Uluslararası basın derken hang kaynaklardan okudunuz?
Eşim yabancı kaynakları çok okur neler neler yazıyorlar genel olarak ondan sordum.
Uluslararası basının her dediğini baz alıyor muyuz? Yoksa yerine göre aman dış güçler deyip yerine göre bakın dış ülkeler ne diyor kimin yanındalar bakın mı diyoruz.
Şu an görevden ayrılmış olan bakanların çoğu öyleydi, tek tek mi yazayım. Soylu hayatında içişleri bakanlığıyla ilgili tek bir makale okumadığını kendi söyledi göreve geldiğinde. Milli eğitim bakanı bilgisayar mühendisi (ziya selçuk dışında 21 yılda hiç eğitimci bakanımız olmadı kaldı ki bu da eğitimci değil sadece uzun zaman bakanlıkta müsteşarlık yapması belki avantaj sağlar) , merkez bankasının başındaki kaç defa değişti sayamadık (özellikle bunlar süs bebeğiydi zaten) , ekonominin başındakiler ha keza öyle, bu ülke tıp doktoru tarım bakanı gördü sayelerinde, inkar edebilir misiniz bunları. Ülkece dibe vuruşumuzda bunun payı büyük.Bir de bakanı olduğun alana hakim olacaksın derken bunu Hakan Fidan için mi kullandınız?
Daha önce süs bebeği olarak gördüğünüz bakan mı vardı ya da şimdi mi var ? Bu biraz ilginç geldi bana
Sizin size soru sorana cevap verme tarzınız bu mudur diye merak ettim.Şu an görevden ayrılmış olan bakanların çoğu öyleydi, tek tek mi yazayım. Soylu hayatında içişleri bakanlığıyla ilgili tek bir makale okumadığını kendi söyledi göreve geldiğinde. Milli eğitim bakanı bilgisayar mühendisi (ziya selçuk dışında 21 yılda hiç eğitimci bakanımız olmadı kaldı ki bu da eğitimci değil sadece uzun zaman bakanlıkta müsteşarlık yapması belki avantaj sağlar) , merkez bankasının başındaki kaç defa değişti sayamadık (özellikle bunlar süs bebeğiydi zaten) , ekonominin başındakiler ha keza öyle, bu ülke tıp doktoru tarım bakanı gördü sayelerinde, inkar edebilir misiniz bunları. Ülkece dibe vuruşumuzda bunun payı büyük.
Ha alıntılamadığım diğer mesajınıza da buradan yazayım, hakan fidanı dış işlerine yakıştıramadığımdan değil ama içişlerinde hayal ettim, dış işlerine de adayım olmak zorunda değil. Kötü bir şey de yazmamıştım. 'Hakan fidan çok şey biliyor, kara kutu' falan filan da çok anlamsız. Mit ülke çıkarları için gereken her şeyi uygun bakanlıkla paylaşmak zorundadır zaten bu tip stratejiler için de var mit. Kendisinin iç ya da dış işlerinde olması sadece eğitim, bilgi birikimi ve tecrübe açısından avantaj olabilir. Gidip de kapı arkasında ülke tehdit etmek için değil. Tehdit edilecek olduktan sonra mitin verileri yardımıyla herhangi bir uygun eğitimdeki dışişleri bakanı da yapar bunu. Fidan işe hakim bir adam buradaki önemli nokta tecrübe ve kıvrak zeka olabilir.
Ayrıca bakanları eleştirme hakkım var, hükümeti eleştirme hakkım var, beğenmeme hakkım da var. Kendileri vahiy yoluyla oturmadılar o koltuklara.
Ekonomi gözlerdeki ışıktıdır, ezan susmaz diye kriz açıklayan; öğretmenler bayraktır vatandır maaşları yetmiyor diyemezsiniz edebiyatı yapan bakan mı olur ya. Bunlar sadece laf salatası, şu şu sebeplerle şu sorunları yaşıyoruz, şöyle çözeceğiz demesi gereken adamlar halka ninni söyledi yıllardır.
