Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ay sigara sağlığa zararlı tamam da yediğimiz sözde sağlıklı meyveler bile zararlı, hayatında sigara içmemiş doğal beslenme konusunda çılgınca hassasiyetleri olan bir anneye sahip kuzenin sinsi bir tümör yüzünden 36 yaşında dünyadan ayrıldı benim. Rakı içen öldü de su içen ölmedimi düsturunda yaşıyorum uzun zamandır. Sigara göstermelik bir örnek zaten, ekmeğe gelecek zam meydanda, keşke sadece sigara olsaydı zamlanan
Başınız sağ olsun üzüldüm sabır dilerim 😔

Yani kadın cinayeti adı altında getirip kendi lehine döndürürler olayı. Kadın cinayeti işleyenler hariç herkesi idam ederler artık. O cinayeti işleyen zaten müebbet yese onun için işkence olur. Bu ölmesinden daha iyidir. Ama yok af geliyor yok bir anda dava tekrar açılıyor salınıyor. Ya sen ceza dahi verme tenezzülünde bulunmazken ve hepimiz salındıklarını haberlerde dahi izlerken idamı nasıl isteyebilirsin? Fragmanını az çok tahmin edebiliyorum. Hapse girseler keşke ona da razıyız. Musa Orhan pisliğini saldıklarında Ezgi Mola isyan edip, hakaret etmişti resmen kadına ceza verilip, tecavüzcü salınmıştı. Böyle bir ülkede idam gelse ne olur hiç bilmiyorlar hiç...
Ömür boyu hapis yatacak ama iyileştirmeyecekler şartlarını hapiste öyle pis azılı suçluların. Her gün ölüp ölüp dirilecek kaldığı yerde.

İçerideki delinin yarısı bizim değil yalnız, o da can sıkıcı. İnşallah o konuda da mantıklı kararlar alınır. Bu gün başıboş ve cezadan muaf gezenler (vatandaş olmayanlar yargılanamıyor gibi bir izlenimim var) yarın bu ülkenin mafyası olacak. Bence o tehlike çok büyük. Ailesini alıp gelen iş bulup çalışmaya çalışanları da gördüm o hadi bir derece ama hem devletin sırtından geçinip hem de düzen bozanlara tahammül etmek imkansız

O konuda haklısınız ama onlarında yarısını tutan yine bizim delimiz
Sert adımlar atilmamasinin nedeni + oy oranlarına etkisi bence tartışılmalı. Gitmelerini istemeyen, bize bereket getirmek adına geldiklerini düşünen garip bir topluluk var yorumları okumaya tahammül edemezsiniz

İçerideki delinin yarısı bizim değil yalnız, o da can sıkıcı. İnşallah o konuda da mantıklı kararlar alınır. Bu gün başıboş ve cezadan muaf gezenler (vatandaş olmayanlar yargılanamıyor gibi bir izlenimim var) yarın bu ülkenin mafyası olacak. Bence o tehlike çok büyük. Ailesini alıp gelen iş bulup çalışmaya çalışanları da gördüm o hadi bir derece ama hem devletin sırtından geçinip hem de düzen bozanlara tahammül etmek imkansız

Ben yazdigimda Astrolojiye inanmayan gülüp geçen çok olmuştu bu konuda sessiz sakin ilgilenen sadece Astrolojiye emek verip olasılık olarak gördüğünü söyleyen eğitmeligini de yapan tek bir kişiyi arada okurum. 2020de çok uyarmıştı ne iş ne as verin gün gelir işsiz evsiz kalırsınız diye. Ozellikle Afganlarin uzerinde duruyordu. O zaman da hakaret icerikli yorumlar alıyordu irkci merhametsiz vs diye.Evsiz kaldık işsiz kalmakta an meselesi. Şu an yüksek enflasyonda bile hareket varken ekonomik durgunlukta en büyük tehlike yine mülteci gruplar çünkü az maaş sgk olmadan çalıştırma çok cazip olacak. Biz birbirimizi tutan bir toplum da değiliz öyle bir işletmeye 10 müşteri tepki gösterse 3 kişi sgkyi arasa böyle şeyler yaşanmaz. Böyle garip bir sarmaldayiz işin içinden çıkmak imkansız gibi..

