Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
kathy Chp mi yonetiyodu ulkeyi coknozur dilerim. Ben yanlis biliyorum heralde. Kusura bakma

Abla geç yazdım yoğunluğumdan kısacık cevap vermek istemiyorum bu konuya mühim bir konu. Türkiye de çok az şey öngörülüyor zaten. Mesela zamları artık öngörebiliyoruz oran tahmin edemesek de.
Yakıt, alkol ve tütün grubu ile başlıyor ekmek, ulaşım ile son buluyor.

Ancak siyasi gelişmeler çok nadir öngörü içine giriyor. Bahsettiğim olay kulisten çok uzak zira kulis haberi yakın geçmişi baz alıyor. Yoksa Reuters'un tahminin çıkmadığı çok haberler de oldu. Önemli olan dış basın kaynaklarının iç basından bazen çok iyi çalışıyor olması.

Bunu da Rusya, İspanya ve Pakistan'daki arkadaşlarımın bizim ülkemizde neler olup bittiğini çok kısa bir sürede öğrenmesinden ve bana sormasından anlayabiliyorum.

Basın grubuna gelince onların eleştirisini çok dikkate almayıp geçmişte bu işle meşgul olmuş birinin ekonomi yorumlarını bir tık önemli bulurum. Yeni merkez bankasının başkanı için bayağı yazmış. Endüstri mühendisi olduğunu ekonomi alanında sadece banka geçmişi olduğu. Doktorasını dahi mühendislik alanında yaptığı vs.

Bu arada Türkiye'den ayrılırken manşet olmuş. Habere göre arkasında kimse yoksa bunun haber değeri neydi de manşette anlamadım.
Merkez Bankası Başkanı 21 yaşında manşet olmuş: “Türkiye’de ben hayal kırıklığına uğradım” | Gazete Pencere

Okudum şaşırdım açıkçası. Star gazetesi de uzan'lara aitti. Bi ilgisi var mıdır bilemiyorum.

Okudum şaşırdım açıkçası. Star gazetesi de uzan'lara aitti. Bi ilgisi var mıdır bilemiyorum.
Orasını bilemem ama şu anki iddialar oradaki mahkemenin süreceği ve bu yüzden ordan kaçtığı yönünde. Ayrıca mühendis birini Amerika'da bankanın ceo'su yapmak aşırı garip.

Orasını bilemem ama şu anki iddialar oradaki mahkemenin süreceği ve bu yüzden ordan kaçtığı yönünde. Ayrıca mühendis birini Amerika'da bankanın ceo'su yapmak aşırı garip.
İlginç iddialar gerçekten. Nice başarılı olup destek bulamayınca yurtdışına giden öğrenciler var hiçbirinin manşet olduğunu görmedim, tuhaf

kathy Chp mi yonetiyodu ulkeyi coknozur dilerim. Ben yanlis biliyorum heralde. Kusura bakma
Birincisi beğenmediğime beğenmedim atmak için size soracak değilim. İkincisi burası babanızın topiği değil selametle diyemezsiniz istediğim zaman gelir istediğim zaman mesaj yazar ve istediğim zaman emoji kullanırım bunun da hesabını size vermem.
Ayrıca beğenmedim atmamın en önemli nedeni “sizin beğenmedim attığım mesajınıza ve sizin alıntıladığınız mesaja” aynı arkadaşlar beğeni atmışlar Hangisi doğru.
Ne kadar aklınız karışık bizimkiler atsın mutlaka doğrudur hali gülüyorum size.

Kendisi beğenmez, beğenmeyenlere hesap sorar. Kimseye hesap vermez
Yanlış biliyorsunuz çok fazla beğenmedim atmam bakın mesajlarımın altına beğenmedim dolu.
Bir tane neden beğenmedin diye kimseye mesaj atmadım.
Bunlar sizin probleminiz isterseniz 100 tane beğenmedim atabilirsiniz benim için sorun değil haklı olduğumu bilmem yeterli kimseden onay beklemem

Ne diyon annem sen. Chp mi yonetti bu ulkeyi 20 yildir. Ekonomiyi bu hale getirdi? Buna cevap vermiyosun ama laf salatasi girla

Ne diyon annem sen. Chp mi yonetti bu ulkeyi 20 yildir. Ekonomiyi bu hale getirdi? Buna cevap vermiyosun ama laf salatasi girla
Bu ne biçim hitap hiç şaşırtmıyorsunuz. Size mi soracağım beğenmedim atıp atmayacağımı. Bu sizin görüşünüz bakın siz diyorum. Mesafeyi koruyun. Bir beğenmedimle aklınız başınızdan gidiyor. Size açıklama yapmak zorunda değilim

Cevqp vermeyerek sen de beni sasirtmiyosun

Bize ne ne yaparsanız yapın

Eklentiler

• E34DA167-0715-44F9-84D8-5C83CAFDE22F.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…