- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
İncinmişAbi Cok sacma ya
Nedir yani oglan da bozulacak ne var halen dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İncinmişAbi Cok sacma ya
Ne mi var?Abi Cok sacma ya
Vallahi süper özetBana kalırsa hiç yorma cağnımmm gözlerini
Yada kısa özet geçeyim
X : ekonomi nasıl olacak vaatler neler
Y : ama terörle kol kola oldunuz
X : mülteciler nasıl gidecek bizim paramızla ev mi yapılacak
Y : ama inancıma laf ettiniz, başörtümü açarsınız
X : seçildiniz artık bakalım nasıl olacak her şey
Y : ama Kılıçdaroğlu hala gitmiyor, kaç kez yenildi hemde
Daha uzar da yeter bence
Ne var?Ne mi var?
Bahçeli soyleyecekmis cmbaskani onaylayacak mis ogani onaylamaz devlet Bahçeli'nin adı chmhur yardimciliginda geçiyor encok desticiye üzüldüm ya adam milletvekili bile çıkaramadı ortalık da dolanıp duruyor top gibi kaldı ortada 14 mayıstan önce kanallarda kral olacakmış gibi geziyordu şimdi vezir olsam diye cmhbaskaninin gözüne bakıyorYa Bahçeli'nin ayağı kayacak ya da CBY ile yetinecek
Aaayİncinmiş
Dinç ama hayatında yaşamadığı linçi yaşadı, bu sağlığını da etkilemiştir mutlakaDınc bence
Çok iyi demişsiniz hatta az bile olmuş öylesineBizim evin önü bahceli oturuyordu. Ver sandalyeyi de ben oturayım sen git evine bizim ailenin fikirleri böyle beğenmiyorsan gelme dedim annem cimcikledi öyle sustum
Aha az öne link attım Bahçeli çok şey değişecek demiş.Bahçeli soyleyecekmis cmbaskani onaylayacak mis ogani onaylamaz devlet Bahçeli'nin adı chmhur yardimciliginda geçiyor encok desticiye üzüldüm ya adam milletvekili bile çıkaramadı ortalık da dolanıp duruyor top gibi kaldı ortada 14 mayıstan önce kanallarda kral olacakmış gibi geziyordu şimdi vezir olsam diye cmhbaskaninin gözüne bakıyor
Çok şey mi değişecekmişAha az öne link attım Bahçeli çok şey değişecek demiş.
Ya ben bi ürktüm o habere, inşallah minik bir koltuk meselesidir.Aha az öne link attım Bahçeli çok şey değişecek demiş.
O da başlamış bir şey olmamışsa kesin bir şey olmuştur demeye. YandıkÇok şey mi değişecekmiş
Keklikler bitti
Şimdi yeşil ördek gibi daldım göllereee
Önce kendini değiştirsinAha az öne link attım Bahçeli çok şey değişecek demiş.
Dur daha TBMM nin en yaşlı sıfatı ile ilk konuşmayı yapacak oÖnce kendini değiştirsin
Kilicdaroğlunun dokunulmazliği kaldırmayı düşünüyorlar fezlekeleri sunacaklar.2.imamoğlunun yargılanma süreci başliyormus adam 2 sene siyaset yasaği getirecekler Abdulkadir Selvi söylüyordu TV de.Ya ben bi ürktüm o habere, inşallah minik bir koltuk meselesidir.
Meclisi o baslatacakmis.Dur daha TBMM nin en yaşlı sıfatı ile ilk konuşmayı yapacak o
Evet maalesefMeclisi o baslatacakmis.
Bişey yazardım da ondada bi kılıf bulurlar ban yerim diye yazmıcam ama anladıgınızı varsayıyorum sjsjsjsjsjAha az öne link attım Bahçeli çok şey değişecek demiş.
Azdan az çoktan çok gider bunları yaparlarsaKilicdaroğlunun dokunulmazliği kaldırmayı düşünüyorlar fezlekeleri sunacaklar.2.imamoğlunun yargılanma süreci başliyormus adam 2 sene siyaset yasaği getirecekler Abdulkadir Selvi söylüyordu TV de.
Meclisi o baslatacakmis.