- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.018
Aa içmeyiver.Ay kızlar yastayım çaya %40 zam yapılmış
Olamaz bi çayımız vardı oda lüx oldu
Ben erdoğan mitinglerine giderim bundan sonraAa içmeyiver.
Yemeyiver, gezmeyiver en son yaşamayıvere geçeceğiz, hadi bakalım.
Zıkkım iç demedin, iyi bariAa içmeyiver.
Yemeyiver, gezmeyiver en son yaşamayıvere geçeceğiz, hadi bakalım.
Çay ahh keşkee, şöyle çil çil sarılı olanındanBen erdoğan mitinglerine giderim bundan sonra
Kafama çay atsın gocunmuyorum
Makarna kömür versin akp liyim
Nede olsa kazanacağımız yok
Yer içer ısınırız vallahi billahi
Yokluk kötü şeyÇay ahh keşkee, şöyle çil çil sarılı olanından
Biz hep bilmediğimizden, millet karnı doyurmuş da ondan verirmiş.
Bundan sonra makarnanın g.tünün gılıyık.
Sigaraya zam eli kulağında benimkine.Zıkkım iç demedin, iyi bariBiz alkole zam geldi deyince öyle diyorlar genelde. Eh işte bugün alkole yarın çaya
Amin ecmainYokluk kötü şey
Allah açlıkla sınamasın
Zorunda mıyımSigaraya zam eli kulağında benimkine.
Sorma, fenadayım.
İnat değil mi 100 de yapsalar içeceğim, milletin gözüne soka soka ulu orta içeceğim, bir tane ver derler noo.
Süleymandan ohhh videosu, anca benden bu oynar artık.
ElhamdülillahKızlar faiz oranları yükselmeyene kadar doların yükselişi durmayacak gibi
Bizim Nas ne olacak acaba
Direnebilecek miyiz
La havle valla senide imana getirdikElhamdülillah
La havle valla senide imana getirdik
Yarabi çok şükür
Dolar kuru ve kabineden devam ediyoruz.Oyum Kılıçdaroğlu'naBende değişen bir şey yok. Burada ne var ne yok?
Yapmamışızdır ya öyle şeylerBu arada kamuda s
Dolar kuru ve kabineden devam ediyoruz.
Bu arada kamu kurumlarında sosyal medyadan seçim sonucuna hakaret edenlere soruşturmalar başlamış galiba, dedikodular dolanıyor.
Kendi adıma ağır eleştirim var ama hakaret boyutunda sözüm yok. O da sadece burada. Millet kendi sosyal medyasından yağdırmış anladığım kadarıyla. Kötü sözler var. Herkes hakettiği gibi yaşar şeklinde falan değil.Yapmamışızdır ya öyle şeyler
Ben artık neyin hakaret sayıldığını anlamıyorum açıkçası. Düşünce ve ifade özgürlüğü ne, hakaret ne bilmiyorum. Bilsem burada iki gün durup ban yemem zatenKendi adıma ağır eleştirim var ama hakaret boyutunda sözüm yok. O da sadece burada. Millet kendi sosyal medyasından yağdırmış anladığım kadarıyla. Kötü sözler var. Herkes hakettiği gibi yaşar şeklinde falan değil.
O da doğru, kelime seçmekten iflahımız sökülüyorBen artık neyin hakaret sayıldığını anlamıyorum açıkçası. Düşünce ve ifade özgürlüğü ne, hakaret ne bilmiyorum. Bilsem burada iki gün durup ban yemem zaten
Niloya günüm geçti diye paylaşım yapmış duvarındazamları yakından takip etmeye başlayacak yakında galiba
"Köpeği öldürene sürütürler." derdi Sıtkı hoca. Bizi öyle eğitti sağlığında. Bırakalım da öldüren sürüsün. Susalım bir süre daha.O da doğru, kelime seçmekten iflahımız sökülüyor