- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Sinir yapıyo çok şaaapmaTürkiye ye giriş yapan sığınmacıların hepsinin amazonlar olduğunu düşünüyor sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinir yapıyo çok şaaapmaTürkiye ye giriş yapan sığınmacıların hepsinin amazonlar olduğunu düşünüyor sanırım.
AyyySelenammmm, Horasan 'ın yiğidi neredesin, kimseler yerini tutmuyor kız.
Ha evet bu mesajini okumustum güldüm bayağıAma benim kısa özetim iyiki var
İtiraf edeyim.Ha evet bu mesajini okumustum güldüm bayağı
İşin özü, iki tarafin da suçlamalari bitmez, iki tarafin da hatalari vardir (insanlar sonucta). Birbirimizi kırmaya değmez.
Forumda farkli basliklarda konuşmaya devam edicez nasil olsa, birbirimizle iletişim kurmaya yüzümüz kalsın, dargınlık olmasın.
Bi de biz halkiz, Ali Veli Ahmet Mehmet fark etmez, kişiler değişir, ülke baki ve kavi olmalı
Ben hep karşıt fikirleri savundugumuz kişileri sevmisimdir, bi cazibe bi çekicilik oluyor farklılık olunca :)İtiraf edeyim.
Bu siyaset topiginde farklı görüşte olup saygi duyduğum , görüşlerine saygı duyup araştırdıgim üyeler var.
Hükumetler gelip geçicidir devletimiz baki kalsın.
İnsan doğarken ezan okunur ama namazı kılınmaz. Öldüğünde ise namazı kılınır ama ezan okunmaz. Çünkü ölümde kılınan namaz, doğumda okunan ezan içindir. İşte ömür ezan ile namaz arasındaki bu zaman kadar kısadır.
Bu fani hayatta tarih kitapları kimi nasıl yazacak?
Onu hiç bilemeyeceğiz işte.
Buraya yazdim ciktim banlanmisim guyya uslubum kotuymus icerik olarak yanlis tek birsey yoktu..
tontriko sen ne kadar banlandıysan chp seçmeni olduğunu söyleyen üyeler de o kadar banlandı.
Beni bildiğin halde, ben de senin üslubunu bildiğim halde ortaya bir şey atayım da çekileyim yapıyorsun :)))
Yalnızca akpliler banlanıyor olsa eyvallah, lütfen akpye oy verenler yazsın şu anda bu topikten dolayı banlı olanların çoğunluğu hangi partinin seçmenleri?
İnsanlara çirkefsiniz diyorsun bu lafından dolayı banlanmamayı istiyorsun.
çirkef
ad
1.
iyice kokuşmuş pis su.
2.
sıfat
MEC.
iğrenç ve bulaşkan (kimse ya da şey).
Çirkef kanunen hakarete girmiyor o yüzden hakaret uyarısı almadın ama kaba ve nezaketsiz hitaba girdiğinden üsluptan banlandın, uyarı şeklini dahi gayet doğru vermişim.
Aaa bir dakika uyarı aldığınız mesaja baktım da şimdi, aslında siz de banlanmayacak şekilde yazmışsınız son cümlenize kadar, sizi yakan son cümleniz
Göz ardı et butonunu kullanın, böyle yazdığımda tepki görüyorum ama valla süper bir uygulama, istemediğiniz kişinin yorumlarını görmüyorsunuz mis gibi
Aslan
Inanmazsin ama ben ak partili degilim reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.
Olay su burda ve genel olarak.. kendileri herseyi soyluyor beddua ediyor, makarnacı koyun.. sen birsey dersen kaplan kesiliyolar.
Reisin secmeni olumune reis diye cikiyor.. sen hic olumune kk diye i duydun mu? Duymadin.. sahsen uluslararasi platformda ki kk yi dusunemiyorum. Incenin dedigi gibi aileye damat secmiyorsunuz lider seciyorsunuz. Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun. Daha iyisi olsa onu savunuruz.
Erdogan Rahmetli Erbakanin projesidir. Hoca profesordu.. simdi bu adama cahil denir mi? Cunku sitedeki herkesi eminim cebinden cikarirdi bilgisiyle akliyla..
Olayi basitce bir makarnaya trolluge baglamalari cok sacma hep gulerim.. gonul isi bu..anlayamadiklari ve kaybettikleri noktalar bunlar
Bu toplu tecavüzün videoları da epeyce mevcut.
Paylasmadim.
Arkadaşlar ben korkuyorum.
Bir video daha var. Erkek çocuklarının şortlu videolarını çekmiş dudaklarını ısırıyor.
dehset
Niloya gerçekten alintiladigim tweeti okudun mu?
