- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
Güldür Güldür müBunun skecini çekmişler çok güldüm aklıma o geldi :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güldür Güldür müBunun skecini çekmişler çok güldüm aklıma o geldi :)))
Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin hüküm sürdüğü ülkede partili cb'ye oy verilmesi partisine de destek verildiği anlamını taşıması belli bir kesime hitap etmez, geneline aynı düşünceyi verir, cb bağımsız olmadığı için.Nedense belli bir kesimin aklında hep şu vardır RTE ye oy veriyorsan akpartilisindir. Evet haklısınız ben akpartiye hiç oy vermedim bulunduğum bölgede beğenip oy verebilecğim milletvekili adayı olmuyor. Ama ben de kılıçdaroğlu kalsın isterim bana sorarsanız. Siz söyleyin gitsin diyorsa reis destekçisi biri olarak bizi ilgilendirmiyor.
Hayır memleket partisine oy verdim bugün de olsa yine aynı olurdu tercihimCumhurbaşkanı hükümet sisteminin hüküm sürdüğü ülkede partili cb'ye oy verilmesi partisine de destek verildiği anlamını taşıması belli bir kesime hitap etmez, geneline aynı düşünceyi verir, cb bağımsız olmadığı için.
MHP'yi milletvekili için desteklediyseniz kimse bunu bilmek zorunda değil, böyle bir intibanız da yok.
Ayrıca benim kimde nasıl bir intiba uyandırdığım sizi neden ilgilendiriyor anlamadım. Mhp ye de oy vermiş olsam söylerdim de beni burada itelemekten başka işleriniz olmalı diye düşünüyorum mahlassCumhurbaşkanı hükümet sisteminin hüküm sürdüğü ülkede partili cb'ye oy verilmesi partisine de destek verildiği anlamını taşıması belli bir kesime hitap etmez, geneline aynı düşünceyi verir, cb bağımsız olmadığı için.
MHP'yi milletvekili için desteklediyseniz kimse bunu bilmek zorunda değil, böyle bir intibanız da yok.
Bilim adamı tarafından kandırıldık kelimesi fazla ithamkar. Onlar bu süreci ortak bir şekilde yürüttü. Yaklaşık 150 çalışmadan kaç faz geçemedi, Oxford reddetti.Olmasaydinda belki birsey olmayacakti ama..olanda olecekse oluyordu.. kaldi ki bir cok insanda yan etki olmussa, yani etki olusmasi riski varsa neden olasin? Ayni sekilde korona oluncada olabilir. Hic birseyin garantisi yok elbette ama baya bildigin dunyayi kandirmislar bu asilarla.. cunku baya baya birisi cikip korona uzerinde ise yarayip yaramadigini bilmiyoruz dedi sonradan.. kaldi ki birsuru asi karsiti insan var.. gidin onlara hassasiyetinizi dile getirin. Ben korona asisina karsiydim cunku guvenmedim.. bilim adami dediginiz cogu insan bizi aptal yerine koymaya calisti.. ben kendi adima diyebilirm ki iyiki olmadim
İşte buna şaşırdımHayır memleket partisine oy verdim bugün de olsa yine aynı olurdu tercihim
Suclular cunku ise yaramayan asiyi onlar yapti bir cok insanin olumune sebep oldular ya da yan etkisiyle ugrastiran onlar degil mi? Kaldi ki ayni fikirde olmak zorunda miyizBilim adamı tarafından kandırıldık kelimesi fazla ithamkar. Onlar bu süreci ortak bir şekilde yürüttü. Yaklaşık 150 çalışmadan kaç faz geçemedi, Oxford reddetti.
Kaldı ki faz çalışmaları ortalama 1.5-2 yıl sürecek çalışmalar olabildiğince bu faz çalışmalarından hızlı geçenler seçildi. Kısacası onları suçlamak yapılacak en son şey.
Diğer aşı karşıtlığını bununla kıyas bile etmem ona duruşum daha sert bu da herkes için geçerli, covid durumu hassasiyet içeriyor.
