Nedense belli bir kesimin aklında hep şu vardır RTE ye oy veriyorsan akpartilisindir. Evet haklısınız ben akpartiye hiç oy vermedim bulunduğum bölgede beğenip oy verebilecğim milletvekili adayı olmuyor. Ama ben de kılıçdaroğlu kalsın isterim bana sorarsanız. Siz söyleyin gitsin diyorsa reis destekçisi biri olarak bizi ilgilendirmiyor.Ak partililere seslenmiş. Niye üstüne alındın?
Ekonomiyi ben devretmedigime göre hiç alınmıyorum.Kim gelirse gelsin durum böyle olacaktı.( şu an ki kur)
Çünkü bir enkaz devralindi.(ekonomi olarak.)
Asıl bu isin sonu ne olacak?
Mehmet Şimşek tabana esit yayacagiz derken ;düşük gelirli ve orta gelirliyi mi kast etti?
Naapsın güç yetiremiyorEkonomiyi ben devretmedigime göre hiç alınmıyorum.
Ne güzel demiş sizden biri paylaşınca!
demek ki orada bir ironi var.
Begeniyi de ona göre yapmışlar.
Hoş sizden bizden degil cidden ekonomi niye bu halde?
Amannnn
ben de artik boyleyim.
ohhh mis.
Tabiki beğenmedim atabilirsin sadece yazdığım şeylerin neresi yanlış diye düşünüyorum bu konuda bizi aydınlatsan memnun kalırdık :))Birincisi beğenmediğime beğenmedim atmak için size soracak değilim. İkincisi burası babanızın topiği değil selametle diyemezsiniz istediğim zaman gelir istediğim zaman mesaj yazar ve istediğim zaman emoji kullanırım bunun da hesabını size vermem.
Ayrıca beğenmedim atmamın en önemli nedeni “sizin beğenmedim attığım mesajınıza ve sizin alıntıladığınız mesaja” aynı arkadaşlar beğeni atmışlarHangisi doğru.
Ne kadar aklınız karışık bizimkiler atsın mutlaka doğrudur hali gülüyorum size.
Gülüyoruz artıkEkonomiyi ben devretmedigime göre hiç alınmıyorum.
Ne güzel demiş sizden biri paylaşınca!
demek ki orada bir ironi var.
Begeniyi de ona göre yapmışlar.
Hoş sizden bizden degil cidden ekonomi niye bu halde?
Amannnn
ben de artik boyleyim.
ohhh mis.
Anneyim çalışıyorum.Naapsın güç yetiremiyorYazıktır ya, destek çıkalım biraz. Türk parası kullanmak iyi fikirmiş Deneyeceğim
O mesajda sebep yazıyor ayrıca bir alıntılanan mesajdaki bazı beğeniler silinmiş olsun ss varTabiki beğenmedim atabilirsin sadece yazdığım şeylerin neresi yanlış diye düşünüyorum bu konuda bizi aydınlatsan memnun kalırdık :))
Bak canım benim, beğenmedim atabilirsin bu senin doğal hakkın, buna birşey dediğim yok, fikirlerini merak ediyorum güzel bir diyalog kurabiliriz bence :))O mesajda sebep yazıyor ayrıca bir alıntılanan mesajdaki bazı beğeniler silinmiş olsun ss varBenim bütün emojilerim kıymetli boşa harcamam okur geçerim
Bir de gelip sanki her beğenmediğiniz mesajın altına neden beğenmediğinizi açıklıyor gibi benden açıklama bekliyorsunuz. Beğenmedim alışın.
Ablacım kadının doktorası finansal mühendislik üzerine, ABD’de yönetim bilimleri ve liderlik üzerine de eğitim almış, yurtdışında okuduğu okullar dünya üniversite sıralamasında ilk 5’te yer alan okullar, çalıştığı ilk banka da sıradan banka değil Goldman Sachs, bu banka bildiğim kadarıyla herkesi bünyesine almıyor, Türkiye’de endüstri mühendisliğinden mezun olmuş olabilir ama Amerika’da yönünü finansa çevirip bu yönde eğitimler almış.Abla geç yazdım yoğunluğumdan kısacık cevap vermek istemiyorum bu konuya mühim bir konu. Türkiye de çok az şey öngörülüyor zaten. Mesela zamları artık öngörebiliyoruz oran tahmin edemesek de.
Yakıt, alkol ve tütün grubu ile başlıyor ekmek, ulaşım ile son buluyor.
Ancak siyasi gelişmeler çok nadir öngörü içine giriyor. Bahsettiğim olay kulisten çok uzak zira kulis haberi yakın geçmişi baz alıyor. Yoksa Reuters'un tahminin çıkmadığı çok haberler de oldu. Önemli olan dış basın kaynaklarının iç basından bazen çok iyi çalışıyor olması.