Açıklamalar şahane oldu çok sağ ol, bizim ülkemizde böyle sıra dışı kelimeler seçip gündem olmak çooook uzun geçmişli bir mesele. 40 yaş civarı olanlar mesut yılmazla tansu çillerin 'taocu' polemiğini hatırlar 🤣 bir demet tiyatroda bile göndermesi olmuştu, aylarca gitmişti geyiği
Onlar Gaf yapıyordu bunlar bile isteye kullanıyor 😂

Ay sigara sağlığa zararlı tamam da yediğimiz sözde sağlıklı meyveler bile zararlı, hayatında sigara içmemiş doğal beslenme konusunda çılgınca hassasiyetleri olan bir anneye sahip kuzenin sinsi bir tümör yüzünden 36 yaşında dünyadan ayrıldı benim. Rakı içen öldü de su içen ölmedimi düsturunda yaşıyorum uzun zamandır. Sigara göstermelik bir örnek zaten, ekmeğe gelecek zam meydanda, keşke sadece sigara olsaydı zamlanan
Allah im ya kafaya taktigimiz seyler o kadar boski aslında yalan dünyada

Onlar Gaf yapıyordu bunlar bile isteye kullanıyor 😂

Gaf da denmez buna yaaaa, ilginç olsun diye koymuş 🤣 sonrası rezillik zaten

Bunu bi izleyin, siyasiler karşıya gelince ne güzel oluyormuş, çeşme hava alanını tansu çiller yapmış arkadaşlar, bilmeyen varsa haberiniz olsun 🤣

Gaf da denmez buna yaaaa, ilginç olsun diye koymuş 🤣 sonrası rezillik zaten

Bunu bi izleyin, siyasiler karşıya gelince ne güzel oluyormuş, çeşme hava alanını tansu çiller yapmış arkadaşlar, bilmeyen varsa haberiniz olsun 🤣

Bence yanyana gayet medeniler. Bakın şimdi yan yana dahi gelemiyorlar 😒

Bence yanyana gayet medeniler. Bakın şimdi yan yana dahi gelemiyorlar 😒
O zaman ona mecbur hissediyorlardı kendilerini sanırım, maalesef o mecburiyet hissi şu ankilerde yok. Karşısındakine benim muhattabım değil diyor, halbuki gayet muhatabın, kral değilsin ki. Özlüyorum o günleri gerçekten. Dilde bir sınır varmış, kayboldu gitti o sınır. Ve maalesef baş ne yaparsa ayaklar da onu yapıyor, ülke kültürü gittikçe zıvanadan çıkıyor

O zaman ona mecbur hissediyorlardı kendilerini sanırım, maalesef o mecburiyet hissi şu ankilerde yok. Karşısındakine benim muhattabım değil diyor, halbuki gayet muhatabın, kral değilsin ki. Özlüyorum o günleri gerçekten. Dilde bir sınır varmış, kayboldu gitti o sınır. Ve maalesef baş ne yaparsa ayaklar da onu yapıyor, ülke kültürü gittikçe zıvanadan çıkıyor
Gerçekten gerilim filmi tadında bir siyasetimiz var imdb'si düşük olandan. Kompleks, kibir dolu çoğu. Mütevazilik ve anlayış hak getire. Parti üstü anlayışı seçim öncesi görmekten sıkıldık. Bu yüzden eskilerdeki nazikliği ben de arıyorum.

😔

Eklentiler

• IMG_20230606_180755.jpg
    IMG_20230606_180755.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 55
Esfel-i safilin demeyi bilmeyen içişleri bakanının hakaretini içeren bir video 🙄 Ha bir de soros çocuğu demişti..
Hmm hatırladım sağ ol, yaşasın B12 ❤️ (içmeye devam edeyim 👍🏻)
Esfele sâfilîn, okumasını çok sevdiğim Tîn Suresi'nde geçer.

Bu tartışmaların olduğu zaman bu ifadelere şaşırmış ve üzülmüştüm.
Özdağ'ı da dinledim, seslenişi vs. Süleymaan gel buraya, güldüğün kısım burası mıydı zorunlu- kedili simdi bebeklinick 😄 bebeklinick bebeklinick

Çocukluğumuzun siyaseti bayağı bi kibardı cidden.

Neyse ders başladı gidiyorum, Hoca kızmasın 🖐🏻

O değilde hakan fidanın dısişleri bakanı olmasına sasırdım, gizemli bir isim artık göz önünde olacak
Ben pek anlamıyorum bu işlerden.
Eşimin yorumu şu: "Diğer ülkelere fena gözdağı verdi." Bütün devletlerin gizli kapaklı işlerini Hakan Fidan bildiği icin, onlar açısından korkutucu bir hamleymiş.
Mune Mune kathy kathy

