- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.669
Kadının biri şikayette bulunmuş. Berlin’de hâkimler olduğu(!) için mahkemede şikayeti değerlendirmeye almış. Bu kadar, prosedür bu. Aşı olduğum müddetçe her gün İstanbul’u boydan boya gezen ben sapasağlamdım. Aşı olmadan geçirdiğim Korona ile feleğim şaştı. Üçüncü aşıyı yaz diye erteledim yine hasta oldum yine feleğim şaştı. Hastalığın yaptıkları aşının yan etkileri yanında devede kulak.Kim bilir ne davalar açılmıştır. Başı ağrıyan koşmuştur şikayete. En güzeli hiç karışmayacaksın. Salgın mı var; doğaya bırakacaksın, müdahale etmeyeceksin.
Ben de olmadım aşı.Burda ben soyleyince bilim dusmani dedilerhalbuki asilarimiz tam normalde.. diger asilardan bahsediyorum. Korona asisi olmadim guvenmiyorum demistim.. o bana bilim dusmani diyenleri pistte gormeyi cok dilerim sahsen
Bak gene uzaktan uzaktan laf atiyorsunKadının biri şikayette bulunmuş. Berlin’de hâkimler olduğu(!) için mahkemede şikayeti değerlendirmeye almış. Bu kadar, prosedür bu. Aşı olduğum müddetçe her gün İstanbul’u boydan boya gezen ben sapasağlamdım. Aşı olmadan geçirdiğim Korona ile feleğim şaştı. Üçüncü aşıyı yaz diye erteledim yine hasta oldum yine feleğim şaştı. Hastalığın yaptıkları aşının yan etkileri yanında devede kulak.
Ülkemde erken boşalan, başı ağrıyan, kalp krizi geçiren herkese de bahane oldu; sanki öncesinde bunlar olmuyordu. Aşı öncesinde de 18’inde bile sporcu olmasına rağmen kalp krizi geçiren insanlar yine vardı. Ve yine temel Türkçe dil bilgisi olmayan komplo teorisyeni tipler de ben demiştim diye ortalığa düşmüşler. Her şeyi de bunlar biliyorlar. Depremi de ABD’nin gelen gemisiyle yaptığına inananlar da bunlar.
Iyi yaptiniz..bunlar teori filan degil kac kisi soyledi bana asidan sonra rahatsiz olduklarini vs. Ama iste bizdeki komplo teorisi hani ne gibi bir yarari varsa bana asi olmayanlarin.. bananesiBen de olmadım aşı.
Olmadığım için de çok linç edildim
Ihhh. Facebook’a hadi, senin klasmanın orası.Bak gene uzaktan uzaktan laf atiyorsunama soyleyim.. madem almanyadan gelmissin iyi bak bakalim insanlarin bu asilarla ne hastaliklari tetiklendi.. kac kisi pihtilasma yuzunden vefaat etti.. tabii sen ve sen gibiler kendinizle tum istatiklere yon veriyorsaniz onu bilemem. Insanlarda kalp rahatsizliklari olustu daha bir suru sey.. yani bunlara erken bosalan filan diye dalga gecmen de senin kaliteni belli ediyor.
Ayrica 3 kez korona oldum cok sukur iyiyim. Tabii ben istatistiklerin icinde yer alabilirsem
Ihhh. Facebook’a hadi, senin klasmanın orası.
Finansal mühendislik ekonometri gibi çalışmaz yalnız. Genelde işletmelerin risk/getiri analizini yapan hatta istatistiki veriler hazırlayan bir mühendislik dalıdır.Ablacım kadının doktorası finansal mühendislik üzerine, ABD’de yönetim bilimleri ve liderlik üzerine de eğitim almış, yurtdışında okuduğu okullar dünya üniversite sıralamasında ilk 5’te yer alan okullar, çalıştığı ilk banka da sıradan banka değil Goldman Sachs, bu banka bildiğim kadarıyla herkesi bünyesine almıyor, Türkiye’de endüstri mühendisliğinden mezun olmuş olabilir ama Amerika’da yönünü finansa çevirip bu yönde eğitimler almış.
