• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
tontriko sen ne kadar banlandıysan chp seçmeni olduğunu söyleyen üyeler de o kadar banlandı.
Beni bildiğin halde, ben de senin üslubunu bildiğim halde ortaya bir şey atayım da çekileyim yapıyorsun :)))

Yalnızca akpliler banlanıyor olsa eyvallah, lütfen akpye oy verenler yazsın şu anda bu topikten dolayı banlı olanların çoğunluğu hangi partinin seçmenleri?

İnsanlara çirkefsiniz diyorsun bu lafından dolayı banlanmamayı istiyorsun.

çirkef

ad
1.
iyice kokuşmuş pis su.
2.
sıfat
MEC.
iğrenç ve bulaşkan (kimse ya da şey).

Çirkef kanunen hakarete girmiyor o yüzden hakaret uyarısı almadın ama kaba ve nezaketsiz hitaba girdiğinden üsluptan banlandın, uyarı şeklini dahi gayet doğru vermişim.

Beni neden banladınız alt tarafı havadan atıp tutan üyenin kaynagıni merak etmiştim gayet kibar😂😂

Araturke hakaret eden yok.. sagci ve solcu partilerin ittifaki ne kadar tuhafsa selehattini sevenlerin chp yi secmeside o kadar sacma. Onlar baskanlari ciksin diye oy verdiler, chp de bu sayede yuksek oy almis oldu
Araturk ne?
Kendi ülkende özgürce ibadetini edip, dinini yaşamana, adının Angel ya da Maria olmamasına en büyük sebep olan kişinin soyadını yazarken bile özen göstermeyecek kadar saygısızsın!
Yazık...

tontriko sen ne kadar banlandıysan chp seçmeni olduğunu söyleyen üyeler de o kadar banlandı.
Beni bildiğin halde, ben de senin üslubunu bildiğim halde ortaya bir şey atayım da çekileyim yapıyorsun :)))

Yalnızca akpliler banlanıyor olsa eyvallah, lütfen akpye oy verenler yazsın şu anda bu topikten dolayı banlı olanların çoğunluğu hangi partinin seçmenleri?

İnsanlara çirkefsiniz diyorsun bu lafından dolayı banlanmamayı istiyorsun.

çirkef

ad
1.
iyice kokuşmuş pis su.
2.
sıfat
MEC.
iğrenç ve bulaşkan (kimse ya da şey).

Çirkef kanunen hakarete girmiyor o yüzden hakaret uyarısı almadın ama kaba ve nezaketsiz hitaba girdiğinden üsluptan banlandın, uyarı şeklini dahi gayet doğru vermişim.
Bende yeni çıktım içerden ay çok gücüme gitti 😂😂.... Nasıl mutlu olmuşum kazanmaktan... İpin ucu kaçmış...
Öte yandan her iki taraf da ban alıyor bu konuda itiraz edemeyiz..

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan hakaretleri de şikayet edebiliyor muyuz oraya öğrendiğimiz çok iyi oldu
Onun avında olan cok
Sen ben degıl avukatları ve sosyal medyada görevlendirdikleri ekipler var onunla ilgilenen

Araturk ne?
Kendi ülkende özgürce ibadetini edip, dinini yaşamana, adının Angel ya da Maria olmamasına en büyük sebep olan kişinin soyadını yazarken bile özen göstermeyecek kadar saygısızsın!
Yazık...
Yok artık ya buna da laf etmeyin,klavye de farkındaysanız r ve t yan yana.Bunu yazmadı diye saygısız mi oldu pes!

İnanmak halka kalmış.

Güzel çalmış diyorsun yani böyle saçma mesaj görmedim yahu 20 yıllık iktidarda olduğu sürece çevrem malını 10 a katladı kendisi aldığı maaşı yatırım yapamaz mı bu fotoğrafı yeni cektim az cok anlayan yakınlaştırıp baksın eski model araba var mı?
20230529_153213.jpg

Ölümünü istemek hakaret değil size göre öyle mi? Ya da varlığına gözünüzle görmediğiniz bir şeyin o insanda takılı olduğuna inanmak. Bol keseden atıp aaa evet kesin var demek. Takılırken yanındaymış gibi yok ama ya. Bu kadar mı nefretiniz büyük
Ben böyle kesimi biliyorum yakın koruması yapsanız başkanım sen çok yaşa derler 🤣

Ama bunu ben demedim izmirli vatandas soyledi🙄 kaldi ki begenmediysen gozardi et ablacim sana zorla okutturan mi var😂 soylenilene degil surekli bi uslup uslup.. siz gidin beddua filan edin
Bi ara ben burda bir gözardı etmişim sayfaya giriyorum mesaj yok 😂😂ne kadaaarr güzel huzurlu bir topik böyle dedim 🤣

Tontriko burcun ne senin :) cevaplar süper
Akpartili de olsan çok yaşa 😂😂
Aslan💞

Inanmazsin ama ben ak partili degilim😂😐 reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.