Eşimin yorumu şu: "Diğer ülkelere fena gözdağı verdi." Bütün devletlerin gizli kapaklı işlerini Hakan Fidan bildiği icin, onlar açısından korkutucu bir hamleymiş.
Mune Mune kathy kathy
İsrail Haaretz gazetesi
"Mossad'ın dış ilişkiler departmanı, Hakan Fidan'ın Dışişlerine atanmasından endişe duyuyor." Bu haber bile tek başına yeter bence de 😂 eşin benim de eşimin söylediklerine benzer şeyler söylemiş .
Yalnız benim dikkatimi çeken Hakan Fidan’ın “Bugün Cumhuriyetimizin 100’üncü, Hariciye Teşkilatımızın temellerinin atılmasının 500’üncü yıldönümünde aranıza katılmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum” söylemi ☺️
Değil dışarısı içerden bile birilerini kızdırabilir 🤭

Bu arada İngiltere’nin eski Ankara Büyükelçisi, MI6 şefi Richard Moore, Hakan Fidana yeni görevinde başarılar dilemiş ama Hakan Fidan adına açılan sahte hesaptan 🤣
Moore, MI6 şefi istihbarat şefi 🙄

Mune Mune kathy kathy
Hakan fidan dış işlerine gelmese bu bilgileri kimse kullanamaz mıydı yani, bana çok makul gelmedi. Avantajlı tarafı var tabi ki, her şeyden önce ülkeleri tanıyordur, bulunduğu alan itibariyle geçmiş bilgilerinin çok faydası olacaktır ama nedense ben onu içişlerinde görmek isterdim. İki yerde de işinin hakkını vermesini umuyorum. Bakanlık oyuncak değildir, bakanı olduğun alana hakim olacaksın, süs bebeği diye oturmayacaksın oraya. Sanırım iktidarlarının son 10 yılındaki en iyi kadro. Ama ben bayraktarların kabinede olmasına taktım. Akraba koyma arkadaş kabineye, ülkede insan mı yok.

İnşallah umutlarımız yeşermeden solmaz kabine konusunda.

Hakan fidan dış işlerine gelmese bu bilgileri kimse kullanamaz mıydı yani, bana çok makul gelmedi. Avantajlı tarafı var tabi ki, her şeyden önce ülkeleri tanıyordur, bulunduğu alan itibariyle geçmiş bilgilerinin çok faydası olacaktır ama nedense ben onu içişlerinde görmek isterdim. İki yerde de işinin hakkını vermesini umuyorum. Bakanlık oyuncak değildir, bakanı olduğun alana hakim olacaksın, süs bebeği diye oturmayacaksın oraya. Sanırım iktidarlarının son 10 yılındaki en iyi kadro. Ama ben bayraktarların kabinede olmasına taktım. Akraba koyma arkadaş kabineye, ülkede insan mı yok.

Dışişleri bakanlığında kimi görmek isterdiniz ?gerçekten merak ettim.
Uluslararsı basın biraz diken üzerinde gibi mesela forbes dergisi Fidan’ın atanmasını Abd’den Avrupa’ya, Afrika’dan Çin’e kadar etkisi olacak ve iz bırakacak (!)… MİT başkanlığında elde ettiği tecrübenin Türk dış politikasında somut etkiye sebep olacak (!) diye değerlendirmiş.
Erdoğan da sır küpüm diyordu Fidan’a.
Görelim bakalım ben epeyce ümitliyim.
Ülkem ve hepimiz için gelecek günlerin huzur mutluluk getirmesini dilerim 🙏

Dışişleri bakanlığında kimi görmek isterdiniz ?gerçekten merak ettim.
Uluslararsı basın biraz diken üzerinde gibi mesela forbes dergisi Fidan’ın atanmasını Abd’den Avrupa’ya, Afrika’dan Çin’e kadar etkisi olacak ve iz bırakacak (!)… MİT başkanlığında elde ettiği tecrübenin Türk dış politikasında somut etkiye sebep olacak (!) diye değerlendirmiş.
Erdoğan da sır küpüm diyordu Fidan’a.
Görelim bakalım ben epeyce ümitliyim.
Ülkem ve hepimiz için gelecek günlerin huzur mutluluk getirmesini dilerim 🙏
Uluslararası basın derken hang kaynaklardan okudunuz?
Eşim yabancı kaynakları çok okur neler neler yazıyorlar genel olarak ondan sordum.
Uluslararası basının her dediğini baz alıyor muyuz? Yoksa yerine göre aman dış güçler deyip yerine göre bakın dış ülkeler ne diyor kimin yanındalar bakın mı diyoruz.

Bir de bakanı olduğun alana hakim olacaksın derken bunu Hakan Fidan için mi kullandınız?
Daha önce süs bebeği olarak gördüğünüz bakan mı vardı ya da şimdi mi var ? Bu biraz ilginç geldi bana

X