- 5 Mayıs 2023
- 64
- 313
- 13
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yıne akpartıye oy veren muslumandır vermeyen kafırdır'e getirdi olayıİnsaf yok mu derken? Reisimizle davamız ortak o bizi bırakmak istemedi bizde onu asla bırakmadık. Bir söz verdik o sözümüzde de duruyoruz.
Siz dua etmesini bilmezsiniz biz ederiz gece gündüz. Rabbim onu bütün kazalardan belalardan ve pis gözlerden korusun... Amin...
Yerine de inşallah çok çok iyi birini getirir.
Kısa özetimin filmiymiş bu da
Abi kapıya kilit vur yahuBen hakaret etmedim o etmiş.
Bakın size gerçek bir örnek vereyim ; 2 siyasetçiye Twitter üzerinde yapılan hakareti burada paylaşan üyelerin bilgileri savcılık kanalı ile bizden istendi.
Ben demedim o dedi kabul edilen bir savunma değil bilin.
Burada esip gürlüyorsunuz iki gün sonra lütfen şunu silin bunu silin. Kusura bakmayın hiç bir şey silinmiyor. Bu konuda sakın mesaj yazmayın cevap dahi yazmıyorum.
Abi kapıya kilit vur yahu
Sonuçta ne hakaret ne değil ülkece buna şaşırır olduk. Vekillere göre bu hakaret konusunun sınırı yok
Meselenin sağ taraf sol tarafla ilgisi yok kii. Nasıl haberleştiğini değil nasıl twet atabildiğini şaşırdım normal olarak. Sağ taraftan da olsa merak ederdim.o zamanlar sosyal medya bu kadar gelişmiş değildi.tabi bir de yaş faktörü var. çok genç ya da çocuk olabilirsiniz,hatırlamayabilirsiniz.
ama akıllı bir kadınsınız,daha önceki yorumlarınızdan biliyorum.bu yüzden şaşırmanıza şaşırdım.ya da şöyle demeliyim,demirtaş değil de ,sağ taraftan bir milletvekili olsaydı,nasıl haberleştiğini sorgulamazdınız.
Buna cevap verilmediyse size ozelden soyleyebilirim, savciliga gitmek istemiyorumAbi Cok sacma ya
Nedir yani oglan da bozulacak ne var halen dusunuyorum
Ben şu anki başkanlığını etkileyip etkilemediğinden emin olamadım yeniden aday olamaz evet.Engeller canim tekrar aday olamaz diyorlar amaç o zaten imamoğlu siyasi yasak gelirse 2 sene aktif siyaset yapamayacak
Sahiden olayın iç yuzunü bılmıyorum takıp edememiştim atak diş donemi derken Bi buralara yazısmalara girebilmiştimBuna cevap verilmediyse size ozelden soyleyebilirim, savciliga gitmek istemiyorum
Offfolayı yanlıs anlamam peki?Bizim evin önü bahceli oturuyordu. Ver sandalyeyi de ben oturayım sen git evine bizim ailenin fikirleri böyle beğenmiyorsan gelme dedim annem cimcikledi öyle sustum
Engelli aracı derken hangisi? Tekerlekli sandalye türü araç mı, yoksa lüks araçları engelli raporu olan kişi adına yakını indirimli, uygun fiyata alıyor o mu?Bu arada engelli maaşı alanlar engelli aracı aldıklarında maaşları kesilecekmiş artık. Karar ne zaman yürürlüğü girmiş peki? Pazartesi günü.
Buna cevap verilmediyse size ozelden soyleyebilirim, savciliga gitmek istemiyorum
Araba, bazı arabalar engelli kişi adına bazı arabalar vasi adına alınabiliyor. Anladığım kadarıyla kişi adına alanlarınki kesiliyor. Ötv indirimi olanEngelli aracı derken hangisi? Tekerlekli sandalye türü araç mı, yoksa lüks araçları engelli raporu olan kişi adına yakını indirimli, uygun fiyata alıyor o mu?