Sizi itip kaksam sizin insanlara davrandığınız gibi davranırım. Üye size selametle demiş burada kalıp gitmeme siz karar veremezsiniz demişsiniz. Halbuki selamet, güle güle demek. Sizin en çok cevap vermediğiniz de kullandığınız kelime yani.Ayrıca benim kimde nasıl bir intiba uyandırdığım sizi neden ilgilendiriyor anlamadım. Mhp ye de oy vermiş olsam söylerdim de beni burada itelemekten başka işleriniz olmalı diye düşünüyorum mahlass
Bu iyi mi kötü müise yaramayan bir cok insanin olumune sebep oldular
Aynı fikirde olsak zaten konuşmayız değil mi? Durum/hassasiyet olayı..Suclular cunku ise yaramayan asiyi onlar yapti bir cok insanin olumune sebep oldular ya da yan etkisiyle ugrastiran onlar degil mi? Kaldi ki ayni fikirde olmak zorunda miyiz
Virusu yayanlar icin iyi benim icin kotu.. vicdanli oldugum icin uzuluyordum ama dunyada zayiflar olsun saglamlar kalsin yaslilar olsun kafasinda olduklari icin.. asi isteyenler icin iyi birseydiBu iyi mi kötü mü
Konusacak birsey yok ki.. ben taraftari degildim hala degilim.. olan herkes pisman.. 1 kisiyi gormedim memnunum diyen.. sen taraftarisin okAynı fikirde olsak zaten konuşmayız değil mi? Durum/hassasiyet olayı..
Taraf değilim, taraftar hiç değilim. 5 yıl sonucu belli olmayan aşıyı süslemedim. Siz de daha fazla yermeyin. Komplo teorinizi de kendinize saklayın..Konusacak birsey yok ki.. ben taraftari degildim hala degilim.. olan herkes pisman.. 1 kisiyi gormedim memnunum diyen.. sen taraftarisin ok
Aşı olanlar da olmayanlar da aynı sebeple tercihini yaptı: Hayatta kalmak. Gerisi felsefeye girer ki burada zayıfı eleme konusundaki etik tartışmaya gerek yok. Aşıyı üreten mi virüsü salan mı zayıfı elemek istedi, içinden çıkamayız meselenin.Virusu yayanlar icin iyi benim icin kotu.. vicdanli oldugum icin uzuluyordum ama dunyada zayiflar olsun saglamlar kalsin yaslilar olsun kafasinda olduklari icin.. asi isteyenler icin iyi birseydi
Neden.? RTE ye oy verdiyse biri kesin milletvekili seçiminde de cumhur ittifakınadır oyu diye düşünüyorsunuz öyle mi? Kusura bakmayın da insanlara diğeri gözüyle bakıp önyargılarınızdan kurtulmadığınız sürece şaşırmaya devam edeceksiniz. İki aday kaldı ve kendi açımdan doğru olanı yaptım.İşte buna şaşırdım
Bu bir önyargı değil ki! Verdiğiniz izlenim bizim suçumuz değilNeden.? RTE ye oy verdiyse biri kesin milletvekili seçiminde de cumhur ittifakınadır oyu diye düşünüyorsunuz öyle mi? Kusura bakmayın da insanlara diğeri gözüyle bakıp önyargılarınızdan kurtulmadığınız sürece şaşırmaya devam edeceksiniz. İki aday kaldı ve kendi açımdan doğru olanı yaptım.
Ne komplosu secimlere fazla kafa yorup bu haberleri kacirmissin bence gelip yorum yapip sonrada komplo teorini kendine sakla demeyende ne bilimTaraf değilim, taraftar hiç değilim. 5 yıl sonucu belli olmayan aşıyı süslemedim. Siz de daha fazla yermeyin. Komplo teorinizi de kendinize saklayın..
Ikiside.. denize dusen yilana sarilirAşı olanlar da olmayanlar da aynı sebeple tercihini yaptı: Hayatta kalmak. Gerisi felsefeye girer ki burada zayıfı eleme konusundaki etik tartışmaya gerek yok. Aşıyı üreten mi virüsü salan mı zayıfı elemek istedi, içinden çıkamayız meselenin.
İnce çekilmeseydi, RTE'nin karşısında olsaydı oy verecek miydin? Kaybedeceğini bile bile? RTE'yi bu kadar desteklerken?Neden.? RTE ye oy verdiyse biri kesin milletvekili seçiminde de cumhur ittifakınadır oyu diye düşünüyorsunuz öyle mi? Kusura bakmayın da insanlara diğeri gözüyle bakıp önyargılarınızdan kurtulmadığınız sürece şaşırmaya devam edeceksiniz. İki aday kaldı ve kendi açımdan doğru olanı yaptım.