İnsanların araba sahibi olmasının ayıp bir tarafı yok. Ben ciddi borçlanarak araba sahibi oldum,çocuklarımı kurstan kursa otobüsle taşımak benzin parasında pahalıya geliyordu. Kişisel araç bir lüks değil ihtiyaçtır. Herkes gücünün sonunu zorlayarak alabildiği en iyi aracı almaya çalışıyor ki uzun zaman kullanabilsin. Ben gidip murat 134 alsam sanayiden çıkarıp kullanamam ki niye alayım. Ayrıca her şık görünen araç lüks demek değil. Bizim arabamız 12 yaşında 270bin kmde ama dışarıdan bakınca gayet alımlı bir araba, şimdi konforlu bir arabaya bindiğim için suçlu mu oluyorum ben. Lazımdı aldım. Bu ülkede hala arabası olandan fazla olmayan var. Nesi batıyor size araba sahibi olanların. Bu zenginlik göstergesi mi yaniBurası Bursa merkez her türden insanın gectigi merkezi bir yer Turkiyede artan araç sayısını da mı görmediniz ayy inkar edelim de edelim işte
Ben bu ülkenin eğitimli kamu personeli grubundan çift maaşlı bir insanım ama çift maaşla yoksulluk sınırının altında yaşıyorum. 6 yıl önce kıt kanaat geçinip kuruş kuruş biriktirdiğim parayla ve çocuklarımı rahat ettirmek için aldığım araba kimsenin ağzına sakız olamaz. Arabayı yiyemiyorum sonuçta,benzin koymazsam çalışmıyor. Alarm vermeye başladığı halde satıp daha iyi durumda olanını alamıyorum çünkü ancak geçiniyorum. Çevremdeki herkes de benimle aynı durumda. Herkesin arabası var ama şikayet ediyor diye bir söylem mantıklı bile değil. Araba yenerek biten bir şey değil, ev gibi bir defa alınıyor. Halkın maddi durumunu gösteren bir kanıt olarak kullanılamazBurası Bursa merkez her türden insanın gectigi merkezi bir yer Turkiyede artan araç sayısını da mı görmediniz ayy inkar edelim de edelim işte
Curly bazı arkadaşların da söylediği gibi sanki burası bir bataklık.Bakın biri çıkıp size gerizekalı dese, ve üslüp kötü ama içerik doğru dese bu hakaret olmayacak mı ?
Ablacım, sen ne yargıçsın, ne savcı. TCK ya göre hareket etme zorunluluğun yok. Kanuna göre hakaret olmasa bile senin iç sesin bunun yanlış olduğunu söylüyorsa yapıştır banı. Senin vicdanına, ahlaki değerlerine, tarafsızlığına ben kendi adıma şahitim.
Ablacım sence göz ardı et butonu kullanılsa buranın tadı kalır mı ? Yorumları görmesse kime saracaklar ?
Size üzüldüm, kendinizi ifade edebildiğiniz yukarıdaki mesajdan belli oluyor. Diğer mesajlarınıza bakınca acaba iki kişi aynı hesabı mı kullanıyor diye düşündüm. Tarz açısından söylüyorum.
Sizin yukarıda paylaştığınız mesajı siz okudunuz mu ?
Görsele baktınız mı ? Baktığınız görseli incelediniz mi ?
Görselde türk tecavüzü raporu yok. Toplu tecavüz raporu var. Listedeki ülkelerden hiç biri Türkiyede sığınmacı olarak bulunmuyor.
Güncel görsel aşağıdaki gibi
Eki Görüntüle 3256126
İnandığınız kutsal aşıkına, yukarıdaki listede bulunan hindistan (sizinkin de pakistan da var) vatandaşlarını Ingiltere de dakka başı görebilirsiniz.
Amerika'da yazılım sektörünü bu adamlar sırtlıyor.
Son zamanlarda Almanya dahil tüm avrupada Hintli ve Pakitanlı nüfusu hızla yükseliyor.
Siz kendi paylaştığınız yazıyı okudunuz mu ?
Diğer aranan kelime Türk tecavüzünüde araştırdım. Sonuçlar ilginç :
Eki Görüntüle 3256130
Hiç de alıntıladığınız twitdeki gibi değil.
Eski sayfalarda bir link paylaşmıştım. Trollenmeyin sizde araştırın diye. Google Trend.
Bu arada bu benimde paylaştığım raporlar en çok arananlar değil. Bu kelime/lerin kullanma frekansı.
Hiçde çok aranan kelimeler değil.
Belli ki birileri bu rakamların yüksek olmasını istiyor. Siz de aracılık ediyorsunuz.
