cesarettekilerle kıyaslanamaz bile.

Ekleme beddu atmem ama bu saatten sonra kimseye bir kuruş yardım etmem, oy verdiği devlet baksın herkese, yaparsa bir tek o yapardı ya, yapsın da izleyelim. Söz verirken bana güvenmemiştir her halde

Alternatifler değerlendirilirse her şey olur. Alternatifi yok diye bir şey yok, evladın bile alternatifi bulunur yeri geldiğinde, körü körüne bağlılık ve öğrenilmiş çaresizlikten ibaret yaşananlar
Ay sen anlamiyor musun numara mi yapiyorsun😂 evladin alternatifi olur deyip deyip ayni adam yillarca kaybettigi halde yerinden gram oynamadi.. varsa alternatifiniz koysaydiniz o koltuga

Bizimle aynı görüşü paylaşanlar beddua etmiştir beni bağlamaz. Ahiretteki yerimi belirleyen bir oyum olduğunu söyleyecek cesarettekilerle kıyaslanamaz bile.

Ekleme beddu atmem ama bu saatten sonra kimseye bir kuruş yardım etmem, oy verdiği devlet baksın herkese, yaparsa bir tek o yapardı ya, yapsın da izleyelim. Söz verirken bana güvenmemiştir her halde
Banane onu diyenlerden.. etme bencede sizin gibiler etmesin zaten..devlet her yere yetisiyor zaten elinden geldigince..erdogan yardim parasiyla memur maasi odeseydi severdiniz ama

Ay sen anlamiyor musun numara mi yapiyorsun😂 evladin alternatifi olur deyip deyip ayni adam yillarca kaybettigi halde yerinden gram oynamadi.. varsa alternatifiniz koysaydiniz o koltuga
O adam ilk defa cb adayı oldu farkında mısın bilmiyorum. Şu anda da süren doldu git artık diyoruz. Siz ülkenin battığını göre göre bizim yaptığımızı yapamıyorsunuz. Varsa yoksa başımızı açarlarsa, ezanlar susarsa, tek argüman ....sa, adam söz veriyor ona da inanmıyorsunuz, dış minnaklara inanıyorsunuz ama

O adam ilk defa cb adayı oldu farkında mısın bilmiyorum. Şu anda da süren doldu git artık diyoruz. Siz ülkenin battığını göre göre bizim yaptığımızı yapamıyorsunuz. Varsa yoksa başımızı açarlarsa, ezanlar susarsa, tek argüman ....sa, adam söz veriyor ona da inanmıyorsunuz, dış minnaklara inanıyorsunuz ama
Chp nin koltugunda oturan kim yillardir? Ben degilim herhalde😂 ne yapsalar olmadi yillarca iste.. her secim kaybedildiginde basarisizsin kalk diyorsunuz ama sizi dinleyen kim😂😐 neyse dewamke belki sizi dinler bu defa🙄

Argüman bu mu yani 🤣🤣🤣 tamamlanmamış cümle, silkenleri kulağımızla duyduk ya hani
Size göre değil mi bir de gülüyorsunuz küfür ettiği çok açık. Ayrıca sözcü tv de kırsaldaki insana ayda 500 lira verdiğinizde zaten köyde harcayacak yeri yok diyerek köylüyü aşağılayan yani 500 liraya oyunu sattı diyen kendisi. kentlerde yaşayan, demokrasi isteyen %51 kesim bize oy verdi, kentlerde yaşayanların oyunu biz aldık dedi
Bir önceki mesajda da iktidara oy veren öğretmenlere neler dediğini yazdım ve beğenmişsiniz iktidara yakın sanatçılara yalaka dediğini de ekleyeyim. Kendisine oy vermeyenleri demokrasiden, ekonomiden anlamayan kesim olarak yaftalayanda kendisi. Bu adam mı küfürsüz ? Allah aşkına duymasak inanacağız

Zaten sizler istediginizi soyleyebilirsiniz karsi taraf ne dese suc olur.. daha az once sizlerden biri ataturkun mezarina isemekten bahsediyodu.. gecen hafta ben ataturkun adini tiklama hatasi yaptim diye linclenmistim , alindigimdan degil tabiiki ama kendinize bakin once
Bunu sen ya da ben yazmış olsaydık topik yıkılmıştı ama kimseden ses çıkmamış

