Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ak partililere seslenmiş. Niye üstüne alındın?
Nedense belli bir kesimin aklında hep şu vardır RTE ye oy veriyorsan akpartilisindir. Evet haklısınız ben akpartiye hiç oy vermedim bulunduğum bölgede beğenip oy verebilecğim milletvekili adayı olmuyor. Ama ben de kılıçdaroğlu kalsın isterim bana sorarsanız. Siz söyleyin gitsin diyorsa reis destekçisi biri olarak bizi ilgilendirmiyor.

Ekonomiyi ben devretmedigime göre hiç alınmıyorum.
Ne güzel demiş sizden biri paylaşınca!
demek ki orada bir ironi var.
Begeniyi de ona göre yapmışlar.
Hoş sizden bizden degil cidden ekonomi niye bu halde?
Amannnn
ben de artik boyleyim.
ohhh mis.

Naapsın güç yetiremiyor Yazıktır ya, destek çıkalım biraz. Türk parası kullanmak iyi fikirmiş Deneyeceğim

Kopyala yapıştırla olmuyor dikkat etmek lazım çarpıveriyorsunuz. Varsa bir düşünceniz söyleyin yoksa yine söyleyin okuyup okuyup eğleniyoruz

Tabiki beğenmedim atabilirsin sadece yazdığım şeylerin neresi yanlış diye düşünüyorum bu konuda bizi aydınlatsan memnun kalırdık :))

Gülüyoruz artık

Tabiki beğenmedim atabilirsin sadece yazdığım şeylerin neresi yanlış diye düşünüyorum bu konuda bizi aydınlatsan memnun kalırdık :))
O mesajda sebep yazıyor ayrıca bir alıntılanan mesajdaki bazı beğeniler silinmiş olsun ss var Benim bütün emojilerim kıymetli boşa harcamam okur geçerim
Bir de gelip sanki her beğenmediğiniz mesajın altına neden beğenmediğinizi açıklıyor gibi benden açıklama bekliyorsunuz. Beğenmedim alışın.

Bak canım benim, beğenmedim atabilirsin bu senin doğal hakkın, buna birşey dediğim yok, fikirlerini merak ediyorum güzel bir diyalog kurabiliriz bence :))

Ablacım kadının doktorası finansal mühendislik üzerine, ABD’de yönetim bilimleri ve liderlik üzerine de eğitim almış, yurtdışında okuduğu okullar dünya üniversite sıralamasında ilk 5’te yer alan okullar, çalıştığı ilk banka da sıradan banka değil Goldman Sachs, bu banka bildiğim kadarıyla herkesi bünyesine almıyor, Türkiye’de endüstri mühendisliğinden mezun olmuş olabilir ama Amerika’da yönünü finansa çevirip bu yönde eğitimler almış.
Goldman Sachs gibi bir yer yazık kendi ülkesinde açıkta kalmış biz iş verelim sevaptır demez bir ışık görmüşler de bünyelerine katmışlar.

TCMB başındayken ne yapar başarılı olur mu onu zaman gösterir ama eğitimlerine okuduğu okullara bakınca kadın hırslı, azimli ve başarılı bir öğrenciymiş, goldman sachs geçmişine bakınca da gelecek görülmüş ki iş verilmiş.

Son cümleni anladım orasını bilemem öyledir böyledir de diyemem ama vaktiyle ülke için çok parlak buluşları olup bu buluşları tv kanallarında tanıtan ama devlet kurumlarından ilgi ve destek görmediği için yurtdışına gidenler oldu, bugün onlardan birisi Türkiye‘de önemli bir göreve getirilse arşivlerden katıldıkları programlar çıkarılır, destek göremiyoruz şu buluşumun patentini alamıyorum vs diye.

Bak canım benim, beğenmedim atabilirsin bu senin doğal hakkın, buna birşey dediğim yok, fikirlerini merak ediyorum güzel bir diyalog kurabiliriz bence :))
Şimdi paylaşım yapmıyorum ben aylardır buradayım fikirlerimi az çok tahmin edebilirsiniz rastlamışsınızdır. Ben baktım sizin dahi birkaç mesajınızı beğenmişim benim için sorun değil. Benim gibi düşünmeyen ne derse desin yanlıştır demiyormuşum demek ki.
Memleket meselesi değil. Bu dert olsa benim bütün mesajlarım sonrası ağlamam lazım dislike dolu

Fikirlerini yaptıgın yorumlarda az cok görüyorum, karsı görüşlerde oldugum kişilerin dogru yorumlarını benimde begendiğim zamanlar oldu, demek istediğim üretmeye, hizmete ve tarıma elverişli olan ülkemizde (kalkınması için gerekenler bunlar) gayet mümkünken, bu konuda pek birşey yapılmıyor.
Sn cb da tüm yetkiler mevcut makul projelere imzasını pek görmedik, bu yorumun neresi yanlış, beni düzeltin lütfen.

Bahsettiğiniz mesajı bu şekilde paylaşmamışsınız mesajın içeriği doğru olabilir tavır yanlış. “İstese yapabilir yapmıyor, Doları o mu yükseltiyor yok canım ben yükseltiyorum”
Bu tabirleri siz yazmışsınız; size göre doğru olabilir bana göre değil bu yüzden beğenmemişim.
Mesajın içeriğinde haklısınız kabine yeni kuruldu görelim bakalım neler olacak? Aceleci davranmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Hangi makûl projeye imza atmamış cumhurbaşkanı.?
Mevcut, makûl projelerle ilgili paylaşım yapar mısınız gerçekten bu konuda bilgi sahibi değilim.

Ayrıca herkesin her yorumda siz dahil fikrini görmüyoruz çoğu zaman geyik muhabbeti.
Ve benim kimseye kendimi kanıtlamak gibi bir çabam yok. Burası bir platform ve ben bazen bilgilenmek bazen de bir şeyler paylaşmak için geliyorum ama maalesef çoğu zaman hakaret işittim. Ve tabi ki rapor ettim birçoğu da karşılığını aldı. Beğenip beğenmeme meselesi ne kadar çok acıtıyor bazılarını. Artık bu konuda yorum yapmayacağım.

Kiz sen hala bunlarla mi ugrasiyorsun. amann nau nau da gitmis vah vahneyse ki ben zaten banliymisim, ilk defa sevindim bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…