Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair 6284 sayılı kanun` ve Cinsel taciz ve şiddet durumunda Kadının Beyanı Esastır ilkesi vardır başlık budur. “Mağdurun beyanı esastır” değil. Yıllardır pekçok insan bu maddenin bu ilkesi yüzünden hop oturup hop kalktı. Pek tabi ki en çok kadın mağdurdur ve çocuklar.
Ama hepsi “bu başlık” altında toplanır. Ki bunu ZemheriPoyraz ın hiçbir yerde en azından rastlayıp okumadığını düşünmüyorum.Gördüğüm kadarı ile araştırmayı seven bir hanımefendi. Bir tıkla bütün bilgilere ulaşabilir herkes.
Yakın zamanda daha önce bir yakınımın davasından bahsettim burada hemen hemen bütün terimlere hakim olmaya başladık. Baştaki iki cümleyi de avukatımız vasıtasıyle defalarca kez duyduk.
Ve ben kadının beyanı esastır kısmından halen rahatsızım
Ama ne yapacaksınız ki sizi de anlıyorum bana hırsınız epeydir sürüyor. Ama yine olmadı.
Mahlas üzgünüm Evraka Evraka dedin ama durum bu.
Benimle uğraşmaya devam etmek istiyorsan buyur

Mağdurun beyanı esastır yazamaz zaten. Mağdur sıfatının kullanılması için suçun kanıtlanmış olması gerekir. Henüz kanıtlanmamış birşeyde nasıl mağdur denecek? Sıfatlar, zamirler önemli. İlkokul 4. sınıf Türkçe dil bilgisi.

Hanımefendi doğru sandığınız şeyin uygulaması farklı bana inanmıyorsanız aile bakanlığına inanın o zaman. Doğru bilinen yanlış şeklinde paylaşmış.

Ortada o kadar erkeklerin lehine dönmüş dava varken niye bir kadınla bunu tartışayım kendinize bahane bulmayın.

Ben neyi anlatıyorum ki kanun başlık bu şekilde geçiyor bu videoları benim görmediğimi mi düşünüyorsunuz? Defalarca neler peşinde koştuk dava sürecimizde
Burada bahsedilen yalnız kadın değil diğer mağdur durumda olan insanlar için de bu başlık altında toplandığından bahsediyor ki ben de yazdım. Darp edilen istismara uğrayan en çok kadınlar ve çocuklar hatta yaşlılar bunu inkar eden yok. Hatta daha da genişlemeli
Bizzat yaşadık olayın içindeyiz

Diyorsunuz ki aynı şeyi konuşuyoruz burada da.

Hiç öyle anlaşılmadı söyledikleriniz. ( ki benim gibi başka yorumlar da olduğu için bunu destekliyor) Ya da nasıl haklı çıkarım çabasına çeviriyorsunuz söylediklerinizi.

Yanlış anlaşıldım cümlesi fıtratınızda neden yok?Kaç alıntıdır yok siz bana hırs yaptınız, yok benimle uğraşıyorsunuz. Aha da yakaladım bu bir evreka yanılgısı dediniz. Bunların hiçbirine laf etmedim bile çünkü fazla anlam yüklüyorsunuz.

Size son olarak şunu söyleyeyim bugün size attığım ilk yoruma bakarsanız orada hepsinin bu başlık altında toplandığını söyledim haklı çıkmak gibi bir gayem yok olan ortada kanun ortada. Birkaç kişinin sizin gibi düşünüyor olması sizin haklı olduğunuzu da koymaz ortaya o siz bunu söylüyorsanız ben de derim ki benim dünkü mesajlarıma gidin benim gibi düşünenlerin beğenilerini orada görün.
Dün geceden beri ss alıp paylaştığım fotoğrafın altına yorumları yığan sizsiniz bir başlık üzerinden arkamdan konuşan beni alıntılamayıp sizin söylediğiniz tabirle ortaya konuşma durumuna düşen de sizsiniz. Ben kişiliğinize saygı duymakla beraber benimle neden uğraştığınızı halâ anlamadım.
Rica ediyorum bundan sonra mesajlarımı alıntılamayın.

Ben demiyorum

Eklentiler

• 07C11080-4F66-454F-A596-CD86E762AD26.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 63
Neyi alıntılayıp alıntılamayacağımıza konusunda kimse karar mercii olamaz orda bir anlaşalım. Yani benim de her sözümü alıntılayabilirsiniz burda bir gariplik görmüyorum.

Hatta dikkat ederseniz ortaya konuştuğunuzu sayemde alıntılamaya başlayarak güzel bir eyleme dönüştürdünüz.

Alıntılayamadığım yer için bilerek yapılmış bir şey yok sayfadan kaynaklı da olabilir göz ardı seçeneğinde çalışmıyor çünkü..
Hoca bana taktı, hoca bana taktıdiye tekrar etmenize gerek yok. Öyle bir güdüm gözetmiyorum.

O değilde hakan fidanın dısişleri bakanı olmasına sasırdım, gizemli bir isim artık göz önünde olacak

Hukuk hakkında güzel dilbilgisiyle konuşabilen engin bilgi sahibi hanımefendi “bir şey” kelimesini ayrı yazmayı öğrendikten sonra belki sizi muhatap alabilirim.

Dilbilgisini nasıl atlamışım ya
O da bitişik yazılır

Hukuk hakkında güzel dilbilgisiyle konuşabilen engin bilgi sahibi hanımefendi “bir şey” kelimesini ayrı yazmayı öğrendikten sonra belki sizi muhatap alabilirim.
Değmeyeceğini düşündüğüm kişiler için fazla özenmiyorum artık
Prensip meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…