Olay su burda ve genel olarak.. kendileri herseyi soyluyor beddua ediyor, makarnacı koyun.. sen birsey dersen kaplan kesiliyolar.

Reisin secmeni olumune reis diye cikiyor.. sen hic olumune kk diye i duydun mu? Duymadin.. sahsen uluslararasi platformda ki kk yi dusunemiyorum. Incenin dedigi gibi aileye damat secmiyorsunuz lider seciyorsunuz. Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun. Daha iyisi olsa onu savunuruz.

Erdogan Rahmetli Erbakanin projesidir. Hoca profesordu.. simdi bu adama cahil denir mi? Cunku sitedeki herkesi eminim cebinden cikarirdi bilgisiyle akliyla..

Olayi basitce bir makarnaya trolluge baglamalari cok sacma hep gulerim.. gonul isi bu..anlayamadiklari ve kaybettikleri noktalar bunlar

Güzel çalmış diyorsun yani böyle saçma mesaj görmedim yahu 20 yıllık iktidarda olduğu sürece çevrem malını 10 a katladı kendisi aldığı maaşı yatırım yapamaz mı bu fotoğrafı yeni cektim az cok anlayan yakınlaştırıp baksın eski model araba var mı?Eki Görüntüle 3256033
Benim mesajı çok yanlış yorumlamışsın
Boşver niloyacım

Aslan💞

Inanmazsin ama ben ak partili degilim😂😐 reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.

Olay su burda ve genel olarak.. kendileri herseyi soyluyor beddua ediyor, makarnacı koyun.. sen birsey dersen kaplan kesiliyolar.

Reisin secmeni olumune reis diye cikiyor.. sen hic olumune kk diye i duydun mu? Duymadin.. sahsen uluslararasi platformda ki kk yi dusunemiyorum. Incenin dedigi gibi aileye damat secmiyorsunuz lider seciyorsunuz. Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun. Daha iyisi olsa onu savunuruz.

Erdogan Rahmetli Erbakanin projesidir. Hoca profesordu.. simdi bu adama cahil denir mi? Cunku sitedeki herkesi eminim cebinden cikarirdi bilgisiyle akliyla..

Olayi basitce bir makarnaya trolluge baglamalari cok sacma hep gulerim.. gonul isi bu..anlayamadiklari ve kaybettikleri noktalar bunlar
Çalıyor da olabilir mi, adamın çalmasında sıkıntı yok karşına adam gibi muhalefet koymamak da sıkıntı büyük diyorsun yani doğru mu anlıyorum:oha:

Araturk ne?
Yazık...
Ne diyosun sen git baskasiyla ugras.. gece yazmistim msji yazim hatasi olmus ne var bunda.. olayi diger akadas kurte kurt demisim sende burdan mi sansini deniyorsun😂😐 ya siz neden insanlar illa kotu niyetli izlenimi vermeye calisiyorsunuz?

Çalıyor da olabilir mi, adamın çalmasında sıkıntı yok karşına adam gibi muhalefet koymamak da sıkıntı büyük diyorsun yani doğru mu anlıyorum:oha:
O da calacak hepsi calacak baska birsey yasanmadi bence bugune kadar..bursuru sey yazdim oraya takildiysan dewamke

O da calacak hepsi calacak baska birsey yasanmadi bence bugune kadar..bursuru sey yazmadim oraya takildiysan dewamke
çaldığından emin olduğum bir adama oy vermem hangi partiden olursa olsun. Ve çalan bir adamın karşısında (eğer çalıyorsa diyorum kanıtla diye gelmeyin sakın) kim muhalefet olursa ona oy veririm. Muhalefet başa geldi o da birşeyleri yanlış mı yapıyor onu da eleştiririm. Ama yaşım gereği kendimi bildim bileli aynı iktidar var.

Back