- 19 Mayıs 2020
- 46.603
- 208.963
- 548
Dur daha Amarigayı batıracaz onunla ya, hemen karar verme.Tontriko seni hiç sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur daha Amarigayı batıracaz onunla ya, hemen karar verme.Tontriko seni hiç sevmiyorum
Var geçmiş mesajlarımda buraya da yazdım.Kazanamıyorsa bırakacak diyecek de cesaret var mı sizde?
Elmayla armudu kıyaslasa yine iyiYani ne demek şimdi bu, modern arabalar yolda olunca ne oluyor. Yaşadığın yer metropol sayılır, dünya kadar zengin insan var. Herkesin altında mercedes var gibi lanse etmek komik oluyor. Ayrıca o arabaların modelleri semtin zenginlik oranına göre değişir. Bizim mahallede 5milyonluk araba sadece şehrin en ünlü müteahidinde var. Diğerleri benimki gibi 100bin üzeri kmde standart yurdum arabası. Villalar bölgesine git bizimkilerden bir tane göremezsin.
Pardon?Elinin altinda internet var.. burda bos lakirti yapacagina az haber takip et. Yapamadiklari var illa ama bu adam hangi dedigini yapmadi bugune kadar?
Sağ olasınVallahi iyi niyetini çok takdir ettim.
Balık baştan kokar derler.
Başımızda seçimi kazanmak için ülkenin yarısını çürük, sürtük, namussuz, adi ve hatta terörist ilan eden bir yönetici var.
Onu destekleyenler de ya öyle şey olur mu bu adam ne diyor diye sorgulamadan reisim dediyse elbette doğrudur diyen bir güruh.
Madem atasözleri ile başladık öyle bitireyim.
Balık baştan kokar.
Bu toplu tecavüzün videoları da epeyce mevcut.
Paylasmadim.
Arkadaşlar ben korkuyorum.
Bir video daha var. Erkek çocuklarının şortlu videolarını çekmiş dudaklarını ısırıyor.
dehset
Benim olduğum yerde de Almancılar dışında herkes anca geçiniyor, Niloş yine kendi yaşadığı yer = bütün Türkiye sanmaya devam ediyor.Yani ne demek şimdi bu, modern arabalar yolda olunca ne oluyor. Yaşadığın yer metropol sayılır, dünya kadar zengin insan var. Herkesin altında mercedes var gibi lanse etmek komik oluyor. Ayrıca o arabaların modelleri semtin zenginlik oranına göre değişir. Bizim mahallede 5milyonluk araba sadece şehrin en ünlü müteahidinde var. Diğerleri benimki gibi 100bin üzeri kmde standart yurdum arabası. Villalar bölgesine git bizimkilerden bir tane göremezsin.
Niloya gerçekten alintiladigim tweeti okudun mu?Ya secim topigiyle bu ne alaka karşılaştırdiginiz ülkeler ile Türkiyeyi karşılaştırmanız bile trajikomik
Gözümüzün üstünde kaşımız da varYok artık ya buna da laf etmeyin,klavye de farkındaysanız r ve t yan yana.Bunu yazmadı diye saygısız mi oldu pes!
Yemek bölümüne mi atacaktı ne demek ne alaka?Ya secim topigiyle bu ne alaka karşılaştırdiginiz ülkeler ile Türkiyeyi karşılaştırmanız bile trajikomik
Munenin attığı ceza mesajından renkli yazan kelime grubuna tıkla, banlandığın mesaja gidiyorsunBen onu bulamıyorum hangi mesajımdan banlandigimi ?
