- 9 Şubat 2010
- 17.852
- 39.817
Bekleyip göreceğiz, bizim maaşlar pul oldu, sigaraya bile 16 lira zam geldi. Asgari ücretlinin durumunu hiç karıştırmıyorum. Seneye oğlan 8.sınıf, boğazımızdan kesip özel derse test kitabına yatırmak zorunda kalmayız inşallahKurun yükselmesi gerekiyor ztn, hergun altin ve dolar satışı ile baskilaniyordu. Rezervler mahvolmuş
Yukarıda bir noktada duracak şu an baskı ve satış kalktığı için yükseliyor hacimli yükselecek kademeli faiz artışı ile dengeye gelecek bu kaçınılmaz sondu. .
Rica ederim ne demekHafize Gaye Erkan müthiş bir kadınmış
Araştırdım teşekkür ederim linkte attınız
Umarım her şey teker teker rayına oturacak herkes gibi ben de böyle olmasını diliyorum. Twitterda tt olduğunu görünce benim de gözlerim ışıldadı doğrusu
Bu müjdeyi ilk sizden duymak memnun edici.
Kulis bilgisi gibi oldu
Daha da ümitlendim
Teşekkür ederim
O uygulanırken alt açıklamayla uygulanıyor yalnız sadece üsttekiyle değil, araştırdığım için alt kısmı dikkate almışım demek ki çünküm darp raporu alıp boşanma davasında kullanan adam da gördüm. Kadın gerçekten dayak yediği halde rapor almak alına gelmemiş ya da kadında iz kalmamış ama şiddet uygulayan adam tırmak izlerine rapor almış. Bu şekilde de şikayetçi olmuş. Bu durumda mağdur görünenin beyanınesas alınmış kadının değil. Bazen hop oturup hop kalkmak iyidir. Bahsettiğiniz avukat ortada kadın beyanı olduğu için bu şekilde kullanmıştır belki bilemiyorum. Ama ısrarla uzaklaştırma kararı çıkarılmayan adamlar kadınları öldürebildiğine göre aslında pek de öyle işlemiyor olmalı. Hatta benim uzaklaştırma alan kadın velim de vardı eski okulumda. Sonuç olarak hepimiz maddenin açıklamasını görmüş olduk. Özü mağdurun beyanı şeklindeymiş. Dürüst olalım adı geçen kanunun kaldırılmasını isteyenlerin aslında temiz bir amacı yok, bu ülkede şiddet görenlerin %80den fazlası kadın ve çocuk. İstisnalar da kaideyi bozmaz. Bir kaç erkek psikopat kadınlara rast geldi diye kanun kaldırmaya kalkışmak haksızlığın en büyüğüdür.Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair 6284 sayılı kanun` veCinsel taciz ve şiddet durumunda Kadının Beyanı Esastır
ilkesi vardır başlık budur. “Mağdurun beyanı esastır” değil. Yıllardır pekçok insan bu maddenin bu ilkesi yüzünden hop oturup hop kalktı. Pek tabi ki en çok kadın mağdurdur ve çocuklar.
Ama hepsi “bu başlık” altında toplanır. Ki bunuZemheriPoyraz ın hiçbir yerde en azından rastlayıp okumadığını düşünmüyorum.Gördüğüm kadarı ile araştırmayı seven bir hanımefendi. Bir tıkla bütün bilgilere ulaşabilir herkes.
Yakın zamanda daha önce bir yakınımın davasından bahsettim burada hemen hemen bütün terimlere hakim olmaya başladık. Baştaki iki cümleyi de avukatımız vasıtasıyle defalarca kez duyduk.
Ve ben kadının beyanı esastır kısmından halen rahatsızım
Ama ne yapacaksınız ki sizi de anlıyorum bana hırsınız epeydir sürüyor. Ama yine olmadı.
Mahlas üzgünüm Evraka Evraka dedin ama durum bu.
