- 30 Aralık 2009
- 4.278
- 16.497
- 733
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaçını gözardı ettim hatta keşke engel olsa :) Gayet sessiz sakin bir topikmiş aslında. Ohh artık keyfim ve kahyası biliyorBeğenmedim bırakanı takip etmicen gözardı edeceksin
Bu isyan eden kadının yerinde bir gun mutlaka ya biz ya da bir tanıdığımız olacak.
Tontriko bu yazında olabilir dediğin şey amerikada mı olacak.orada Türk birliği kuruldu.ımf falan kuruldu.Türkler yeni para birimimi getirecek amerikaya.tam anlamadım merak ettim.Tamam o zaman birakicaz adam ne yapacaksa yapacak..
Buarada Turk birligi kuruldu, kendi imf sini kurdu yeni bir para birimi gelecek deniyor..dolar bir kac seneye tuz buz olacak amerika batacak deniyor.. bu haberler dogruysa biraz umut vaad ediyor bana gore
Ben de akpartiye hiç oy vermedim ama kimse inanmaz RTE ye oy verdiysen kesin akpartiye de vermişsindir. Bir ara burada bir arkadaş bana siz sorgulamıyorsunuz dedi. Desinler çokta fifi Ben iki seçimdir akparti grup başkanvekili ve şimdi de milletvekili özlem zengin bizim bölgeden aday olduğu için oy vermiyorum.Aslan
Inanmazsin ama ben ak partili degilim reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.
Olay su burda ve genel olarak.. kendileri herseyi soyluyor beddua ediyor, makarnacı koyun.. sen birsey dersen kaplan kesiliyolar.
Reisin secmeni olumune reis diye cikiyor.. sen hic olumune kk diye i duydun mu? Duymadin.. sahsen uluslararasi platformda ki kk yi dusunemiyorum. Incenin dedigi gibi aileye damat secmiyorsunuz lider seciyorsunuz. Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun. Daha iyisi olsa onu savunuruz.
Erdogan Rahmetli Erbakanin projesidir. Hoca profesordu.. simdi bu adama cahil denir mi? Cunku sitedeki herkesi eminim cebinden cikarirdi bilgisiyle akliyla..
Olayi basitce bir makarnaya trolluge baglamalari cok sacma hep gulerim.. gonul isi bu..anlayamadiklari ve kaybettikleri noktalar bunlar
Gormemisim bunu.Vitesi arttirarak azitiyorlar sonu ne olacak nasil olacak nereye kadar boyle olacak...Bu multeciler konusunda cok netim zaten artik.Duam belli,duyan belli Insallah denk gelmesin.
Dedim ama sanaBeni neden banladınız alt tarafı havadan atıp tutan üyenin kaynagıni merak etmiştim gayet kibar
Ona bende dikkat ettim.bölgemde hangi partinin adayı var diye baktım.uygun olmasaydı milletvekili seçimlerinde oy kullanmayacaktım.Ben de akpartiye hiç oy vermedim ama kimse inanmaz RTE ye oy verdiysen kesin akpartiye de vermişsindir. Bir ara burada bir arkadaş bana siz sorgulamıyorsunuz dedi. Desinler çokta fifi Ben iki seçimdir akparti grup başkanvekili ve şimdi de milletvekili özlem zengin bizim bölgeden aday olduğu için oy vermiyorum.
Bunlar böyle mi sorgusuz sualsiz yüzde bir bile oyu olmayan adamların partilerine oy verip mecliste sandalye verdiler
Sorgulayan reis seçmeni ve sorgulamadan tıpış tıpış gidip oy verenler.