Niloyacım gönder gözardı et. Pusudalar aman haYa secim topigiyle bu ne alaka karşılaştırdiginiz ülkeler ile Türkiyeyi karşılaştırmanız bile trajikomik
Sorun, olmadığını da anlamamak ama onu da anlatamıyorsun. Zor iş, ben umudu kestim aslında ama yine de yazıyorum. Bozuldular, sustular diyemesin kimseElmayla armudu kıyaslasa yine iyi
Elmayla uzay mekiğini kıyaslıyor
Olmuyor
Döner görür o sen merak etme bu topic bataklık gibi girdin mi çıkamıyorsun. Aylardır mesaj yazdığım tek yer burası benim.Sağ olasın
Bi arkadaşla otobüs beklerken, giyimini beğenmediği birini gördü, bana giyimini kötüledi, "Bu konuşman hoş olmadı, o beğenmiş giymiş, eleştirme, herkesin zevki, fikri farklidir, biz kendimize bakalim" dedim, neyse ki "haklısın hoş olmadı" dedi.
Hak geçer, gidip açıklayıp helalleşmen gerekir uzun iş, uğraşırsın. Ayrıca ne gerek var, bi yönünü begenmediysen begendigin baska bi özelliği illa ki vardır, herkese iyi yaklaşmak lazım.
Cb'ye de cok mesaj attim, "Bu uslûba dikkat edin, düzeltin, yumuşatın, böyle olmaz, kutuplaşıp kaldık gidiş kötü" dedim.
Kendi çapımda çok çabaladım. Okudular mı dikkate aldılar mı bilmiyorum. Son durum gözler önünde... :-//
Egitimcilikten ayrıldım ama dayanamiyorum, ruhumda var, şimdi de bulundugum muhitte konu komşuyu bilinçlendirmeye çalışıyorum, görgü bilgi çok eksik. Yorgunsam seslenmiyorum, iyiysem anlatıyorum, devam...
Konuya son yorumunuzu yazip veda etmissiniz, kendinize iyi bakın, esenlikler dilerim.
Ben de dayanamıyom inan ki, bi okumayayim dedim, 2 gün dayandim, sonra sayfa cok birikmiş, 10 sayfa atlamak zorunda kaldim:)Döner görür o sen merak etme bu topic bataklık gibi girdin mi çıkamıyorsun. Aylardır mesaj yazdığım tek yer burası benim.
Burası Bursa merkez her türden insanın gectigi merkezi bir yer Turkiyede artan araç sayısını da mı görmediniz ayy inkar edelim de edelim işteYani ne demek şimdi bu, modern arabalar yolda olunca ne oluyor. Yaşadığın yer metropol sayılır, dünya kadar zengin insan var. Herkesin altında mercedes var gibi lanse etmek komik oluyor. Ayrıca o arabaların modelleri semtin zenginlik oranına göre değişir. Bizim mahallede 5milyonluk araba sadece şehrin en ünlü müteahidinde var. Diğerleri benimki gibi 100bin üzeri kmde standart yurdum arabası. Villalar bölgesine git bizimkilerden bir tane göremezsin.
Ama benim kısa özetim iyiki varBen de dayanamıyom inan ki, bi okumayayim dedim, 2 gün dayandim, sonra sayfa cok birikmiş, 10 sayfa atlamak zorunda kaldim:)
Sonra bi de atladigim sayfalara üzüldüm acaba kaçırdığım ne vardir diye
Yazın boşluk bulursam bakarim eski sayfalara. Önce bi yaz gelsin
Bana kalırsa hiç yorma cağnımmm gözlerini
Yada kısa özet geçeyim
X : ekonomi nasıl olacak vaatler neler
Y : ama terörle kol kola oldunuz
X : mülteciler nasıl gidecek bizim paramızla ev mi yapılacak
Y : ama inancıma laf ettiniz, başörtümü açarsınız
X : seçildiniz artık bakalım nasıl olacak her şey
Y : ama Kılıçdaroğlu hala gitmiyor, kaç kez yenildi hemde
Daha uzar da yeter bence
Türkiye ye giriş yapan sığınmacıların hepsinin amazonlar olduğunu düşünüyor sanırım.Yemek bölümüne mi atacaktı ne demek ne alaka?