• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Kürtler deyince çok büyük bir etnik grubu bu söyleminle aşağılamış oluyorsun farkında mısın? Eh sen banlanmıycan da ben mi banlancam😈
Niyeki? Kurtlere kotu birsey demis olmuyorum. Eger biraz tarih bilgin varsa neden oyle dedigimi bilirsin. Ayrica kurtleride cok seviyorum genel olarak ulkemi bolmeye calismiyorsa tabii.

Niyeki? Kurtlere kotu birsey demis olmuyorum. Eger biraz tarih bilgin varsa neden oyle dedigimi bilirsin. Ayrica kurtleride cok seviyorum genel olarak ulkemi bolmeye calismiyorsa tabii.
Ne demek istediğini herkes anladı bence boşver:) çok seviyorsun madem biraya gelmiş olmalarını kınamak niye? Kimse saf değil tontriko 'Kürtler' derken ne kastettiğin çok açık;)

Belki de bu enkazı devralmak kimseye yememiştir be tontriko takma kafana 🤩
Tamam o zaman birakicaz adam ne yapacaksa yapacak..
Buarada Turk birligi kuruldu, kendi imf sini kurdu yeni bir para birimi gelecek deniyor..dolar bir kac seneye tuz buz olacak amerika batacak deniyor.. bu haberler dogruysa biraz umut vaad ediyor bana gore

Ne demek istediğini herkes anladı bence boşver:) çok seviyorsun madem biraya gelmiş olmalarını kınamak niye? Kimse saf değil tontriko 'Kürtler' derken ne kastettiğin çok açık:KK66:
Bosa gaza getirmeye calisma..iste ben de diyorum ki tarih bilgin varsa neden oyle dedigimi bilirsin. Kurtlere ne diyecem amerikalilar mi😂

Kendileri diyor biz asla chp ye vermezdik selo baskan demeseydi.. yani ben uydurmuyorum bunlari

Tamam o zaman birakicaz adam ne yapacaksa yapacak..
Buarada Turk birligi kuruldu, kendi imf sini kurdu yeni bir para birimi gelecek deniyor..dolar bir kac seneye tuz buz olacak amerika batacak deniyor.. bu haberler dogruysa biraz umut vaad ediyor bana gore
e yapsın madem ne yapalım biz de bekleyip göreceğiz ama Amerika'nın battığını rüyanda görsen inanma.

Bosa gaza getirmeye calisma..iste ben de diyorum ki tarih bilgin varsa neden oyle dedigimi bilirsin. Kurtlere ne diyecem amerikalilar mi😂

Kendileri diyor biz asla chp ye vermezdik selo baskan demeseydi.. yani ben uydurmuyorum bunlari
Ne gaza getircem ya banane kırmızı çizgim Atatürk'e hakaret gelmedikten sonra kimseyi şikayet de etmem.

Ne gaza getircem ya banane kırmızı çizgim Atatürk'e hakaret gelmedikten sonra kimseyi şikayet de etmem.
Araturke hakaret eden yok.. sagci ve solcu partilerin ittifaki ne kadar tuhafsa selehattini sevenlerin chp yi secmeside o kadar sacma. Onlar baskanlari ciksin diye oy verdiler, chp de bu sayede yuksek oy almis oldu

Doğrudur, hangi yorumlara beğenmedim attı bilemiyorum ama sitede üslubun korunması konusunda hassastır Curly.

Siyasetten bağımsız genel olarak yazayım, bazen üyeler sanki onca lafı hakareti kendileri yazmıyormuş gibi sitede seviye kalite olmasını dile getiriyor, adminler siteyi kurmuş, kuralları koymuş, bazı durumlarda TCK’daki maddeleri de gözetiyoruz, seviyeyi de kaliteyi de belirleyecek sizlerin hitaplarınız, her şeyi eleştirirken dahi bunu düzgünce yazmak mümkünken, hak ediyor o yüzden yazdım bence yazdığımda bile şey yok demek kendini kandırmak olur.