Bunu da Rusya, İspanya ve Pakistan'daki arkadaşlarımın bizim ülkemizde neler olup bittiğini çok kısa bir sürede öğrenmesinden ve bana sormasından anlayabiliyorum.
Basın grubuna gelince onların eleştirisini çok dikkate almayıp geçmişte bu işle meşgul olmuş birinin ekonomi yorumlarını bir tık önemli bulurum. Yeni merkez bankasının başkanı için bayağı yazmış. Endüstri mühendisi olduğunu ekonomi alanında sadece banka geçmişi olduğu. Doktorasını dahi mühendislik alanında yaptığı vs.
Bu arada Türkiye'den ayrılırken manşet olmuş. Habere göre arkasında kimse yoksa bunun haber değeri neydi de manşette anlamadım.
Merkez Bankası Başkanı 21 yaşında manşet olmuş: “Türkiye’de ben hayal kırıklığına uğradım” | Gazete Pencere
Şimdi paylaşım yapmıyorum ben aylardır buradayım fikirlerimi az çok tahmin edebilirsiniz rastlamışsınızdır. Ben baktım sizin dahi birkaç mesajınızı beğenmişim benim için sorun değil. Benim gibi düşünmeyen ne derse desin yanlıştır demiyormuşum demek ki.Bak canım benim, beğenmedim atabilirsin bu senin doğal hakkın, buna birşey dediğim yok, fikirlerini merak ediyorum güzel bir diyalog kurabiliriz bence :))
Fikirlerini yaptıgın yorumlarda az cok görüyorum, karsı görüşlerde oldugum kişilerin dogru yorumlarını benimde begendiğim zamanlar oldu, demek istediğim üretmeye, hizmete ve tarıma elverişli olan ülkemizde (kalkınması için gerekenler bunlar) gayet mümkünken, bu konuda pek birşey yapılmıyor.Şimdi paylaşım yapmıyorum ben aylardır buradayım fikirlerimi az çok tahmin edebilirsiniz rastlamışsınızdır. Ben baktım sizin dahi birkaç mesajınızı beğenmişim benim için sorun değil. Benim gibi düşünmeyen ne derse desin yanlıştır demiyormuşum demek ki.
Memleket meselesi değil. Bu dert olsa benim bütün mesajlarım sonrası ağlamam lazım dislike dolu
Kim bilir ne davalar açılmıştır. Başı ağrıyan koşmuştur şikayete. En güzeli hiç karışmayacaksın. Salgın mı var; doğaya bırakacaksın, müdahale etmeyeceksin.Korkunç bir şey bu!
Bahsettiğiniz mesajı bu şekilde paylaşmamışsınız mesajın içeriği doğru olabilir tavır yanlış. “İstese yapabilir yapmıyor, Doları o mu yükseltiyor yok canım ben yükseltiyorum”Fikirlerini yaptıgın yorumlarda az cok görüyorum, karsı görüşlerde oldugum kişilerin dogru yorumlarını benimde begendiğim zamanlar oldu, demek istediğim üretmeye, hizmete ve tarıma elverişli olan ülkemizde (kalkınması için gerekenler bunlar) gayet mümkünken, bu konuda pek birşey yapılmıyor.
Sn cb da tüm yetkiler mevcut makul projelere imzasını pek görmedik, bu yorumun neresi yanlış, beni düzeltin lütfen.
Ayrıca herkesin her yorumda siz dahil fikrini görmüyoruz çoğu zaman geyik muhabbeti.Fikirlerini yaptıgın yorumlarda az cok görüyorum, karsı görüşlerde oldugum kişilerin dogru yorumlarını benimde begendiğim zamanlar oldu, demek istediğim üretmeye, hizmete ve tarıma elverişli olan ülkemizde (kalkınması için gerekenler bunlar) gayet mümkünken, bu konuda pek birşey yapılmıyor.
Sn cb da tüm yetkiler mevcut makul projelere imzasını pek görmedik, bu yorumun neresi yanlış, beni düzeltin lütfen.
Burda ben soyleyince bilim dusmani dedilerKorkunç bir şey bu!
Kiz sen hala bunlarla mi ugrasiyorsun.Ayrıca herkesin her yorumda siz dahil fikrini görmüyoruz çoğu zaman geyik muhabbeti.
Ve benim kimseye kendimi kanıtlamak gibi bir çabam yok. Burası bir platform ve ben bazen bilgilenmek bazen de bir şeyler paylaşmak için geliyorum ama maalesef çoğu zaman hakaret işittim. Ve tabi ki rapor ettim birçoğu da karşılığını aldı. Beğenip beğenmeme meselesi ne kadar çok acıtıyor bazılarını. Artık bu konuda yorum yapmayacağım.