Bu yıl orta gelirlinin kurban alma ihtimali yok gibi görünüyor.kötü ve zor bir şey değil yahu....
düşünün ofisiniz üniversite içinde, kolluk kuvvetleri önce güvenliğe durumu anlatıyor. Güvenlik olayı kampüs yönetimine anlatılıyor sonra polisler ofisinize geliyor. Çaylar, kahveler ama adamlar ketum dosya içeriği hakkında bilgi vermiyor, ifade de almıyor diyor ki buyrun sizi karakola alalım. Gidip ifade veriyorsunuz
Sonu ; ya dava açılıyor ya da savcı savunmanızı okuyup kapatıyor.
aslında zor bir şey değil : )
bence zor olan insanların siyasi galibiyet için, onun kasedi var, bunun bahçıvanla ilişkisi var, aslında şu biseksüel demek ama bundan keyif alan bir kitle var. Sonra çıkıp burada ahlak dersi de veriyorlar. Tabii her koyun kendi bacağından asılır
koyun dedim de kurban fiyatları ne olmuş öyle
Elbette zor degildir fakat bu meseleden gitmek istemem. Bir haberci Ogan yerine Oglan yazdi diye benim basim niye agrisin. Yasim geckin, bebem var, gencken forum forum gezerdim fetoya hoca efendi dendigi donem cok kavgalar ettim. Elbet yine ortaya cikar biseyler, gerceklerin ortaya cikmak gibi bir huyu vardir.kötü ve zor bir şey değil yahu....
düşünün ofisiniz üniversite içinde, kolluk kuvvetleri önce güvenliğe durumu anlatıyor. Güvenlik olayı kampüs yönetimine anlatılıyor sonra polisler ofisinize geliyor. Çaylar, kahveler ama adamlar ketum dosya içeriği hakkında bilgi vermiyor, ifade de almıyor diyor ki buyrun sizi karakola alalım. Gidip ifade veriyorsunuz
Sonu ; ya dava açılıyor ya da savcı savunmanızı okuyup kapatıyor.
aslında zor bir şey değil : )
bence zor olan insanların siyasi galibiyet için, onun kasedi var, bunun bahçıvanla ilişkisi var, aslında şu biseksüel demek ama bundan keyif alan bir kitle var. Sonra çıkıp burada ahlak dersi de veriyorlar. Tabii her koyun kendi bacağından asılır
koyun dedim de kurban fiyatları ne olmuş öyle
Bir karar verin, sizin mesajı alıntıladım ama genel yazıyorum, direkt size değil söyleyeceklerimAbi kapıya kilit vur yahu
Sonuçta ne hakaret ne değil ülkece buna şaşırır olduk. Vekillere göre bu hakaret konusunun sınırı yok
Çoban lobisi dediğiniz alanda kardeşim var. Facede yüksek üyeli bir grubun yöneticisi, kendisi hayvancılıkla geçiniyor. Hayvanlara özel ürünler de maalesef diğer ürünler gibi yüksek zamlara tabi. 100 üzeri hayvanı olan bir insan özellikle batıda kendi ürettiğiyle hayvanını doyuramıyor, saman alıyor parayla, yem fiyatları dehşet noktalarda, bu hayvanlar da aşı oluyor, hastalandıklarında ilaç veriliyor, parazitlerden korunmaları için ayrıca ilaçlar uygulanıyor. Mera alanları çok geniş değil, aynı zamanda kışın meradan beslenemiyorlar, kaldı ki yazın da kuzuları olduğundan kuzunun beslenmesi için mutlaka yem desteği almaları gerekiyor. Maalesef saldım çayıra doydu sütlendi etlendi, yatırdım kestim diye bir şey yok. Onlar da maliyet hesabı yapmak zorunda, çiftçinin çoğu tarım kredi kooperatifi denilen ama aslında tefeci gibi faiz uygulayan bir kuruma borçlu.Elbette zor degildir fakat bu meseleden gitmek istemem. Bir haberci Ogan yerine Oglan yazdi diye benim basim niye agrisin. Yasim geckin, bebem var, gencken forum forum gezerdim fetoya hoca efendi dendigi donem cok kavgalar ettim. Elbet yine ortaya cikar biseyler, gerceklerin ortaya cikmak gibi bir huyu vardir.
Kurban zamlarini coban lobisi yapiyor bence.
Hoş geldin ablaSelamlar hanımlar .
Hoş buldum canım sağol okudum dışardan hep.Hoş geldin abla