Herkes gibi ben de üyeyim, ben de kurallara uymakla yükümlüyüm, yıllardır sitedeyim en kızdığım durumda bile ağzımdan üslupsuz bir şey çıkmamıştır, ki beddua da yedim küfür de yedim, çoluğuma çocuğuma kadar beddua edenler de oldu, insanın olduğu her yerde çelik gibi sinirleriniz olması gerekiyor, hele de söz konusu siyasetse çelik gibi sinirlerinize 3-5 çelik halat daha bağlamanız lazım😂
Bana da bir iki like ı var Curly nin 🥰 Ohhh Mon dieu ☺️ Sağ olsun hepiniz sağ olun

Ben de banlandım beni zorlayan lafı cahilsine getiren biri tarafından çok zorlandım bitmedi mesajları. Ben de lafı gediğine koyunca oldu olanlar 😂 Neymiş bizim taraftaki kadınlar (tarafta neyse )” bu arada akpartiye oy vermedim hiç” sorgulamazmış beni çıldırttı ona bir şey olmadı ben banlandım 😃 Bana cahilsin diyene sorgulamazsın diyene bir şey olmadı.
Aaa bir dakika uyarı aldığınız mesaja baktım da şimdi, aslında siz de banlanmayacak şekilde yazmışsınız son cümlenize kadar, sizi yakan son cümleniz 😬
Göz ardı et butonunu kullanın, böyle yazdığımda tepki görüyorum ama valla süper bir uygulama, istemediğiniz kişinin yorumlarını görmüyorsunuz mis gibi☺️

Aaa bir dakika uyarı aldığınız mesaja baktım da şimdi, aslında siz de banlanmayacak şekilde yazmışsınız son cümlenize kadar, sizi yakan son cümleniz 😬
Göz ardı et butonunu kullanın, böyle yazdığımda tepki görüyorum ama valla süper bir uygulama, istemediğiniz kişinin yorumlarını görmüyorsunuz mis gibi☺️
Diyorum ya gecenin bir yarısından ertesi gün öğleden sonraya kadar uğraştırdı beni 😂
Ama ikaz için teşekkürler biliyorum ama pek fazla kullanmak istemiyorum ama mecbur galiba

Ayrıca şikayet edeni de biliyorum arka arkaya beğenmiyorumları yığdı sonrası yok Gelir gelmez de arkamda dolanmaya başladı açık arıyor 😂

Bana da bir iki like ı var Curly nin 🥰 Ohhh Mon dieu ☺️ Sağ olsun hepiniz sağ olun
Hep beraber sağ olalım, sonuçta burası hepimizin toplandığı bir platform, siyaseti bir kenara bırakırsak günlük sorunlarımız benzer, uykumuz gelecek yatacağız sabah kimimiz işe gidecek, kimimiz evi temizleyeceğim diye cebelleşecek, akşam yemeği derdine düşeceğiz😵‍💫siyasette hepimize bir şeyler oluyor 🤣

Ayrıca şikayet edeni de biliyorum arka arkaya beğenmiyorumları yığdı sonrası yok Gelir gelmez de arkamda dolanmaya başladı açık arıyor 😂
Bir sürü kadın aynı yerde olunca bir de mevzu sardıysa 🤣 bdvye gidin buradan farksız, dişlerine göre bir konu bulmasınlar aboooov😂

Arkadaş nasıl bir topik olmuş ki bütün mesajlarıma beğenmedim bırakanı takip edyim dedim gerçekten intikam naraları atıyor 😳 Ay inanılır gibi değil 😂
Komik olan sizin attığınız beğenmedimlerin aşırı normal, doğal görünüp size atılanları sorun etmeniz. İntikama vurdurmayın şimdi durumu gayette güzel uğraşıyorsunuz bence takmayın ya bu kadar. Nedense bunu sorun edenler herkes beğenmedim atanlar oluyor ben de bu siteminizi anlamıyorum. Okuyoruz yorumlar, eleştirieleri, hakaretleri. Hayır Msspare'ye de aynısını yazdım onu da beğenmemişsin okey de bunun sitemini edecek en son kişiler sizlersiniz. Yapın yorumu geçin bunun eleştirisini yapmanız trajikomik. Arkanızda dolanacak kadar önemli değilsiniz. Siz nasıl gündemi takip ederken yorumları okuyor beğenmiyorsanız bizlerde de öyle. Yazdığınız yalanların hangi birine yetişelim? Ne desek boş zaten. Neyse siz devam edin ben bölmeyeyim sizi. Siyaset kısmında bunu da yazdırıyorsunuz ya tebrik ediyorum :)

Back