Size göre değil mi bir de gülüyorsunuz küfür ettiği çok açık. Ayrıca sözcü tv de kırsaldaki insana ayda 500 lira verdiğinizde zaten köyde harcayacak yeri yok diyerek köylüyü aşağılayan yani 500 liraya oyunu sattı diyen kendisi. kentlerde yaşayan, demokrasi isteyen %51 kesim bize oy verdi, kentlerde yaşayanların oyunu biz aldık dedi
Bir önceki mesajda da iktidara oy veren öğretmenlere neler dediğini yazdım ve beğenmişsiniz iktidara yakın sanatçılara yalaka dediğini de ekleyeyim. Kendisine oy vermeyenleri demokrasiden, ekonomiden anlamayan kesim olarak yaftalayanda kendisi. Bu adam mı küfürsüz ? Allah aşkına duymasak inanacağız
Ama ona sans verilmedi, keske verseydinizde ne kadar muhtesem yonetirdi gorseydik😐

Bunu sen ya da ben yazmış olsaydık topik yıkılmıştı ama kimseden ses çıkmamış
Ya zaten bi yazim yanlisi yapmisim yok ozensiz yazmisim filan😂 yani bunlar boyleler maalesef. Kendilerine gelince hersey mubah.. banane ondan diyor ama kendisinin verdigi ornekte beni baglayan bir ornek degil..

Ya zaten bi yazim yanlisi yapmisim yok ozensiz yazmisim filan😂 yani bunlar boyleler maalesef. Kendilerine gelince hersey mubah.. banane ondan diyor ama kendisinin verdigi ornekte beni baglayan bir ornek degil..
Yazım yanlışı herkesin başına gelebilir birisi erdoğana erboğan yazsam ne olur demişti galiba 😂 hatırlıyorum

Chp nin koltugunda oturan kim yillardir? Ben degilim herhalde😂 ne yapsalar olmadi yillarca iste.. her secim kaybedildiginde basarisizsin kalk diyorsunuz ama sizi dinleyen kim😂😐 neyse dewamke belki sizi dinler bu defa🙄
Sizinki ne zaman yaşlandığını artık yapamadığını kabullenirse bizimki de o zaman kalkacak o koltuktan

Yazım yanlışı herkesin başına gelebilir birisi erdoğana erboğan yazsam ne olur demişti galiba 😂 hatırlıyorum
😂😂 bunlar ne komik yaaa😂 yani d ve b harfi pek yanyana degil bilerek yazdigini dusunurdum.. benim
ristrdigim harfler yanyanaydi sanirim.. bilerek neden yanlis yazayim yani😂

Sizinki ne zaman yaşlandığını artık yapamadığını kabullenirse bizimki de o zaman kalkacak o koltuktan
Su yaziya kadar biraz konusulur senle zannetnistim😂 adam zaten bu son adayligim dedi her seferinde kazandigi halde.. sizinki daha oturuyor 😂 gerci bizim isimize geliyor bak 7 duvelle birlesti gene foss😂

Uzun bir cümlenin içinden bir kısmını neden alıp örnek gösteriyorsunuz? Hem o bahsettiğiniz kelimeler kime nerede söylenmiş?
Ay ben bunlari ciddiye almiyorum artik arada gelip alinti yapiyolar islerine gelen bolumu.. ne desem zaten anlamayacak.. erdogan onlara surtuk demis.. sizler kime dedigini biliyorsunuz israrla daha uzerinize almak istiyorsaniz siz bilirsiniz. Devlet malina zarar vermeselerdi onlarda terbiyesizler..

Uzun bir cümlenin içinden bir kısmını neden alıp örnek gösteriyorsunuz? Hem o bahsettiğiniz kelimeler kime nerede söylenmiş?
Uzun cümlenin alıntıladığım kısmında bunlarr demiş
Bana da benim yazdığım sözleri anımsattı ses tonuyla birlikte.
Kime söylendiğini nerede söylendiğini biliyorsunuz. Sorun söylemesi.

X