• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Yani ne demek şimdi bu, modern arabalar yolda olunca ne oluyor. Yaşadığın yer metropol sayılır, dünya kadar zengin insan var. Herkesin altında mercedes var gibi lanse etmek komik oluyor. Ayrıca o arabaların modelleri semtin zenginlik oranına göre değişir. Bizim mahallede 5milyonluk araba sadece şehrin en ünlü müteahidinde var. Diğerleri benimki gibi 100bin üzeri kmde standart yurdum arabası. Villalar bölgesine git bizimkilerden bir tane göremezsin.
Elmayla armudu kıyaslasa yine iyi
Elmayla uzay mekiğini kıyaslıyor
Olmuyor 😏

Vallahi iyi niyetini çok takdir ettim.
Balık baştan kokar derler.
Başımızda seçimi kazanmak için ülkenin yarısını çürük, sürtük, namussuz, adi ve hatta terörist ilan eden bir yönetici var.
Onu destekleyenler de ya öyle şey olur mu bu adam ne diyor diye sorgulamadan reisim dediyse elbette doğrudur diyen bir güruh.
Madem atasözleri ile başladık öyle bitireyim.
Balık baştan kokar.
Sağ olasın 🌷
Bi arkadaşla otobüs beklerken, giyimini beğenmediği birini gördü, bana giyimini kötüledi, "Bu konuşman hoş olmadı, o beğenmiş giymiş, eleştirme, herkesin zevki, fikri farklidir, biz kendimize bakalim" dedim, neyse ki "haklısın hoş olmadı" dedi.
Hak geçer, gidip açıklayıp helalleşmen gerekir uzun iş, uğraşırsın. Ayrıca ne gerek var, bi yönünü begenmediysen begendigin baska bi özelliği illa ki vardır, herkese iyi yaklaşmak lazım.

Cb'ye de cok mesaj attim, "Bu uslûba dikkat edin, düzeltin, yumuşatın, böyle olmaz, kutuplaşıp kaldık gidiş kötü" dedim.
Kendi çapımda çok çabaladım. Okudular mı dikkate aldılar mı bilmiyorum. Son durum gözler önünde... :-// 😕

Egitimcilikten ayrıldım ama dayanamiyorum, ruhumda var, şimdi de bulundugum muhitte konu komşuyu bilinçlendirmeye çalışıyorum, görgü bilgi çok eksik. Yorgunsam seslenmiyorum, iyiysem anlatıyorum, devam...

Konuya son yorumunuzu yazip veda etmissiniz, kendinize iyi bakın, esenlikler dilerim.

Bu toplu tecavüzün videoları da epeyce mevcut.
Paylasmadim.
Arkadaşlar ben korkuyorum.
Bir video daha var. Erkek çocuklarının şortlu videolarını çekmiş dudaklarını ısırıyor.
dehset

Ya secim topigiyle bu ne alaka karşılaştırdiginiz ülkeler ile Türkiyeyi karşılaştırmanız bile trajikomik

Yani ne demek şimdi bu, modern arabalar yolda olunca ne oluyor. Yaşadığın yer metropol sayılır, dünya kadar zengin insan var. Herkesin altında mercedes var gibi lanse etmek komik oluyor. Ayrıca o arabaların modelleri semtin zenginlik oranına göre değişir. Bizim mahallede 5milyonluk araba sadece şehrin en ünlü müteahidinde var. Diğerleri benimki gibi 100bin üzeri kmde standart yurdum arabası. Villalar bölgesine git bizimkilerden bir tane göremezsin.
Benim olduğum yerde de Almancılar dışında herkes anca geçiniyor, Niloş yine kendi yaşadığı yer = bütün Türkiye sanmaya devam ediyor.

Sağ olasın 🌷
Bi arkadaşla otobüs beklerken, giyimini beğenmediği birini gördü, bana giyimini kötüledi, "Bu konuşman hoş olmadı, o beğenmiş giymiş, eleştirme, herkesin zevki, fikri farklidir, biz kendimize bakalim" dedim, neyse ki "haklısın hoş olmadı" dedi.
Hak geçer, gidip açıklayıp helalleşmen gerekir uzun iş, uğraşırsın. Ayrıca ne gerek var, bi yönünü begenmediysen begendigin baska bi özelliği illa ki vardır, herkese iyi yaklaşmak lazım.

Cb'ye de cok mesaj attim, "Bu uslûba dikkat edin, düzeltin, yumuşatın, böyle olmaz, kutuplaşıp kaldık gidiş kötü" dedim.
Kendi çapımda çok çabaladım. Okudular mı dikkate aldılar mı bilmiyorum. Son durum gözler önünde... :-// 😕

Egitimcilikten ayrıldım ama dayanamiyorum, ruhumda var, şimdi de bulundugum muhitte konu komşuyu bilinçlendirmeye çalışıyorum, görgü bilgi çok eksik. Yorgunsam seslenmiyorum, iyiysem anlatıyorum, devam...

Konuya son yorumunuzu yazip veda etmissiniz, kendinize iyi bakın, esenlikler dilerim.
Döner görür o sen merak etme bu topic bataklık gibi girdin mi çıkamıyorsun. Aylardır mesaj yazdığım tek yer burası benim.

Döner görür o sen merak etme bu topic bataklık gibi girdin mi çıkamıyorsun. Aylardır mesaj yazdığım tek yer burası benim.
Ben de dayanamıyom inan ki, bi okumayayim dedim, 2 gün dayandim, sonra sayfa cok birikmiş, 10 sayfa atlamak zorunda kaldim:)
Sonra bi de atladigim sayfalara üzüldüm acaba kaçırdığım ne vardir diye 😄
Yazın boşluk bulursam bakarim eski sayfalara. Önce bi yaz gelsin 😄

Burası Bursa merkez her türden insanın gectigi merkezi bir yer Turkiyede artan araç sayısını da mı görmediniz ayy inkar edelim de edelim işte

Ben de dayanamıyom inan ki, bi okumayayim dedim, 2 gün dayandim, sonra sayfa cok birikmiş, 10 sayfa atlamak zorunda kaldim:)
Sonra bi de atladigim sayfalara üzüldüm acaba kaçırdığım ne vardir diye 😄
Yazın boşluk bulursam bakarim eski sayfalara. Önce bi yaz gelsin 😄
Ama benim kısa özetim iyiki var 🫢🤣
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
Bana kalırsa hiç yorma cağnımmm gözlerini 🤣
Yada kısa özet geçeyim
X : ekonomi nasıl olacak vaatler neler
Y : ama terörle kol kola oldunuz

X : mülteciler nasıl gidecek bizim paramızla ev mi yapılacak
Y : ama inancıma laf ettiniz, başörtümü açarsınız

X : seçildiniz artık bakalım nasıl olacak her şey
Y : ama Kılıçdaroğlu hala gitmiyor, kaç kez yenildi hemde