Batıyoruz, ne zaman etki edecek bu şimşeğin varlığı, düşmesini de beklemiyorum sabitlense razıyımDolr alış Dolar satış
22.8159 22.8616
Ben razı değilim, emniyetteki tutarsız ve gevşek tavırlar, asayiş sorunlar bile bunun için yeterli bana göre. Arabama çarpanı polise ihbar ettiğimde kamera kaydı varsa bul getir bakalım yoksa takipsizlik veriyoruz diyen emniyet olmaz, olamaz. Bunu daha çok örneği var bu sadece çevremde yaşananlardan biri.Sizin size soru sorana cevap verme tarzınız bu mudur diye merak ettim.
O zaman bende size kısaca şöyle söyleyeyim süleyman soylu gelmiş geçmiş en iyi içişleri bakanlarından biridir. Sinmeden,ezilip büzülmeden, inisiyatif aldı. Terör onun içişleri bakanlığı döneminde sıfırlanma noktasına geldi. Yurtdışında ypg pkk lıların kökünü kazırken hulusi akar ve tsk ya, içerde temizlik yaptıkça son derece planlı ve sistemli bir şekilde soylu’ya saldırdılar. 2021 yılında 1468 cinayetin biri hariç tamamı yakalandı. Soylu, istanbul karın altında kaldığı şu meşhur istanbulun tıkandığı gün ( imamoğlunun balıkçıda misafir ağırladığı ) 24 ocak 2022 günü yaya olarak 12-13 km yürüdü olanı biteni yerinde gözlem yapabilmek için. Tahmin edebilirsiniz ki bu anlattıklarım devede kulak.
Biz süleyman soyludan razıyız sizi bilemeyiz.
Ama son cümlelerinizde öfkenizin nedenini anlamama vesile oldu.
Görüşlerinize saygı duyuyorum
Cevap tarzımda bir şey yok, yaşananlardan dolayı bunları o koltuğa oturtana da utanmadan oturanlara da gayet kızgınım. Bu ülkeyi bu hale dış güçler getirmedi, beni buna kimse ikna edemezSizin size soru sorana cevap verme tarzınız bu mudur diye merak ettim.
O zaman bende size kısaca şöyle söyleyeyim süleyman soylu gelmiş geçmiş en iyi içişleri bakanlarından biridir. Sinmeden,ezilip büzülmeden, inisiyatif aldı. Terör onun içişleri bakanlığı döneminde sıfırlanma noktasına geldi. Yurtdışında ypg pkk lıların kökünü kazırken hulusi akar ve tsk ya, içerde temizlik yaptıkça son derece planlı ve sistemli bir şekilde soylu’ya saldırdılar. 2021 yılında 1468 cinayetin biri hariç tamamı yakalandı. Soylu, istanbul karın altında kaldığı şu meşhur istanbulun tıkandığı gün ( imamoğlunun balıkçıda misafir ağırladığı ) 24 ocak 2022 günü yaya olarak 12-13 km yürüdü olanı biteni yerinde gözlem yapabilmek için. Tahmin edebilirsiniz ki bu anlattıklarım devede kulak.
Biz süleyman soyludan razıyız sizi bilemeyiz.
Ama son cümlelerinizde öfkenizin nedenini anlamama vesile oldu.
Görüşlerinize saygı duyuyorum
İyice arşa çıkmaya başladı,göreceğiz bakalım günler içinde.Batıyoruz, ne zaman etki edecek bu şimşeğin varlığı, düşmesini de beklemiyorum sabitlense razıyım
Adam haklıymış 10 lira olma ihtimali yok.
30-35'i bulur yazan var, acayip korkuyorum ya.Dolr alış Dolar satış
22.8159 22.8616
Dahada yükseliyor .Adam haklıymış 10 lira olma ihtimali yok.cok bekleriz
Hep öyle deniyor bakalım ne kadasr daha devam edecek böyle,şu anlık fiat 23.1446 gösteriyor.30-35'i bulur yazan var, acayip korkuyorum ya.
Gördüğüm her dolar konulu yazıyı okur oldum, manyak olacağım valla.
30 u bulurDolr alış Dolar satış
22.8159 22.8616
Bir patlak verecek gibi
Fena o zaman ne olcak böyle bakalım,dövizle iş yapanların durumu dahada vahim.30 u bulur
Dolar normalde olması gereken yere kadar yükselecek....Üstünde ki baskı kalktı.Bir patlak verecek gibi
Fena o zaman ne olcak böyle bakalım,dövizle iş yapanların durumu dahada vahim.