Curly çok teşekkür ederim, beni olduğum gibi tanıyan biri olarak yazdıkların çok mutlu etti kuralları uygularken elimden geldiğince özenli oldum küfür de işitsem kişiselleştirmeden işlem yaptım, banlamaları yaparken hiçbir duyguya yenilmedim ama vicdanımı da pas geçmedim, herkesi kastetmiyorum ama bazıları banlandığında ağzından çıkanları kulağı duymuyor, ne yazdığının, yazdığının nerelere gideceğini umursamıyor, banlanınca vay yönetim taraflı, yönetim akpli veya chpli deniyor, bu şey gibi sınavda 35 puanı ben almadım öğretmen verdi, ki dediğin gibi biz kimsenin yargıcı savcısı değiliz, burası mahkeme değil, bir paylaşım platformu kuralları var, kuralları uygulayanlar var, bu arada bence herkesin yargıcı da savcısı da kendi vicdanı olmalı, üslupsuzca yazdıklarını içlerine sindiriyorlarsa vicdanlarını sorgulamalılar.Ablacım, sen ne yargıçsın, ne savcı. TCK ya göre hareket etme zorunluluğun yok. Kanuna göre hakaret olmasa bile senin iç sesin bunun yanlış olduğunu söylüyorsa yapıştır banı. Senin vicdanına, ahlaki değerlerine, tarafsızlığına ben kendi adıma şahitim.
Çok doğru lakin kontrollerini kaybediyorlar nasıl bir hırs varsa dön dolaş sürekli aynı konular, herkes af buyursun benzetme yapmak doğru mu olacak bilemedim ama 20 senelik evli kadının taaa 20 sene öncesini kafaya takıp düğünde kayınvalidem bana 1 bilezik taktı, kaynım evleniyor eltiye 5 bilezik takacak diye düşünüp sürekli kocasıyla kavga etmesi gibiAblacım sence göz ardı et butonu kullanılsa buranın tadı kalır mı ? Yorumları görmesse kime saracaklar ?
peki !belki de medya tahrik amacli bu haberleri yayıyor abartarak.Sizin yukarıda paylaştığınız mesajı siz okudunuz mu ?
Görsele baktınız mı ? Baktığınız görseli incelediniz mi ?
Görselde türk tecavüzü raporu yok. Toplu tecavüz raporu var. Listedeki ülkelerden hiç biri Türkiyede sığınmacı olarak bulunmuyor.
Güncel görsel aşağıdaki gibi
Eki Görüntüle 3256126
İnandığınız kutsal aşıkına, yukarıdaki listede bulunan hindistan (sizinkin de pakistan da var) vatandaşlarını Ingiltere de dakka başı görebilirsiniz.
Amerika'da yazılım sektörünü bu adamlar sırtlıyor.
Son zamanlarda Almanya dahil tüm avrupada Hintli ve Pakitanlı nüfusu hızla yükseliyor.
Siz kendi paylaştığınız yazıyı okudunuz mu ?
Diğer aranan kelime Türk tecavüzünüde araştırdım. Sonuçlar ilginç :
Eki Görüntüle 3256130
Hiç de alıntıladığınız twitdeki gibi değil.
Eski sayfalarda bir link paylaşmıştım. Trollenmeyin sizde araştırın diye. Google Trend.
Bu arada bu benimde paylaştığım raporlar en çok arananlar değil. Bu kelime/lerin kullanma frekansı.
Hiçde çok aranan kelimeler değil.
Belli ki birileri bu rakamların yüksek olmasını istiyor. Siz de aracılık ediyorsunuz.
Avukatları bu başlığı fark etmemiş olabilir diğer türlü burada çok iş var...Onun avında olan cok
Sen ben degıl avukatları ve sosyal medyada görevlendirdikleri ekipler var onunla ilgilenen
peki !belki de medya tahrik amacli bu haberleri yayıyor abartarak.
Ya da önceden tehlikeyi farkettirmek için.
Eğer istedikleri bu ise gerçekten beni çok endişelendiriyor.
İngiltere Almanya ya vb. Ulkelere belirli kriterlere gore ve de beyin göçü olarak gidiyorlar.
"Amerika'da yazılım sektörünü bu adamlar sırtlıyor."yazmışsınız.
Ülkemize gelenlerin hangi sektöre faydaları var?
Belli ki araştırmış ve bilgi sahibi olmuşsunuz.
Ben bilmediğim için soruyorum.
Daha önce ki paylaşımınızi görmedim.
Öğrenmek ölene kadar devam eden bir eylemdir.
Sayenizde bu tarz paylaşımlara daha dikkatli bakacağım.
Yineliyorum gerçekten mülteciler konusu beni çok korkutuyor.
Yani anladığım ,içiniz rahat olsun,!
Sorun yok!
Trollere kanmayın diyorsunuz.
Herkes birgün togg alınca biter belkiArabayla zenginlik ölçme kriteri hala tedavülden kalkmadı mı ya
Hoşgeldin hanım ablaSelamlar gençler
Hoş buldum çok sağol,hareketlilik olmuş herhalde.Hoşgeldin hanım abla