Yalnız o ' bu kitle' dediğin genelde sizin hareketiniz (-Ulkenin hali ortadaBuarada izmirli birine soruyolar.. bize hizmete gerek yok biz hep chp yi seceriz diyor isterse bok gotursun diyo daha bu kitleye ne anlatabilirsin mesela
İşte sorun orada başlıyaor. Yasama yürütme yargı tek elde toplanır mülakatla (türkiyede torpil anlamına geliyor) personel alınırsa bu düzen değişmez. Eskiden en azından emeğinle bir sınav geçtin mi torpilsiz atanabiliyordunuz, görevde yükselebiliyordunuz şimdi bunların hiçbiri kalmadı. Durumun sorumlusu kim onu da kabullenemeyenlerimiz olsa da hepimiz biliyoruzAga iste simdi ortak fikirde bulustuk.. buna cok katiliyorum..rusvet filan kalkmasi gerek.. denetleyenler guvenilir olacak.. vallahi ben bizim insanimzda bu potansiyeli goremiyorum
Kürtler bu ülkede 20 milyon nüfus demek farkında mısınız? Ülkenin %25i oluyor. Türkiyenin her yerindeler sadece doğuda değiller. Yok sayabileceğiniz bir kitle değil onlar. Onlar da doktor mühendis öğretmen işçi iş adamı yok sayma lüksünüz yok. Ha siz kürt diyerek başka bir şeyi kastediyorsanız bu bir ırka hakarettir. Hiç uygun bulmuyorumDaha oncede dedim ama bi daha soyleyim.. chp ile kurtleri yanyana getirmis adam..
Bana güvenmesin, ben artık yokum. Güçlü türkiye halkının üç kuruşuna güvenmeden ayakta durmayı bilmeli zahmet olmazsa.O da bize güveniyor
Ay herkese tek tek hesap mı verecek kadın ya, banlandığın mesajın belli, düşün taşın kendin bulBeni neden banladınız alt tarafı havadan atıp tutan üyenin kaynagıni merak etmiştim gayet kibar
Chp ile kürtlerin yanyana olmasındaki sorununuz nedirDaha oncede dedim ama bi daha soyleyim.. chp ile kurtleri yanyana getirmis adam..
Ben onu bulamıyorum hangi mesajımdan banlandigimi ?Ay herkese tek tek hesap mı verecek kadın ya, banlandığın mesajın belli, düşün taşın kendin bul
Aydınlanma yokYalnız o ' bu kitle' dediğin genelde sizin hareketiniz (-Ulkenin hali ortada
-olsun yıne de erduvanerduvanerduvannn)
Sizin hareketi bizdeki Bi yel akıllıda gorunce nasıl absurt bı hareket olduguna ayıkabıldınız yani? E iyi bundan sonra koru korune baglanmayacaksınız demektir, aydınlanmışsınız güzel haber
Tontrikoya ne zaman bir soru sorsam bakıyorum banlanmış.benim sorular öyle havada kalıyor.Tontriko seni hiç sevmiyorum
Keşke WhatsApp ve Instagram gibi engelleme olsa tadından yenmez valla mesela topigimde paylaşım yaparken bazılarının girip bakmasını bile istemiyorum tam bir stalkcılarBirkaçını gözardı ettim hatta keşke engel olsa :) Gayet sessiz sakin bir topikmiş aslında. Ohh artık keyfim ve kahyası biliyor
Yani ne demek şimdi bu, modern arabalar yolda olunca ne oluyor. Yaşadığın yer metropol sayılır, dünya kadar zengin insan var. Herkesin altında mercedes var gibi lanse etmek komik oluyor. Ayrıca o arabaların modelleri semtin zenginlik oranına göre değişir. Bizim mahallede 5milyonluk araba sadece şehrin en ünlü müteahidinde var. Diğerleri benimki gibi 100bin üzeri kmde standart yurdum arabası. Villalar bölgesine git bizimkilerden bir tane göremezsin.Güzel çalmış diyorsun yani böyle saçma mesaj görmedim yahu 20 yıllık iktidarda olduğu sürece çevrem malını 10 a katladı kendisi aldığı maaşı yatırım yapamaz mı bu fotoğrafı yeni cektim az cok anlayan yakınlaştırıp baksın eski model araba var mı?Eki Görüntüle 3256033