• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Kilicdaroğlunun dokunulmazliği kaldırmayı düşünüyorlar fezlekeleri sunacaklar.2.imamoğlunun yargılanma süreci başliyormus adam 2 sene siyaset yasaği getirecekler Abdulkadir Selvi söylüyordu TV de.
Bekliyorduk bunu, imamoğlunu bu yüzden aday yapmadılar ya zaten

Bekliyorduk bunu, imamoğlunu bu yüzden aday yapmadılar ya zaten
Doğru haklisin vallahi daha neler göreceğiz amaç chp batsın chp dağılsın chp biter diğer partilere gelir onlar da giderse ohhh meclis sadece onlara kalır hatta hic uğraşılmasin hepsi bizim olsun

Yanı sökünce ne oluyor...değişiyor mu secim sonuçları...ne yaparsaniz yapın değişmiyecek 5 yıl boyunca ..her türlü karalmayi yapın...gerçekler değişmez..

Hazımsızlık değil msspare, o halkın otobüsüyse oraya her görüşten insan biniyor, herkes o fotoğrafa bakarak yolculuk yapmak zorunda değil. Bir seçim yapıldı ve halkın %48 i onu istemiyor, saygı çok önemli bari yolculukta rahat bırakılsın insanlar ❤️

Hazımsızlık değil msspare, o halkın otobüsüyse oraya her görüşten insan biniyor, herkes o fotoğrafa bakarak yolculuk yapmak zorunda değil. Bir seçim yapıldı ve halkın %48 i onu istemiyor, saygı çok önemli bari yolculukta rahat bırakılsın insanlar ❤️
İzledim videoyu biri biz de sizin görüşleriniz olduğu yeri yırtıp atalım olur mu,demiş.
Nereyi yırtıp atacak onu diyen çok merak ettim😅
Öyle küçük yırtıp atacağı neresini bulacak bulsa da çekse keşke:)

İzledim videoyu biri biz de sizin görüşleriniz olduğu yeri yırtıp atalım olur mu,demiş.
Nereyi yırtıp atacak onu diyen çok merak ettim😅
Öyle küçük yırtıp atacağı neresini bulacak bulsa da çekse keşke:)
Bizim görüşümüzün fotoğraflarına nerede yer veriliyormuş? Ben duymadım görmedim bilmiyorum😂

Bizim görüşümüzün fotoğraflarına nerede yer veriliyormuş? Ben duymadım görmedim bilmiyorum😂
Ben trafikte reklam panolarında görüyordum seçim öncesi Ankara’da kocaman panolarda.
Ama o da yan yana hep Bahçeli,Erdoğan,Kılıçdaroğlu yan yana panolarda hani yırtamazsın.
Böyle küçük ama çok kişiye de görünecek yerlerde görmedim hiç.

Ben trafikte reklam panolarında görüyordum seçim öncesi Ankara’da kocaman panolarda.
Ama o da yan yana hep Bahçeli,Erdoğan,Kılıçdaroğlu yan yana panolarda hani yırtamazsın.
Böyle küçük ama çok kişiye de görünecek yerlerde görmedim hiç.
Birkaç sene önce KK Malatya'ya geldiğinde beledeye panolarına "şehrimizde terörist istemiyoruz" yazan bir fotoğraf astırmıştı büyükşehir belediye başkanı 🙄

Birkaç sene önce KK Malatya'ya geldiğinde beledeye panolarına "şehrimizde terörist istemiyoruz" yazan bir fotoğraf astırmıştı büyükşehir belediye başkanı 🙄
Düzeltme: Ben bu sözü yanlış hatırlamışım doğrusu buymuş.

Eklentiler

• IMG_20230601_024235.jpg
    IMG_20230601_024235.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 54
Back