Benimle uğraşmaya devam etmek istiyorsan buyur
Sert bir hamle oldu ama iç işleri hakkında makale bile okumamış bir adamın yerine bu işi çekirdekten bilen, zamanında pek çok kademede yer almış bir adam olması olumlu. İnşallah gerçekten yasalara göre hareket eder.O değilde hakan fidanın dısişleri bakanı olmasına sasırdım, gizemli bir isim artık göz önünde olacak
Tin Süresinden, biz insanı üstünlerin en üstünü (ahsen-i tagvim) yarattık; sonra o kendini aşağıların en aşağısına (esfele safilin) çevirdi. Bu arada mesajınıza atladım kusura bakmayın :) okuyunca yazasım geldiİlk kelimeyi söyleyemiyorum, ikincinin anlamını bilmiyorum. Çok cehil hissettim kendimi bunlar ne kız böyle
Ayet çok güzelmiş, günümüz dünyasının açıklaması işte. Her gün daha kötüye gidiyoruzTin Süresinden, biz insanı üstünlerin en üstünü (ahsen-i tagvim) yarattık; sonra o kendini aşağıların en aşağısına (esfele safilin) çevirdi. Bu arada mesajınıza atladım kusura bakmayın :) okuyunca yazasım geldi
Sigara sağlığa zararlıBekleyip göreceğiz, bizim maaşlar pul oldu, sigaraya bile 16 lira zam geldi. Asgari ücretlinin durumunu hiç karıştırmıyorum. Seneye oğlan 8.sınıf, boğazımızdan kesip özel derse test kitabına yatırmak zorunda kalmayız inşallah
Ben de bugün gördüm, cv sini beğendim açıkçasıHafize Gaye Erkan müthiş bir kadınmış
Araştırdım teşekkür ederim linkte attınız
Umarım her şey teker teker rayına oturacak herkes gibi ben de böyle olmasını diliyorum. Twitterda tt olduğunu görünce benim de gözlerim ışıldadı doğrusu
Bu müjdeyi ilk sizden duymak memnun edici.
Kulis bilgisi gibi oldu
Daha da ümitlendim
Teşekkür ederim
Hakan Fidan Cumhurbaşkanının aynı ekonomi de olduğu gibi stratejik hamlelerinden birisi bence, oy verdik vermedik fark etmez bu konuda takdir etmek lazım, uluslararası ilişkilerimizde farklı şeyler olacak sanırım ama tabii bu negatif yönde mi pozitif yönde mi olacak zaman gösterir.Sert bir hamle oldu ama iç işleri hakkında makale bile okumamış bir adamın yerine bu işi çekirdekten bilen, zamanında pek çok kademede yer almış bir adam olması olumlu. İnşallah gerçekten yasalara göre hareket eder.
İnşallah öyledir. Bizim ülkemiz düz mantıkla işliyor çünkü, bunu kötüye kullanmaya müsait çok insan çıkacağına eminim
Bekleyip göreceğiz, bizim maaşlar pul oldu, sigaraya bile 16 lira zam geldi. Asgari ücretlinin durumunu hiç karıştırmıyorum. Seneye oğlan 8.sınıf, boğazımızdan kesip özel derse test kitabına yatırmak zorunda kalmayız inşallah
Kendisi de iyi telaffuz edemiyor zaten o yüzden manasını yanında söylemiş. Hayvandan aşağı mertebe.İlk kelimeyi söyleyemiyorum, ikincinin anlamını bilmiyorum. Çok cehil hissettim kendimi bunlar ne kız böyle
İşte idama bu yüzden karşıyım. Kadını, hayvanı, çocukları öldürüp tecavüz edenlere idam gelmeli çok güzel ancak zaten hak edene hak ettiği cezayı verseler idama gerek kalmayacak. İdam geldiğinde en çokta haksız yere giren, kanıtlayamadıkları adamları öldürecekler belki de... Malum ülkeyi ayağa kaldıran kadın cinayetlerinde hapse bile girmeyenler olmuştu. İfadesini aldılar bıraktılar. E sen bunlara ceza bile vermezken kimi idam edeceksin? İşte o idamı çok yanlış yerde kullanırlar. Bende isterim hepimiz isteriz bu katliamı yapanların öldürülmesini ama bu çok çatışmalara sebep olur. Ümitcan vb. zaten sabıkası leş gibi olan, geçmişte de bir sürü hırsız, kavga, yağmalama, bıçaklama.. vs. suçları bulunan ancak her seferinde salınan kişiler. Ülkede önce CEZA ve ADALET sistemi tam olarak rayına otursa bunlar müebbet yer, affı olmaz. Af sistemine bile karşıyım ben. Bunlar varken idam inanın çok haksız kişilere denk gelir.Ömür boyu hapisten çıkamasa çok daha iyi hem orda ona hak ettiğini yaşatırlar diye düşünüyorum.
Daha bugün bir haber okudum dört çocuğunu öldürdüğü için 20 senedir hapiste olan kadının bilimin ışığında öldürmediği anlaşılmış.
Üç çocuğunun çok nadir genetik hastalığı varmış.
Kadın hapisten çıkmış şimdi ama geri giden yıllarını veya suçlanışını ne geri getirebilir artık.
