• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350

Bunları gerçekten chpnin yaptığına inanıyorsanız daha diyecek söz yok zaten.

Chpnin ne yetkisi var da bütün bunları o yapmış olacak. Devletin hiçbir kurumuna akp icazeti alınmadan adam atanamıyor ki bunlardan sorumlu tutulabilsinler

Siyasi yasak belediye başkanlığını engeller mi ki, ikisi ayrı şeyler, yeniden aday olamaz yalnız, seçimlere az kaldı
Engeller canim tekrar aday olamaz diyorlar amaç o zaten imamoğlu siyasi yasak gelirse 2 sene aktif siyaset yapamayacak

Ben kimseye ölsün diye dua etmem
Zaten dua etmem çünkü inanmam
Babamı 2 yıl önce akciğer kanserinden kaybettik
Bu hali bana onun son zamanlarını hatırlatıyor
Üzülüyorum
Şuan yatağında sevdikleriyle ailesiyle olmalıydı
Adamı düşürdükleri hale bak
Hiç insaf yok mu sizde
İnsaf yok mu derken? Reisimizle davamız ortak o bizi bırakmak istemedi bizde onu asla bırakmadık. Bir söz verdik o sözümüzde de duruyoruz.

Siz dua etmesini bilmezsiniz biz ederiz gece gündüz. Rabbim onu bütün kazalardan belalardan ve pis gözlerden korusun... Amin...

Yerine de inşallah çok çok iyi birini getirir.

Siyasi yasak belediye başkanlığını engeller mi ki, ikisi ayrı şeyler, yeniden aday olamaz yalnız, seçimlere az kaldı
Chp yi yerden yere vuran kalmadi fatih portakal dün yerin dibine oydu halk tv öyle chp kaybettiya kazan kaynıyor orda acilen toparlanamadı gerek yoksa belediyelerde gider ki imamoğlu yasak gelince zaten belediye başkanlığına aday yaptırmazlar okadar karmaşık şuan

Ben hakaret etmedim o etmiş.

Bakın size gerçek bir örnek vereyim ; 2 siyasetçiye Twitter üzerinde yapılan hakareti burada paylaşan üyelerin bilgileri savcılık kanalı ile bizden istendi.

Ben demedim o dedi kabul edilen bir savunma değil bilin.

Burada esip gürlüyorsunuz iki gün sonra lütfen şunu silin bunu silin. Kusura bakmayın hiç bir şey silinmiyor. Bu konuda sakın mesaj yazmayın cevap dahi yazmıyorum.

Son düzenleme:
Kilicdaroğlunun dokunulmazliği kaldırmayı düşünüyorlar fezlekeleri sunacaklar.2.imamoğlunun yargılanma süreci başliyormus adam 2 sene siyaset yasaği getirecekler Abdulkadir Selvi söylüyordu TV de.
Bu engin bilgileriniz de yok mu.Kılıçdaroğlu yeni mecliste milletvekili mi ,dokunulmazlığı olsun.O cumhurbaşkanı adayıydı,ne çabuk unuttunuz.

aynen... Allah bizimde yardımcımız olsun maddi sıkıntılar zor aşılır bu ekonomide
En iyisi borclanmamak odeyebildigin elinde olanla bisey yapmak :/ en son 2018 de borc almistim ata lira oderken o kadar pahaliydi ki esimde diyor insanin tek borc alacagi yer bankalar :(

İnsaf yok mu derken? Reisimizle davamız ortak o bizi bırakmak istemedi bizde onu asla bırakmadık. Bir söz verdik o sözümüzde de duruyoruz.

Siz dua etmesini bilmezsiniz biz ederiz gece gündüz. Rabbim onu bütün kazalardan belalardan ve pis gözlerden korusun... Amin...

bu yorum ironi mi?

O sizi bırakmak mı istemedi
Yoksa bırakmasını mı istemediler
Erdoğan olmazsa bu ittifaktan kimse kazanamazdı
Ve erdoğanın gitmesi durumunda ne olabilirdi
Diplaması olmayan biri başkan olamaz
Aldığı tüm kararlar hükümsüzdür
KUsura bakmayın yaptığı her hukuksuz şey için o ve çevresindekiler yargılanır
Etrafındakilerin kazanımları bitecek
Sermaye erdoğanın başta kalmasını istedi
Siz davanız sermayenin umrunda değil

Siz hiç kanser hastasının son zamanlarında ne yaşadıklarını hiç gördünüz mü
Bu hayat tarzı çok zorlar onu adam ayakta duramıyor