Goldman Sachs gibi bir yer yazık kendi ülkesinde açıkta kalmış biz iş verelim sevaptır demez bir ışık görmüşler de bünyelerine katmışlar.
TCMB başındayken ne yapar başarılı olur mu onu zaman gösterir ama eğitimlerine okuduğu okullara bakınca kadın hırslı, azimli ve başarılı bir öğrenciymiş, goldman sachs geçmişine bakınca da gelecek görülmüş ki iş verilmiş.
Son cümleni anladımorasını bilemem öyledir böyledir de diyemem ama vaktiyle ülke için çok parlak buluşları olup bu buluşları tv kanallarında tanıtan ama devlet kurumlarından ilgi ve destek görmediği için yurtdışına gidenler oldu, bugün onlardan birisi Türkiye‘de önemli bir göreve getirilse arşivlerden katıldıkları programlar çıkarılır, destek göremiyoruz şu buluşumun patentini alamıyorum vs diye.
Dilipak ve ekibi. Aşı olmasaydım nasıl geçirirdim hastalığı hiç bilme şansım yok. Herkeste farklı semptomlar oldu. Kimisi ağır kimisi hafif geçirdi. Çok kişi de dayanamadı. Olmama şansı zaten tanımadılar, aşırı baskı vardı orası ayrı, hiç hoşlanmadım o baskılardan ama ben olmayı tercih ettim. Bir tarafta dediğin gibi niteliksiz komplocu paranoyaklar bir tarafta bilim. Her iki taraf da aşırı korku yükledi. Yine millet ikiye bölünmeyi başardı. Yer arıyoruz zaten bir şey çıksa da savaşsak, bir davamız olsa diye. Küresel güçlere boyun eğdi diye hükümete ateş püskürenler yine gitti oyunu verdiKadının biri şikayette bulunmuş. Berlin’de hâkimler olduğu(!) için mahkemede şikayeti değerlendirmeye almış. Bu kadar, prosedür bu. Aşı olduğum müddetçe her gün İstanbul’u boydan boya gezen ben sapasağlamdım. Aşı olmadan geçirdiğim Korona ile feleğim şaştı. Üçüncü aşıyı yaz diye erteledim yine hasta oldum yine feleğim şaştı. Hastalığın yaptıkları aşının yan etkileri yanında devede kulak.
Ülkemde erken boşalan, başı ağrıyan, kalp krizi geçiren herkese de bahane oldu; sanki öncesinde bunlar olmuyordu. Aşı öncesinde de 18’inde bile sporcu olmasına rağmen kalp krizi geçiren insanlar yine vardı. Ve yine temel Türkçe dil bilgisi olmayan komplo teorisyeni tipler de ben demiştim diye ortalığa düşmüşler. Her şeyi de bunlar biliyorlar. Depremi de ABD’nin gelen gemisiyle yaptığına inananlar da bunlar.
Evet çok konuda olduğu gibi yine tezatlar ülkesiyiz. Ben gönüllü oldum, hamileydim hemde imza aldılar.Dilipak ve ekibi. Aşı olmasaydım nasıl geçirirdim hastalığı hiç bilme şansım yok. Herkeste farklı semptomlar oldu. Kimisi ağır kimisi hafif geçirdi. Çok kişi de dayanamadı. Olmama şansı zaten tanımadılar, aşırı baskı vardı orası ayrı, hiç hoşlanmadım o baskılardan ama ben olmayı tercih ettim. Bir tarafta dediğin gibi niteliksiz komplocu paranoyaklar bir tarafta bilim. Her iki taraf da aşırı korku yükledi. Yine millet ikiye bölünmeyi başardı. Yer arıyoruz zaten bir şey çıksa da savaşsak, bir davamız olsa diye. Küresel güçlere boyun eğdi diye hükümete ateş püskürenler yine gitti oyunu verdiZulüm diye isyan ediyorlardı oysaki.
Bunun skecini çekmişler çok güldüm aklıma o geldi :)))
Beni incitmez, sonuçta kimse kimsenin düşüncelerini beğenmek zorunda değil, herkese açık topik herkeste fikrini açıkça beyan edebilir.Ayrıca herkesin her yorumda siz dahil fikrini görmüyoruz çoğu zaman geyik muhabbeti.