Kesinlikle idam gelirse olmayacak canlar gider bu ülkede bence de.İşte idama bu yüzden karşıyım. Kadını, hayvanı, çocukları öldürüp tecavüz edenlere idam gelmeli çok güzel ancak zaten hak edene hak ettiği cezayı verseler idama gerek kalmayacak. İdam geldiğinde en çokta haksız yere giren, kanıtlayamadıkları adamları öldürecekler belki de... Malum ülkeyi ayağa kaldıran kadın cinayetlerinde hapse bile girmeyenler olmuştu. İfadesini aldılar bıraktılar. E sen bunlara ceza bile vermezken kimi idam edeceksin? İşte o idamı çok yanlış yerde kullanırlar. Bende isterim hepimiz isteriz bu katliamı yapanların öldürülmesini ama bu çok çatışmalara sebep olur. Ümitcan vb. zaten sabıkası leş gibi olan, geçmişte de bir sürü hırsız, kavga, yağmalama, bıçaklama.. vs. suçları bulunan ancak her seferinde salınan kişiler. Ülkede önce CEZA ve ADALET sistemi tam olarak rayına otursa bunlar müebbet yer, affı olmaz. Af sistemine bile karşıyım ben. Bunlar varken idam inanın çok haksız kişilere denk gelir.
Yani kadın cinayeti adı altında getirip kendi lehine döndürürler olayı. Kadın cinayeti işleyenler hariç herkesi idam ederler artık. O cinayeti işleyen zaten müebbet yese onun için işkence olur. Bu ölmesinden daha iyidir. Ama yok af geliyor yok bir anda dava tekrar açılıyor salınıyor. Ya sen ceza dahi verme tenezzülünde bulunmazken ve hepimiz salındıklarını haberlerde dahi izlerken idamı nasıl isteyebilirsin? Fragmanını az çok tahmin edebiliyorum. Hapse girseler keşke ona da razıyız. Musa Orhan pisliğini saldıklarında Ezgi Mola isyan edip, hakaret etmişti resmen kadına ceza verilip, tecavüzcü salınmıştı. Böyle bir ülkede idam gelse ne olur hiç bilmiyorlar hiç...Kesinlikle idam gelirse olmayacak canlar gider bu ülkede bence de.
Ay sigara sağlığa zararlı tamam da yediğimiz sözde sağlıklı meyveler bile zararlı, hayatında sigara içmemiş doğal beslenme konusunda çılgınca hassasiyetleri olan bir anneye sahip kuzenin sinsi bir tümör yüzünden 36 yaşında dünyadan ayrıldı benim. Rakı içen öldü de su içen ölmedimi düsturunda yaşıyorum uzun zamandır. Sigara göstermelik bir örnek zaten, ekmeğe gelecek zam meydanda, keşke sadece sigara olsaydı zamlananSigara sağlığa zararlıyapmayın öğretmenim
Tek dileğim ülkece refahımız, zaten hepimiz bunu istiyoruzAslinda en gec 2 sene sonrasını refah görüyorum biraz sıkıntı var ama yolun sonu aydinlik. Zor belada olsa harcama olmasi dahi cok kiymetli ama baskı devam ederse durgunluk gelir o zmn biteriz.
İçerideki delinin yarısı bizim değil yalnız, o da can sıkıcı. İnşallah o konuda da mantıklı kararlar alınır. Bu gün başıboş ve cezadan muaf gezenler (vatandaş olmayanlar yargılanamıyor gibi bir izlenimim var) yarın bu ülkenin mafyası olacak. Bence o tehlike çok büyük. Ailesini alıp gelen iş bulup çalışmaya çalışanları da gördüm o hadi bir derece ama hem devletin sırtından geçinip hem de düzen bozanlara tahammül etmek imkansızHakan Fidanı bende merakla takip edeceğim. Ülkenin dis politikası benim için çok daha önemli içeridekine deli benim diye katlanabilirim ama dışarısı öyle değil
Açıklamalar şahane oldu çok sağ ol, bizim ülkemizde böyle sıra dışı kelimeler seçip gündem olmak çooook uzun geçmişli bir mesele. 40 yaş civarı olanlar mesut yılmazla tansu çillerin 'taocu' polemiğini hatırlarKendisi de iyi telaffuz edemiyor zaten o yüzden manasını yanında söylemiş. Hayvandan aşağı mertebe.
Aslı Kur'an a dayanır cehennemin de en alt tabakasına layık şeklinde demek istemiş ama Eski Türkçe'de de geçiyor, çok sever siyasiler Osmanlı Türkçesi kullanmayı. Bizim eşraftan birini bence süslü kelime kullanayım diye sırf bunun için görevlendiriyor çoğu
Soros'a gelince:George Soros yardım fonu olan biri onun projesisin diyor. Lakin Soros mültecilere yardım eden açık toplum vakfı lideri. Özdağ ben ne alaka durumu!