Ve benim kimseye kendimi kanıtlamak gibi bir çabam yok. Burası bir platform ve ben bazen bilgilenmek bazen de bir şeyler paylaşmak için geliyorum ama maalesef çoğu zaman hakaret işittim. Ve tabi ki rapor ettim birçoğu da karşılığını aldı. Beğenip beğenmeme meselesi ne kadar çok acıtıyor bazılarını. Artık bu konuda yorum yapmayacağım.
Benim görüşüm bu yönde yapabilir, ben daha önce hep kendisini destekledim ama ülkemizin kalkınması için yeterince çalışmalar yaptığını görmedim, projeden kastım örnek veriyorum: üretim yapıp dış ülkelere bunların satışını yapmak, sadece üretim yetmezBahsettiğiniz mesajı bu şekilde paylaşmamışsınız mesajın içeriği doğru olabilir tavır yanlış. “İstese yapabilir yapmıyor, Doları o mu yükseltiyor yok canım ben yükseltiyorum”
Bu tabirleri siz yazmışsınız; size göre doğru olabilir bana göre değil bu yüzden beğenmemişim.
Mesajın içeriğinde haklısınız kabine yeni kuruldu görelim bakalım neler olacak? Aceleci davranmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Hangi makûl projeye imza atmamış cumhurbaşkanı.?
Mevcut, makûl projelerle ilgili paylaşım yapar mısınız gerçekten bu konuda bilgi sahibi değilim.
İyiki olmadın, ben yan etkileriyle hala uğraşıyorum bu konuda biraz öfkeliyimBen de olmadım aşı.
Olmadığım için de çok linç edildim
Ne gibi yan etkiler?İyiki olmadın, ben yan etkileriyle hala uğraşıyorum bu konuda biraz öfkeliyim
İyiki olmadın, ben yan etkileriyle hala uğraşıyorum bu konuda biraz öfkeliyim
O dönemde köşeyi dönmüştürAaa ne geldi aklıma!
Kendi şirketinin dezenfektanlarini meclise kaç katına satan bir bakan vardı ne oldu ki o?
Kardeşim olmadı ben 3 tanesini de oldum. İkimiz de hayattayız. Benim yan etki olmadı. Ben bilime inanıyorum kardeşim kendine. İkimizin de birbirini sorgulaması kimseye fayda sağlamayacak.Iyi yaptiniz..bunlar teori filan degil kac kisi soyledi bana asidan sonra rahatsiz olduklarini vs. Ama iste bizdeki komplo teorisi hani ne gibi bir yarari varsa bana asi olmayanlarin.. bananesi
Taa o zaman örtüldü üstü. Bilirsiniz ki bizim ülkemizde istifa kültürü yok
Olmasaydinda belki birsey olmayacakti ama..olanda olecekse oluyordu.. kaldi ki bir cok insanda yan etki olmussa, yani etki olusmasi riski varsa neden olasin? Ayni sekilde korona oluncada olabilir. Hic birseyin garantisi yok elbette ama baya bildigin dunyayi kandirmislar bu asilarla.. cunku baya baya birisi cikip korona uzerinde ise yarayip yaramadigini bilmiyoruz dedi sonradan.. kaldi ki birsuru asi karsiti insan var.. gidin onlara hassasiyetinizi dile getirin. Ben korona asisina karsiydim cunku guvenmedim.. bilim adami dediginiz cogu insan bizi aptal yerine koymaya calisti.. ben kendi adima diyebilirm ki iyiki olmadimKardeşim olmadı ben 3 tanesini de oldum. İkimiz de hayattayız. Benim yan etki olmadı. Ben bilime inanıyorum kardeşim kendine. İkimizin de birbirini sorgulaması kimseye fayda sağlamayacak.
O yüzden aşı konularına hassasiyet göstermenizi rica ederim. İyi ki olmamışsın demekle iyi ki olmuşsun demek aynı türde o insanın hakkına girmek demek. Neyin doğru olup olmadığını bu süreçte kimse bilemezdi. Yıllarca pandemi içinde büyümedi kimse.